Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το μικρό σας Ταυράκι

Το παιδί σας ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου; Τότε μάθετε περισσότερα πράγματα για όλα εκείνα που το χαρακτηρίζουν. 

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το μικρό σας Ταυράκι

Το παιδί Ταύρος: Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του

Bigstock

Αν είστε μαμά που έχετε ένα παιδί Ταύρο, γεννημένο μεταξύ 20 Απριλίου και 20 Μαΐου είστε πολύ τυχερή. Το μικρό σας σε γενικές γραμμές είναι ήρεμο, συγκροτημένο και κάποιες φορές πεισματάρικο.

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά όλα όσα χαρακτηρίζουν το μικροσκοπικό σας Ταυράκι.

Τα Ταυράκια είναι πεισματάρικα

Οι χαριτωμένοι σας Ταύροι είναι σίγουρα ταύροι. Είναι γλυκά και ήσυχα όταν δεν είναι προσκολλημένα επάνω σας, αλλά αν προσπαθήστε να τα πιέσετε να κάνουν κάτι που δεν θέλουν τότε θα δείξουν τι πάει να πει πείσμα. Γι' αυτό μην τα βάλετε μαζί τους γιατί θα κερδίσουν τη μάχη.

Τους αρέσει η ρουτίνα

Δεν τρελαίνονται για τις εκπλήξεις γι' αυτό και λατρεύουν τις ρουτίνες τους αυτά τα μικρά ταυράκια. Η σταθερότητα στο πρόγραμμά τους είναι κάτι που τους αρέσει, γι' αυτό και αν θέλετε να κάνετε κάτι καινούριο, εντάξτε το σιγά σιγά στην καθημερινότητά τους και δώστε τους χρόνο να το συνηθίσουν.

Μωρό Ταύρος - Χαρακτηριστικά

Bigstock

Οι σφιχτές αγκαλιές είναι η αδυναμία τους

Ο Ταύρος κυβερνάται από τις πέντε αισθήσεις και ένας τρόπος που θα το ανακαλύψετε αυτό είναι μέσω της αγάπης του για την αφή. Τα ταυράκια λατρεύουν τις σφιχτές αγκαλιές. Τους αρέσει να βρίσκονται στρυμωγμένα στην αγκαλιά σας και να νιώθουν ασφάλεια ακόμη και κατά τη διάρκεια του ταΐσματος.

Θα βάλουν τα πάντα στο στόμα

Αν υπάρχει ένα παιδί που λατρεύει τις πιπίλες όσο κανένα άλλο, αυτό είναι ο Ταύρος. Τα παιδιά που γεννιούνται μεταξύ 20 Απριλίου και 20 Μαΐου τείνουν να βάζουν τα πάντα στο στόμα τους (ακόμη ένα σύμπτωμα που δείχνει ότι κυβερνάται από τις 5 αισθήσεις του το μικρό ταυράκι). Αν και τα δάχτυλα και οι πιπίλες θα καθησυχάσουν και θα ανακουφίσουν το μικρό σας, φροντίστε να μην το κάνουν συχνά γιατί μετά δύσκολα να κόψετε αυτή τη συνήθεια.

Έχουν απίθανη προσωπικότητα

Τα ταυράκια τείνουν να είναι πολύ ήρεμα, χαρούμενα, θετικά και πιστές προσωπικότητες. Οι ενέργειά τους είναι προβλέψιμη και είναι πάντα ισορροπημένα και δίκαια στο παιχνίδι τους.

Αγαπούν και χρειάζονται την αγάπη σας

Οι Ταύροι (αγόρια και κορίτσια) θέλουν να τους δείχνουν οι άλλοι την αγάπη και τη στοργή τους. Να είστε γενναιόδωροι με τις αγκαλιές σας και να τους υπενθυμίζετε πόσο πολύ τους αγαπάτε και τους νοιάζεστε.

με πληροφορίες από το mom365.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved