Επτά ξεκαρδιστικοί λόγοι που τα παιδιά χάνουν την υπομονή τους (pics)

Αστείοι λόγοι που κάνουν ένα μικρό παιδί να χάσει την ψυχραιμία του.

Επτά ξεκαρδιστικοί λόγοι που τα παιδιά χάνουν την υπομονή τους (pics)

Τα παιδιά είναι αξιολάτρευτα!

Όσο και αν γκρινιάζουμε ως μαμάδες, όσο και αν μας κουράζουν κάποια πράγματα που κάνουν, όσο και αν μας βγάζουν εκτός εαυτού, στο τέλος της ημέρας το μόνο που μας μένει είναι το χαμόγελο από τις ωραίες στιγμές και οι τύψεις για όσες φορές έχουμε φωνάξει.

Ωστόσο αυτά όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μέσα στην ρουτίνα. Γι' αυτό και καθημερινά θα πρέπει να είμαστε εφοδιασμένες με αρκετή υπομονή.

Ποιοι όμως είναι εκείνοι οι λόγοι που θα βγάλουν ένα παιδί και δη νήπιο, εκτός εαυτού;

Σίγουρα το ποτηράκι που θέλει το νερό του, έτσι δεν είναι; Πόσες φορές αλήθεια έχει χτυπηθεί στο πάτωμα το μικρό σας επειδή βάλατε νερό στο πράσινο ποτήρι και όχι το γαλάζιο;

Το ποτηράκι όμως, δεν είναι το μόνο «κόκκινο πανί» για εκείνο. Σίγουρα έχετε κόψει το τοστ κομματάκια ενώ εκείνο το ήθελε ολόκληρο, σωστά; Για να μην αναφερθούμε σε εκείνες τις στιγμές που θέλει να δέσει μόνο του τα κορδόνια και ξεσπά σε κλάματα επειδή δεν μπορεί και για κάποιο λόγο φταίτε εσείς γι' αυτό.

Ναι, ναι, ναι! Ξέρουμε ότι όλα αυτά κάτι σας θυμίζουν. Υπάρχουν όμως κι άλλοι λόγοι για τους οποίους τα παιδιά χάνουν την υπομονή τους. Ποιοι είναι αυτοί;

Δείτε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved