Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον μικρό σας Σκορπιό

Τι χαρακτηρίζει τον Σκορπιό που μεγαλώνετε είτε είναι κορίτσι, είτε αγόρι;

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον μικρό σας Σκορπιό
Bigstock

Μήπως το μικρό σας γεννήθηκε μεταξύ 23 Οκτώβρη και 21η Νοέμβρη; Αν ναι τότε ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα ζώδιο που είναι γνωστό για τη συναισθηματική ένταση, τη μυστικότητα και την πίστη.

Παρακάτω θα βρείτε και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον μικρό σας Σκορπιό.

Είναι εξαιρετικά μυστικοπαθείς

Οι Σκορπιοί κρατούν τα πάντα κρυμμένα μέσα τους. Τους αρέσει η ιδιωτικότητα και θέλουν να περνούν αρκετό χρόνο μόνοι. Από την άλλη πλευρά, μην περιμένετε να κρατήσετε τίποτα κρυφό από το διαισθητικό παιδί σας. Οι Σκορπιοί είναι αρκετά οξυδερκείς και γνωρίζουν πότε κάτι δεν πάει καλά. Το μικρό σας θα ανακαλύψει όλα τα οικογενειακά μυστικά και οτιδήποτε άλλο προσπαθείτε να κρύψετε από το έντονο βλέμμα του.

Είναι φουλ ευαίσθητοι

Αν και μπορεί να φαίνεται ψύχραιμο και συγκεντρωμένο, είναι πιθανό να κρύβει έντονα συναισθήματα μέσα του το παιδί Σκορπιός, ιδιαίτερα αν είναι πολύ ήσυχο ή μένει σιωπηλό για πολλή ώρα. Εσείς και μόνο εσείς με τον τρόπο σας θα πείσετε το μικρό σας να μοιραστεί ό,τι το προβληματίζει μαζί σας, ειδικά όταν νιώθετε ότι κάτι το αναστατώνει. Ως ζώδιο του πάθους, τα παιδιά που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να είναι ακραία στα συναισθήματά τους και να κλαίνε ή να γελάνε από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η διαβεβαίωσή σας είναι σημαντική

Οι Σκορπιοί είναι πολύ δυνατοί και δεν τους αρέσει να παραδέχονται ότι φοβούνται. Όμως, παρόλο που μπορεί να είναι γενναία και τολμηρά, τα παιδιά Σκορπιοί τείνουν επίσης να τρέφουν πολλούς φόβους και ανασφάλειες. Ο δικός σας ρόλος είναι να τα κάνετε να αισθανθούν σιγουριά και ότι όλα είναι εντάξει. Κάντε στα μικρά σας πολλές αγκαλιές και δείξτε τους στοργή.

Το μυστήριο τους ιντριγκάρει

Όπως και στους σκορπιούς, έτσι και στα παιδιά σας που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού τους αρέσει το σκοτάδι και το κρυφτό. Τα παιδιά Σκορπιοί επίσης τείνουν επίσης να ενδιαφέρονται πολύ για τα μυστήρια, τη μαγεία και κάθε τι φανταστικό.

Έχουν ισχυρή θέληση

Από τη γέννησή του, το μωρό σας Σκορπιός θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει σε εσάς και τους άλλους με το ατάραχο βλέμμα και την απεριόριστη ενέργειά του. Θα αμφισβητήσει όλους τους κανόνες και τα όρια, και θα παίζει πάντα για να κερδίσει. Να είστε πολύ σταθεροί αλλά συνάμα και ευγενικοί όταν προσπαθείτε να πειθαρχήσετε ένα παιδί Σκορπιό.

Οι Σκορπιοί είναι έντονοι

Οι Σκορπιοί έχουν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και δεν περνούν απαρατήρητοι. Αλλά συνήθως, όσοι γεννιούνται σε αυτό το ζώδιο τείνουν να είναι εσωστρεφείς. Είναι εξαιρετικά πιστοί στους φίλους και την οικογένειά τους. Ίσως χρειαστεί να διδάξετε στο μικρό σας να λαμβάνει υπόψη τα συναισθήματα των άλλων.

Μπορεί να γκρινιάζουν όσο κανείς άλλος

Αυτά τα μικρά έχουν ένα μικρό θεματάκι: δύσκολα μοιράζονται τα παιχνίδια τους, τα σνακ τους και συχνά εμφανίζουν έντονα ξεσπάσματα. Να είστε επιεικείς μαζί τους. Δεν φταίνε εκείνα. Το ζώδιό τους φταίει. Τέλος πάντα να θυμάστε να επαινείτε το μικροσκοπικό Σκορπιό σας όταν είναι γενναιόδωρος με τους φίλους ή τα αδέρφια του. Αν πάλι γκρινιάζει και ζηλεύει που περνάτε χρόνο με τα αδέρφια του; Φροντίστε να αφιερώσετε επιπλέον χρόνο αποκλειστικά σε εκείνον.

πηγή: mom365.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved