Κουίζ: Αλήθεια, εσύ ξέρεις να περιποιείσαι σωστά τις πληγές των παιδιών;

Απάντησε και κέρδισε το απαραίτητο kit για μικρούς και μεγάλους

Κουίζ: Αλήθεια, εσύ ξέρεις να περιποιείσαι σωστά τις πληγές των παιδιών;

Η εποχή που η οικογένεια επιστρέφει στους ρυθμούς της καθημερινότητας έφτασε. Οι διακοπές τελείωσαν, τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο και η ζωή των γονιών γεμίζει με υποχρεώσεις. Το σίγουρο είναι πως ό,τι και αν περιλαμβάνει το πρόγραμμα της οικογένειας, την περίοδο που διανύουμε κάθε μητέρα πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη.
Και όταν αναφερόμαστε στην προετοιμασία του φθινοπώρου, δεν έχουμε μόνο κατά νου την αγορά της σχολικής ύλης. Διότι, μεταξύ άλλων, αυτόν τον μήνα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις πληγές και τους μικροτραυματισμούς των μικρών μας που συνοδεύουν συχνά το παιχνίδι στο προαύλιο του σχολείου!

Αλήθεια όμως, είσαι σίγουρη ότι γνωρίζεις πώς να περιποιείσαι σωστά τις πληγές των παιδιών;

Με τους μικροτραυματισμούς από το παιχνίδι να αποτελούν σχεδόν καθημερινό «φαινόμενο» για τα παιδιά, δεν υπάρχει αμφιβολία πως καλό είναι να έχεις πάντα μαζί σου τα προϊόντα εκείνα τα οποία μπορούν να σου εγγυηθούν την ολοκληρωμένη περιποίηση των πληγών σε μερικά απλά βήματα. Αυτός είναι ο λόγος που ένα σπρέι καθαρισμού πληγών κρίνεται απαραίτητο. Το ίδιο και η κρέμα επούλωσης πληγών, όπως επίσης και το κατάλληλο επίθεμα για την προστασία κάθε πληγής. Με λόγια, χρειάζεται, να έχεις κάθε μέρα στην τσάντα και το φαρμακείο του σπιτιού σου, το κατάλληλο Kit Περιποίησης Πληγών!

Για να είσαι σίγουρη, λοιπόν, πως θα αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο τρόπο τον κάθε τραυματισμό αυτή τη σχολική περίοδο και την ίδια ώρα, να «τεστάρεις» τις γνώσεις σου, δοκίμασε να απαντήσεις στο κουίζ που ετοιμάσαμε για εσένα! Αφού το κάνεις, μην παραλείψεις να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας για να δεις το όνομά σου στη λίστα με τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν το Hansaplast kit περιποίησης πληγών! Μην χάνεις χρόνο!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved