Ξεχωριστό & Προστατευμένο Καλοκαίρι με Παιδικά Αντηλιακά KORRES

Χαρείτε το καλοκαίρι ξέγνοιαστα με τα παιδικά αντηλιακά KORRES!

Ξεχωριστό & Προστατευμένο Καλοκαίρι με Παιδικά Αντηλιακά KORRES

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου μαμάδες!

Ελπίζω να μου είστε καλά και να έχετε αρχίσει τα μπάνια και τις βόλτες με τα παιδάκια σας αλλά πάντα με προσοχή!

Όπως κάθε καλοκαίρι πάντα έχουμε λίγο το άγχος με τον ήλιο στην παραλία αλλά και γενικότερα στις βόλτες μας για το πως θα προστατεύσουμε τα μικρά μας. Όλες θέλουμε να είμαστε σίγουρες για την προστασία των παιδιών μας έτσι ώστε να χαίρονται τη θάλασσα και την παραλία όχι μόνο εκείνα αλλά και εμείς μαζί τους! Ειδικά τα πολύ μωράκια τα έχουμε ακόμα περισσότερο άγχος αφού είναι εξαιρετικά ευαίσθητα.

Για την αντηλιακή προστασία του μικρού μου επιλέγω τη σειρά παιδικών αντηλιακών με καρύδα και αμύγδαλο KORRES! Έχουν υπέροχη υφή που απλώνεται εύκολα (ειδικά το σπρέι θα σας βολέψει πολύ όταν τα κυνηγάτε να τους βάλετε αντηλιακό), απαλό άρωμα 100% φυτικής προέλευσης που μυρίζει καλοκαίρι, χωρίς σιλικόνες και με σύνθεση κατάλληλη για την ευαίσθητη επιδερμίδα τους! Μη σας πω ότι το χρησιμοποιώ και εγώ πολλές φορές τόσο ωραία που μυρίζει! Και για τα βρέφη σας προτείνω ανεπιφύλακτα το βρεφικό αντηλιακό KORRES χωρίς άρωμα και σιλικόνες, που απλώνεται άφοβα γιατί είναι πολύ καλά ανεκτό από τα μάτια σε περίπτωση πάντα τυχαίας επαφής (IN VITRO EpiOcular™ EYE IRRITATION TEST).

maria loyiza vourou korres

Με υψηλό δείκτη προστασίας με τα κατάλληλα φίλτρα και φυσικά υπό αλλεργικό, δεν θα χρειαστεί να σας ανησυχήσει τίποτα και επίσης θα σας διευκολύνει απίστευτα αφού τα νέα παιδικά αντηλιακά KORRES είναι ανθεκτικά στο νερό και στον ιδρώτα!

Χαρείτε το καλοκαίρι ξέγνοιαστα με τα παιδικά αντηλιακά KORRES!



Περιμένω τα μηνύματα σας στο προφίλ μου στο Instagram: maria_louiza_real και Facebook: Maria Louiza Vourou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved