Σίγουρα θα δοκιμάσετε το κόλπο της Kate Middleton για τα παιδικά ξεσπάσματα

Δοκιμάστε και εσείς τα κόλπα της δούκισσας.

Σίγουρα θα δοκιμάσετε το κόλπο της Kate Middleton για τα παιδικά ξεσπάσματα

Η δούκισσα το Cambridge έχει μερικούς άσσους κρυμμένους στο μανίκι της όταν έρχεται αντιμέτωπη με τα παιδικά ξεσπάσματα των παιδιών της.

Μπορεί να ανήκουν στη βασιλική οικογένεια όμως τα ξεσπάσματα δεν κάνουν διακρίσεις και τα παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William δεν αποτελούν εξαίρεση. Ξεσπούν και γκρινιάζουν όπως όλα τα παιδιά. Ακόμη και αν τους μαθαίνουν από αρκετά μικρή ηλικία να μην ξεσπούν.

Πρόσφατα η Dr. Rebecca Chicot, γιατρός και συγγραφέας του βιβλίου "Calm and Happy Toddler - ήρεμο και ευτυχισμένο νήπιο", πρόσφατα αποκάλυψε στην εφημερίδα The Sun, "Η Kate είναι μια ευαίσθητη και ήρεμη μαμά. Έχει μια υπέροχη ισορροπία και ευγενικά όρια. Δεν περιμένει από εκείνα να συμπεριφέρονται σαν ενήλικες και ξέρει ότι τα παιδιά περνούν από διάφορα στάδια, όπως τα ξεσπάσματα!".


https://www.instagram.com/tv/B8lV4-PFiyj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δούκισσα θα αγγίξει τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis στο κεφάλι τους όταν θα ξεφύγουν από τα όριά τους. Αυτός ο τρόπος σύνδεσης και ζεστασιάς είναι αποτελεσματικός, αναφέρει η Chicot.

Και αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος που η Kate, προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή τους. Θα κατέβει επίσης στο επίπεδό τους και θα τους μιλήσει ήρεμα, κάτι που επίσης δείχνει ζεστασιά και συμπόνια.

Μία από τις καλύτερες τακτικές όμως της βασιλικής οικογένειας, είναι ο "καναπές της συζήτησης". Πηγή από το βασιλικό περιβάλλον αναφέρει ότι το άτακτο παιδί πηγαίνει στον καναπέ όπου το ηρεμεί η Kate Middleton ή ο πρίγκιπας William. Συζητούν τι έχει γίνει, θα υπάρξουν συνέπειες αλλά ποτέ δεν θα φωνάξουν στα παιδιά τους. Οι φωνές είναι κάτι που δεν χρησιμοποιούν καθόλου καθώς πιστεύουν ότι δεν είναι παιδαγωγικές και αποτελεσματικές.

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες που δείχνουν την δούκισσα να αντιμετωπίζει τα παιδικά ξεσπάσματα δημόσια.

πηγή φωτογραφιών: apimages.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved