Ψείρες: Και μόνο που ακούω αυτή τη λέξη με πιάνει φαγούρα

Ναι, ναι τα σχολεία άρχισαν και μαζί με αυτό και τα κρούσματα ψειρών.

Μαργαρίτα Νικολάου
Ψείρες: Και μόνο που ακούω αυτή τη λέξη με πιάνει φαγούρα

Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν θα συμβεί στο δικό σας το παιδί, μπορεί να πιστεύετε ότι στο σχολείο σας σιγά μην υπάρχουν ψείρες, όμως πλανάσθε πλάνην οικτράν.

Σύμφωνα με το CDC (Centers for Disease Control and Prevention) 6 με 12 εκατομμύρια παιδιά 3 έως 11 ετών, κολλάνε ψείρες κάθε χρόνο. Τρελός αριθμός έτσι; Και μπορεί κάποιοι να πιστεύετε ότι το σχολείο είναι ο μόνος χώρος όπου ένα παιδί μπορεί να κολλήσει ψείρες, όμως κάνετε λάθος. Εκτός από το σχολείο, τα φροντιστήρια και οι χώροι που κάνουν τις απογευματινές τους δραστηριότητες, κρύβουν... τις ψείρες.

Εγώ και μόνο που σκέφτομαι τη λέξη «ψείρες» με πιάνει πονοκέφαλος και φαγούρα. Σε μικρή ηλικία κάθε χρόνο και μέχρι το γυμνάσιο κόλλαγα ψείρες. Και δώστου το ξύδι, το πετρέλαιο και καμιά φορά και η σκόνη που έβαζε η γιαγιά μου στα λουλούδια!

psires pharmasept

Επειδή λοιπόν όπως καταλαβαίνετε η εμπειρία που έχω με τις ψείρες δεν είναι και η καλύτερη, φυλάω τα ρούχα μου για να έχω τα μισά.

Κάθε πρωί, από την πρώτη μέρα που άρχισε το σχολείο μέχρι και την τελευταία, βάζω προληπτικά την αντιφθειρική λοσιόν της Pharmasept πίσω από τα αυτιά της κόρης μου και πίσω από τον αυχένα της. Τα ζεστά σημεία που συνήθως ψάχνουν καταφύγιο οι ψείρες. Είναι το μόνο προϊόν που προσφέρει εγγυημένη προστασία από τις ψείρες έως 48 ώρες χάρη στη νέα ενισχυμένη σύνθεση και την κλινικά αποδεδειγμένη δράση του. Η εξαιρετικά δημοφιλής λοσιόν είναι δερματολογικά ελεγμένη, δεν περιέχει άρωμα, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μην λαδώνει τα μαλλιά.

Responsive Ad

Προϊόν που μου σύστησε η φαρμακοποιός μου και δεν λείπει από το ντουλάπι φροντίδας της κόρης μου.

Έτσι έχω εγώ το κεφάλι μου ήσυχο και η Νικόλ το δικό της καθαρό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved