Χριστουγεννιάτικες αγκαλιές με τα λούτρινα Trudi που γεμίζουν τον κόσμο των παιδιών με αγάπη

Η παραμονή των Χριστουγέννων βρίσκεται μία «ανάσα» μακριά και όλες οι μανούλες γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό.

Χριστουγεννιάτικες αγκαλιές με τα λούτρινα Trudi που γεμίζουν τον κόσμο των παιδιών με αγάπη

Ο Άγιος Βασίλης έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει τους σάκους με τα δώρα για να επιβιβαστεί στο έλκηθρο και να ταξιδέψει σε μία νύχτα σε όλο τον κόσμο. Η μέρα που τα μικρά σας παιδάκια θα φορέσουν τις αγαπημένες τους πιτζάμες, θα αφήσουν γάλα και μπισκότα στο τραπέζι και θα πέσουν νωρίς για ύπνο, αγκαλιά με το αγαπημένο τους κουκλάκι, περιμένοντας το πιο υπέροχο δώρο όλου του χρόνου, πλησιάζει.

Φυσικά, το γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη το έχετε στείλει μέρες πριν για να… είστε σίγουροι ότι θα φροντίσει να βρει το παιχνίδι σας: «Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, φέτος ήμουν καλό παιδάκι και για αυτό θα ήθελα ένα... λούτρινο Trudi, για να κάνω μαζί του μεγάλες χνουδωτές αγκαλιές». Η απόφαση είχε ληφθεί και η αλήθεια είναι πως… δεν είχατε αμφιβολία, την γνωρίζατε αφού η ιδέα ενός premium λούτρινου, είχε ενθουσιάσει το μικρό σας από την πρώτη στιγμή που το ρωτήσατε τι δώρο θα ήθελε φέτος τα Χριστούγεννα.

Το παιδάκι σας, λοιπόν, έκανε την επιλογή του και εσείς… περιμένετε μαζί του τον Άγιο Βασίλη διότι τρελαίνεστε στην ιδέα να σκέφτεστε το παιδάκι σας να αγκαλιάζει το αρκουδάκι του και να γεμίζει αγάπη. Τι καλύτερο δώρο θα μπορούσατε να επιλέξετε μανούλες για τα φετινά Χριστούγεννα;

Το πιο απαλό δώρο που γεμίζει αγάπη το μικρό σας

Αλήθεια, θυμάστε το πρώτο λούτρινο κουκλάκι που είχε πάρει στην αγκαλιά του το μικρό σας παιδάκι; Εντάξει, η ερώτηση ήταν ρητορική - πώς γίνεται, άλλωστε, να μην το θυμάστε; Ήταν το πρώτο παιχνίδι- φίλος του, που δεν μπορούσε να το αποχωριστεί στιγμή.

Όσο μεγαλώνει, η ανάγκη του για κοινωνικοποίηση αυξάνεται, ψάχνει ακόμα περισσότερους φίλους για να μοιράζεται τις φανταστικές ιστορίες που δημιουργεί στο μυαλό του και αποτελούν τα ιδανικά σενάρια για παιχνίδι. Του αρέσει να νιώθει τρυφερότητα και αγάπη και να την μοιράζεται, όποτε παίζει με τους φίλους του και το γνωρίζετε καλά. Πώς, λοιπόν, το παιδάκι σας μπορεί να ανακαλύψει όλα αυτά τα τρυφερά συναισθήματα;

Ένα λούτρινο παιχνίδι, μπορεί να αποτελέσει τον «επιστήθιο» φίλο του, που θα το συνοδεύει σε όλες τις νέες του προκλήσεις. Είναι το κουκλάκι αυτό που «θα μαθαίνει» πρώτο από όλους τα μυστικά του, αυτό δίπλα στο οποίο θα νιώθει συναισθηματική ασφάλεια και θα ηρεμεί, θα κοιμάται μαζί του και θα παίζει κάθε στιγμή. Ένας χνουδωτός φίλος μπορεί να κάνει μια επίσκεψη στον γιατρό ή το βραδινό ύπνο ακόμα πιο τρυφερό. Μπορεί να προσφέρει στο μικρό σας όλα όσα ζητάει από έναν φίλο την συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του.

Είτε ο Άγιος Βασίλης αφήσει κάτω από το δέντρο τον αρκούδο Ettore, τον παιχνιδιάρη λαγό Virgilio ή το τρυφερό πάντα Kevin, το μόνο σίγουρο είναι πως το μικρό σας θα χορτάσει χριστουγεννιάτικες απαλές αγκαλιές όλο αγάπη με τον αγαπημένο του καινούργιο φίλο.

Τα λούτρινα ζωάκια του παιδιού σου παίρνουν ζωή

Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει τα λούτρινα Trudi να κατακτούν ξεχωριστή θέση στην καρδιά του παιδιού σας; Φυσικά, ο σχεδιασμός τους και θα σας εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε.

Φανταστείτε ένα λούτρινο, που έχει σχεδιαστεί με τέτοια λεπτομέρεια, ώστε να έχει ρεαλιστικά χαρακτηριστικά που το μικρό σας παιδάκι αναγνωρίζει, ώστε να του δίνει ζωή και να γίνεται ο αγαπημένος του φίλος. Ποιο είναι το δίλλημα, τώρα εδώ; Ποιο από όλα αυτά τα χειροποίητα λούτρινα ζωάκια, εμπνευσμένα από την φύση, θα επιλέξει για «συνοδοιπόρο» του και σε ποιο μέγεθος. Η αγάπη του για τα ζωάκια, ούτως η άλλως, είναι ολοφάνερη και αρκεί να ρίξετε μία ματιά στο δωμάτιό του για να συνειδητοποιήσετε ότι περιτριγυρίζεται, έστω και σαν ιδέα, από αυτά.

Απαλά και χνουδωτά τα παιχνίδια Trudi έρχονται να αγκαλιάσουν το μικρό σας, όσο τρυφερά το αγκαλιάζετε και εσείς σε κάθε του στιγμή. Και επειδή μανούλες είστε και μπορεί να ανησυχείτε για τυχόν αλλεργίες που μπορεί να εμφανίσει το παιδάκι σας, τα λούτρινα Trudi είναι υποαλλεργικά, γεμισμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, με λεπτομέρειες και ειδικές ραφές σε κάθε σημείο, που στόχο να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά των ζώων. Aπαλά και χνουδωτά σαν μια μεγάλη αγκαλιά.

Santa Claus is coming to town και εσείς τον περιμένετε πως και πως, ειδικά φέτος, διότι το μικρό σας παιδάκι ξέρει πως από την παραμονή των Χριστουγέννων και έπειτα, θα έχει έναν καινούργιο χνουδωτό φίλο-ένα λούτρινο Trudi- για αμέτρητες χριστουγεννιάτικες αγκαλιές σε ένα κόσμο γεμάτο αγάπη. Είστε έτοιμες να δημιουργήσετε με τα παιδιά σας τα πιο απαλά και χνουδωτά Χριστούγεννα;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved