Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα μικρά σας λιονταράκια

Μάθετε τι χαρακτηρίζει το παιδί Λέων.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα μικρά σας λιονταράκια

Χαρακτηριστικά του παιδιού Λέων

Bigstock

Μήπως το παιδί σας γιορτάζει τα γενέθλιά του μεταξύ 23 Ιουλίου και 22 Αυγούστου; Αν ναι, τότε μεγαλώνετε έναν μικρό καλλιτέχνη. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα πράγματα που χαρακτηρίζουν αστρολογικά το μικρό σας λιονταράκι.

Ορίστε τι πρέπει να γνωρίζετε αν το παιδί σας ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα.

Είναι τρυφερά και αγαπησιάρικα

Ο Λέων είναι το ζώδιο του ήλιου και μερικά από τα χαρακτηριστικά του αντανακλώνται στα παιδιά που γεννιούνται κάτω από αυτό το ζώδιο. Με λίγα λόγια είναι λαμπερά, ζεστά και αγαπούν να λάμπουν. Αυτά τα μικρά λαχταρούν τον θαυμασμό και τη λατρεία της οικογένειάς τους, των συνομηλίκων τους και γενικότερα όλων όσων βρίσκονται γύρω τους. Ως γονείς να επαινείτε το μικρό σας, να το ενθαρρύνετε και να το χειροκροτείτε κάθε φορά που κάνει κάτι. Είναι σίγουρο ότι το μικρό σας λιονταράκι θα φουσκώσει από περηφάνια.

Θέλουν να τραβούν την προσοχή πάνω τους

Όπως ο ήλιος είναι το κέντρο του σύμπαντος, τα παιδιά Λέοντες πιστεύουν ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος επίσης. Από τη γέννησή τους, τα μικρά λιονταράκια λαχταρούν την προσοχή και θα βρουν γρήγορα έναν τρόπο να την αποκτήσουν. Φωνάζουν και απαιτούν για την αγάπη της μαμάς τους. Είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν τη γοητεία τους ωστόσο, παρά τη φασαρία για να πάρουν την αγάπη που απαιτούν.

Τα μεγαλύτερα παιδιά Λέων έχουν την τάση να καυχιούνται και να επιδεικνύονται. Είναι καλύτερα να τα επικρίνετε απαλά παρά να τα επιπλήττετε δημόσια. Αν το ντροπιάσετε μπροστά σε άλλους, θα πληγώσετε τα αισθήματά του.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το μικρό σας Ταυράκι

Είναι ένα χαμογελαστό παιδί

Το παιδί Λέων είναι χαρούμενο και ευδιάθετο, πάντα έτοιμο για διασκέδαση και γέλιο. Τα μωρά που γεννιούνται μέσα στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να δυσκολευτείς ως γονιός να το βάλεις στο κρεβάτι για ύπνο, καθώς είναι σίγουρο ότι δεν είναι ποτέ κουρασμένο ή πρόθυμο να χάσει τη διασκέδαση.

Τα λιοντάρια είναι γεννημένοι αρχηγοί

Ενθουσιώδη, γεμάτα ενέργεια και ιδέες, τα παιδιά Λέοντες είναι οι ηγέτες της αγέλης τους.

Είναι δυνατά και ατρόμητα

Όπως και το λιοντάρι που τα συμβολίζει, έτσι και τα παιδιά Λέοντες είναι φυσικά και ψυχικά δυνατά και ατρόμητα. Τους αρέσει να τολμούν, είναι περιπετειώδη γι' αυτό και πρέπει να τα προσέχετε πολύ για να μην τραυματιστούν.

Η αποτυχία δεν είναι επιλογή

Το παιδί Λέων είναι περήφανο και με αυτοπεποίθηση και απρόθυμο να δεχτεί την αποτυχία. Το μικρό σας προτιμά να πέσει από το ποδήλατό του πέντε φορές παρά να παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να κάνει πετάλ και να ισορροπήσει. Μερικές φορές ένας Λέων μπορεί να προτιμήσει απλώς να τα παρατήσει παρά να παραδεχτεί την ήττα. Διδάξτε το μικρό σας μικρό ότι είναι εντάξει να κάνει λάθη.

με πληροφορίες από το mom365.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved