Αυτά είναι τα επτά πράγματα που κάνεις κι εκνευρίζουν το μωράκι σου (pics)

Δύσκολο πράγμα η μητρότητα και ακόμη πιο δύσκολη, όταν το παιδί σου είναι πολύ μωρό και δε μπορεί να σου εκφράσει αυτό που θέλει ή αυτό που το εκνευρίζει περισσότερο.

Αυτά είναι τα επτά πράγματα που κάνεις κι εκνευρίζουν το μωράκι σου (pics)

Γιατί, μανούλα, έχε υπόψη σου ότι και στο μωράκι υπάρχουν πράγματα που του τη «σπάνε» και μάλιστα, χωρίς να το καταλάβεις, τα κάνεις εσύ. Ιδού ποιες είναι οι φορές εκείνες, που καταφέρνεις να εκνευρίσεις το μωρό και άμα μπορούσε να μιλήσει, θα στο έλεγε:



1. Όταν του παίρνεις το στήθος όταν το ταΐζεις

Σίγουρα, δε μπορείς να το αφήσεις όλη τη μέρα στο στήθος σου. Και η στιγμή, που το παίρνεις, είναι για εκείνο εκνευριστική. Επίσης, είναι απόλυτα κατανοητό ότι θα προσπαθήσεις να βρεις κι εσύ μία θέση που να σε βολεύει, αλλά αυτό δεν του αρέσει, διότι το διακόπτεις.



2. Όταν προσπαθείς να το ξαπλώσεις για να το αλλάξεις

Η υπόθεση άλλαγμα δεν είναι η αγαπημένη του μωρού. Ειδικά, όταν το ξαπλώνεις. Γι αυτό και προσπαθεί να σηκωθεί πάνω κι αφού δεν τα καταφέρνει, βάζει τα κλάματα ή τις φωνές.



3. Όταν δεν μοιράζεσαι μαζί του αυτό που τρως

Θα έχεις παρατηρήσει όταν τρως, το μωράκι σου σε κοιτάει στο στόμα. Κι αυτό διότι «λιμπίζεται» αυτό που τρως. Κι επειδή δε μπορεί να φάει κι εκείνο, είναι το χειρότερο του. Γι αυτό, απέφευγε να το κάνεις μπροστά του, όσο μπορείς.

Δείτε τι άλλο εκνευρίζει το μωρό σου στην gallery που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved