Επιστροφή στα θρανία: Ο απόλυτος οδηγός και τα must-have items για το παιδί!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η περίοδος που διανύουμε μας βρίσκει να τρέχουμε για να προετοιμαστούμε για την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο.

Επιστροφή στα θρανία: Ο απόλυτος οδηγός και τα must-have items για το παιδί!

Τσάντες, κασετίνες, μολύβια, στυλό, τετράδια. Η λίστα με τα απαραίτητα εφόδια είναι μεγάλη και προκειμένου να είμαστε σίγουρες πως θα προμηθευτούμε με τα κατάλληλα items, χρειάζεται να κάνουμε πρώτα την έρευνά μας.

Και μπορεί να βρήκαμε σχετικά γρήγορα τα καθημερινά αναλώσιμα για το σχολείο, ωστόσο, είναι εξίσου απαραίτητο το να αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας προκειμένου να ανακαλύψουμε και τα κατάλληλα outfits που θα συνοδεύσουν τα παιδιά στο μάθημα, το παιχνίδι, τη βόλτα και τις αθλητικές δραστηριότητες.

Πώς θα βρεις τα κατάλληλα ρούχα και αθλητικά παπούτσια για τα μικρά σου, γλιτώνοντας παράλληλα χρόνο, σκέψη και χρήμα;

Με λίγη οργάνωση και τον κατάλληλο οδηγό για τα παιδί. Ιδού, λοιπόν, τα βήματα που ακολουθήσαμε εμείς στην αναζήτηση των must-have items για τη φετινή χρονιά και τα οποία σίγουρα αξίζει να κάνεις και εσύ.

1. Δώσε βάση στην άνεση και το στυλ: Τα παιδιά δεν χρειάζονται πολλά για να χαμογελούν και να αισθάνονται ευτυχισμένα. Θέλουν απλώς να νιώθουν αγάπη, ασφάλεια και άνεση. Σε ό,τι αφορά στα ρούχα τους, λοιπόν, φρόντισε να επιλέξεις items που μπορούν να τους χαρίσουν άνεση και μοναδικό στυλ κάθε στιγμή της ημέρας. Μερικές φόρμες και τα κατάλληλα φούτερ, jackets και t-shirts αρκούν για να εξοπλίσουν την γκαρνταρόμπα τους αυτή τη σχολική χρονιά.

PUMA BACK TO SCHOOL 1


Ζακέτα: Puma Alpha AOP Sweat Jacket, Παντελόνι: Puma Alpha Sweat Pants, Παπούτσια: Puma Rebound Layup

2. Στρέψου στον πιο αξιόπιστο οδηγό: Ναι, η εύρεση των κατάλληλων παιδικών outfits χρειάζεται οργάνωση. Και στη δική μας περίπτωση, τη λύση για τη φετινή χρονιά μας την έδωσε η PUMA με τον απόλυτο οδηγό για την επιστροφή του παιδιού στο σχολείο. Μία αναζήτηση στη νέα, παιδική της συλλογή ήταν αρκετή για να βρούμε εύκολα και δίχως να ξοδέψουμε πολύ χρόνο, ενέργεια και χρήμα, τα must-have items για τη φετινή χρονιά by PUMA. Η νέα παιδική συλλογή της PUMA βρίσκεται διαθέσιμη στο δίκτυο αθλητικών και παιδικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και μία ματιά σε αυτή, αρκεί για να βρεις ό,τι ψάχνεις.

3. Επίλεξε μοντέρνα outfits που το βοηθούν να ξεχωρίζει: Πέρα από άνετα όμως, τα ρούχα που θα πάρεις για το παιδί αξίζει να έχουν και κάτι το ξεχωριστό και να εκφράζουν το μικρό σου. Με λίγα λόγια, βρες oufits που θα βοηθήσουν το παιδί να ξεχωρίσει στις πρώτες και τις νέες του φιλίες στο σχολείο και θα το υποστηρίξουν σε κάθε του δραστηριότητα.

PUMA BACK TO SCHOOL 2


Φούτερ: Puma Classics T7 Hoody, Παντελόνι: Puma Classics T7 Sweat Pants, Παπούτσια: Puma Smash v2 Glitz Glam

4. Βρες ένα super backpack: Τέλος, μην ξεχάσεις να δώσεις βάση στο να βρεις ένα άνετο και μοντέρνο backpack για το παιδί, ένα σακίδιο που θα το βοηθά να πηγαίνει άνετο στο σχολείο και τις εξωσχολικές δραστηριότητες και παράλληλα, θα το ενθουσιάζει. Τα καλά νέα είναι πως τώρα η PUMA σου κάνει δώρο το πιο super backpack για τη νέα σχολική χρονιά, με αγορές άνω των 60 ευρώ από τα καταστήματά της σε Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη. Γιατί να μην εκμεταλλευτείς αυτή τη super προσφορά;

PUMA BACK TO SCHOOL 3

Όποιο και αν είναι το στυλ του παιδιού σου, μην ξεχνάς πως σε ό,τι αφορά στα ρούχα, τα παπούτσια και τα σχολικά αξεσουάρ που θα επιλέξεις για εκείνο, καλό είναι να στραφείς σε ένα αξιόπιστο brand με outfits που θα κάνουν το μικρό σου να ξεχωρίσει και κυρίως, να αισθάνεται άνετο κάθε στιγμή της ημέρας. Το σίγουρο είναι πως τα must-have items της φετινής χρονιάς by PUMA, θα σε ανταμείψουν, θα σου γλιτώσουν χρόνο, σκέψη, χρήμα και… θα φορεθούν πολύ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved