Πότε ένα παιδί είναι έτοιμο να μάθει την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη

Η ιστορία που βρίσκεται πίσω από το πώς μια μαμά είπε την αλήθεια στους γιους της για τον Άγιο Βασίλη!

Πότε ένα παιδί είναι έτοιμο να μάθει την αλήθεια για τον Άγιο Βασίλη
Photo by Mike Arney on Unsplash

Ο γιος του Adam Rush ήταν έτοιμος. Έτσι, ο Τεξανός πατέρας έκατσε με τον 9χρονο γιο του και του είπε την άλήθεια για τον Άγιο Βασίλη.

Ο Άγιος αυτός άνδρας δεν ταξίδεψε μέσα σε μια νύχτα σε όλο τον κόσμο μοιράζοντας δώρα. Αλλά όχι γιατί ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει. Υπάρχει! Για την ακρίβεια υπάρχουν και μάλιστα είναι πολλοί.

Δεν υπάρχει μόνο ένας Άγιος Βασίλης, αλλά υπάρχουν χιλιάδες Άγιοι παντού. Και όταν κάποιος είναι έτοιμος να γίνει Άγιος Βασίλης, θα λάβει ένα μήνυμα και θα αναλάβει δράση, όπως ένας στρατιώτης.

Αυτή τη χρονιά, είπε στον γιο του, Tristan, ότι ήταν έτοιμος να γίνει εκείνος Άγιος Βασίλης, μέσα από καλές πράξεις που θα έκανε και δώρα που θα μοίραζε.

Αν η ιστορία σας φαίνεται γνωστή, θα είναι επειδή την έχουν μοιραστεί χιλιάδες χρήστες στο διαδίκτυο.

Ξεκίνησε χρόνια πριν, όταν η μητέρα του Adam, προτίμησε από το να "σκοτώσει" το πνεύμα των Χριστουγέννων αποκαλύπτοντας την αλήθεια στα παιδιά της για την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη, να τους πει ότι ήταν η σειρά τους να γίνουν "Άγιοι Βασίληδες". Όπως έγραψε:

"Στην οικογένειά μας, έχουμε έναν ιδιαίτερο τρόπο να λέμε στα παιδιά ότι δεν θα φέρει το δώρο τους ο Άγιος Βασίλης, καθώς θα γίνουν τα ίδια Άγιοι Βασίληδες. Με αυτόν τον τρόπο, ο Άγιος Βασίλης δεν είναι ένα ψέμα που ανακαλύπτεται, αλλά μια σειρά από καλές πράξεις και χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Όταν είναι 6 ή 7 ετών, οποτεδήποτε βλέπετε δηλαδή ότι αρχίζει η υποψία ότι ο Άγιος Βασίλης μπορεί να μην υπάρχει, τότε σημαίνει ότι το παιδί σας είναι έτοιμο να μάθει την αλήθεια".

Ακολουθήστε το παράδειγμα της Μαμάς αυτής

yparxei agios vasilis

Photo by Jonathan Borba on Unsplash

To πνεύμα των γιορτών μπορεί να αγγίξει την καρδιά των παιδιών μέσα από τη βοήθεια που μπορούν να δώσουν σε ανθρώπους που την έχουν πραγματικά ανάγκη ή ακόμη και να τηλεφωνήσουν σε άτομα -φίλους ή συγγενείς – που δεν έχουν κάποιον να μιλήσουν, να τους πουν έστω ένα «χρόνια πολλά»…

Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι κάτι που έχουμε όλοι μέσα μας. Η ανθρωπιά και η αγάπη, μιλήστε τους γι' αυτή λοιπόν και πώς θα την μοιράσουν απλόχερα στους ανθρώπους γύρω τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved