Οκτώ υπέροχα δώρα που μπορεί να κάνει κάποιος σε μια νέα μαμά (pics)

Ψάχνεις δώρο για μια μαμά που μόλις γέννησε; Ιδού 8 προτάσεις!

Οκτώ υπέροχα δώρα που μπορεί να κάνει κάποιος σε μια νέα μαμά (pics)

Όταν γέννησα το δωμάτιο γέμισε με υπέροχα δώρα, μπαλόνια και λουλούδια! Λουλούδια που μοσχοβολούσε το δωμάτιο, μπαλόνια που σηματοδοτούσαν τη γέννηση της μικρής μου και τη χαρά μου και δώρα που πραγματικά μου φάνηκαν αρκετά χρήσιμα.

Υπήρξαν αρκετοί φίλοι που δεν έστειλαν όμως μόνο δώρα για τη μικρή μου, αλλά και για εμένα.

Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο που κάποιες φίλες μαμάδες σκέφτηκαν «εκείνη τη μάνα», εμένα δηλαδή και με έκαναν να νιώσω ξεχωριστή.

Ωστόσο, δεν θα μιλήσω για τα δώρα που έκαναν σε εμένα αλλά θα σας δώσω ιδέες για να κάνετε και εσείς τη γυναίκα που μόλις γέννησε, ξεχωριστή.

Σίγουρα κάτι για το μωρό είναι αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι, όμως για σκεφτείτε. Η νεαρή μανούλα δεν περιμένει τα δώρα των φίλων της για να ντύσει το μωρό της. Τα έχει όλα έτοιμα πριν ακόμη έρθει στον κόσμο το βλασταράκι της.

Χρήσιμα τα ρουχαλάκια, τα φορμάκια και οι καλτσούλες, αν σκεφτεί κανείς το πόσες πάνες και πόσα ρούχα θα αλλάζει ενδεχομένως το μωρό, αλλά αν σκέφτεστε δώρα για τη μαμά στο μαιευτήριο, καλό θα ήταν να σκεφτείτε και εκείνη. Ειδικά όσοι είστε από το κοντινό οικογενειακό της περιβάλλον.

Τι μπορείτε να κάνετε δώρο λοιπόν σε μια μαμά, πέρα από τα βρεφικά είδη;

Ιδού οι προτάσεις μου στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved