Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον μικρό σας Υδροχόο

Μάθετε για τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου που έχει το παιδί σας.

Μαργαρίτα Νικολάου
Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον μικρό σας Υδροχόο

Αν το παιδί σας γεννήθηκε μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 19 Φεβρουαρίου, τότε έχετε ένα έξυπνο, πρόθυμο και πονηρό Υδροχόο.

Τι πρέπει να γνωρίζετε ως μαμάδες.

Περιμένετε το αναπάντεχο από τους Υδροχόους

Ο μικρός σας Υδροχόος θα σας έχει συνέχεια στο πόδι, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Γεμάτο ενέργεια, συναισθήματα και εξυπνάδα, οι Υδροχόοι τείνουν συνέχεια να βρίσκονται σε κίνηση. Να γνωρίζουν νέους ανθρώπους, να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να ταξιδεύουν πολύ. Τους αρέσει η άθληση, να είναι συνέχεια απασχολημένοι και να απολαμβάνουν τον κόσμο. Επίσης σίγουρα είναι ατρόμητοι.

Δεν ακούνε

Μη νομίζετε ότι δεν σας ακούνε ή ότι σας αγνοούν όταν μιλάτε, απλά ο εγκέφαλός τους κινείται με γρήγορους ρυθμούς κάνοντάς τους να ξεχνούν ότι πιο πριν ζητήσατε να μαζέψουν τα παιχνίδια τους. Μπορεί να νιώθετε ότι σας αγνοούν οι Υδροχόοι σας, αλλά δεν το κάνουν. Απλά τους είναι δύσκολο να το συγκρατήσουν.

xaraktiristika-paidi-ydroxoos.jpg

Οι Υδροχόοι είναι πεισματάρηδες

Αν μάθετε κάτι από τα παιδιά σας παρακολουθώντας τα, αυτό είναι το πείσμα και η επιμονή. Οι Υδροχόοι δύσκολα τα παρατούν. Πάντα να παρακολουθείτε μη τυχόν και γυρίσει εναντίον τους αυτή η επιμονή, όμως αφήνετέ τους να δοκιμάσουν. Είναι ένα πολύτιμο μάθημα για εκείνα.

Προσοχή στις γρήγορες εναλλαγές των συναισθημάτων τους

Κάποιες φορές ο μικρός σας Υδροχόος να μοιάζει το πιο χαρούμενο παιδί στον κόσμο και κάποιες άλλες, το πιο νευρικό. Αν και είναι φυσικό κάποιος να αισθάνεται αναστατωμένος με το απροσδόκητο, οι Υδροχόοι τείνουν να φτάνουν με τις αντιδράσεις τους στα άκρα.

Οι Υδροχόοι έχουν ενσυναίσθηση

Αν χρειάζεσαι μια αγκαλιά ή έναν καλό λόγο, ο Υδροχόος σας θα είναι ο πρώτος που θα δώσει λίγη αγάπη. Θα διαπιστώσετε ότι έχει μια ασυνήθιστη ικανότητα να γνωρίζει πώς νιώθετε χωρίς να χρειάζεται καν να του το πείτε.

Μαθαίνουν γρήγορα

Πρόκειται για πανέξυπνα πλάσματα που μαθαίνουν σε χρόνο dt πώς να κρατούν μολύβι ή πώς βρουν μια λύση σε ένα μαθηματικό πρόβλημα.

με πληροφορίες από το mom365.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved