Πώς θα κάνετε τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού ξεχωριστά εν καιρώ πανδημίας

5 διασκεδαστικοί και με σημασία τρόποι.

Πώς θα κάνετε τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού ξεχωριστά εν καιρώ πανδημίας

Οι γιορτές πλησιάζουν και ενώ όλα όσα σχεδιάζατε έχουν καταρρεύσει εξαιτίας του κορονοϊού, υπάρχουν ακόμη τρόποι να κάνετε τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σας ξεχωριστά διατηρώντας τις παραδόσεις (παλιές και νέες).

Να τι μπορείτε να κάνετε με τα μωρά σας γιορτάζοντας στο σπίτι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα.

Φτιάξτε στολίδια

Εδώ θα βρείτε μια εκπληκτική συνταγή που μπορείτε να φτιάξετε με το μικρό σας. Μόλις την ετοιμάσετε αποτυπώστε την παλάμη του επάνω και φυλάξτε για πάντα αυτό το στολίδι. Μπορείτε για μερικά χρόνια να φτιάχνετε και από ένα έτσι ώστε να βλέπετε πόσο μεγαλώνει το παιδί σας.

prota xristoygenna morou pandimia 1

Δείτε στην οθόνη τον παππού και τη γιαγιά

Φέτος οι περισσότεροι δεν θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη γιαγιά και τον παππού, ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία να μιλάτε μαζί τους καθημερινά μέσα από τον υπολογιστή και το κινητό τας τηλέφωνο.

Βγάλτε μια φωτογραφία σε συγκεκριμένο σημείο

Φωτογραφίστε το μωρό σας σε κάποια καρέκλα, σε κάποιο μαξιλάρι, πολυθρόνα ή καναπέ και διατηρήστε αυτό το "έθιμο" κάθε χρόνο. Μεγαλώνοντας θα βλέπετε πόσα έχουν αλλάξει από την πρώτη φωτογραφία.

prota xristoygenna morou pandimia 3

Φτιάξτε ένα γλυκό

Οι περισσότεροι γονείς φτιάχνουν μπισκότα, κουραμπιέδες ή μελομακάρονα με τα παιδιά τους. Μπορεί το μωρό σας να είναι μικρό όμως οι εικόνες θα αποτυπωθούν στο μυαλό του. Έτσι βρείτε ένα γλυκό που θα φτιάχνετε κάθε χρόνο μαζί του.

Βασιλιάς για μια μέρα

Όλοι ξέρουμε ότι τα μωρά μεγαλώνουν και η ανεξαρτησία θα είναι αυτό που θα αναζητούν. Θα ντύνονται όπως θέλουν, θα τρώνε ό,τι θέλουν και γενικότερα θα κάνουν ότι θέλουν. Φέτος που όλα είναι διαφορετικά και τα μικρά σας είναι ακόμη μωρά, κάντε ξεχωριστά τα Χριστούγεννά τους, ντύνοντάς τα με εντυπωσιακά ρούχα και φωτογραφίζοντάς τα για να έχετε για πάντα φυλαγμένες αυτές τις στιγμές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved