Αυτά είναι τα τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις αν τραυματιστεί το παιδάκι σου

Τα μικρά μας αγαπούν να τρέχουν, να παίζουν και να ανακαλύπτουν τον κόσμο. Τους αρέσει να πειραματίζονται, να εξερευνούν, να φτιάχνουν τις πιο ζωντανές ιστορίες με το μυαλό τους.

Αυτά είναι τα τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις αν τραυματιστεί το παιδάκι σου

Νιώθουν ελεύθερα όταν βρίσκονται στη Φύση, διασκεδάζουν με την ψυχή τους και ανακαλύπτουν τη μαγεία που κρύβεται σε κάθε γωνιά της. Πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που τα σχολεία έκλεισαν και έχουν περισσότερο χρόνο για σκανταλιές! Φυσικά, μας μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους και μας ενθαρρύνουν να δούμε τον κόσμο με τα δικά τους μάτια. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να αφεθούμε ολοκληρωτικά στα συναισθήματά μας, γιατί σκεφτόμαστε τους κινδύνους που μπορεί να παραμονεύουν…

Σίγουρα, οι μικροτραυματισμοί είναι στο πρόγραμμα. Το παιχνίδι στην εξοχή, το σκαρφάλωμα σε δέντρα αλλά ακόμη και απλές δραστηριότητες, όπως το κρυφτό ή το κυνηγητό, μπορούν να φέρουν δάκρυα στα ματάκια τους. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα μικρά πράγματα, να αγχώνεσαι και να περιορίζεις τα αγγελούδια σου, στερώντας τους την ελευθερία τους. Είναι πολύ σημαντικό να παραμένεις ψύχραιμη και να είσαι καλά ενημερωμένη, προκειμένου να μπορείς να αντιμετωπίσεις τους μικροτραυματισμούς και να καθησυχάσεις τα παιδάκια σου.

HANSAPLAST 2

Απλώς πάρε τα μέτρα σου. Φρόντισε να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα σύνεργα, για να μην πανικοβάλλεσαι κάθε φορά που τα πιτσιρίκια σου σκοντάφτουν. Μην τα περιορίζεις! Με την κατάλληλη προετοιμασία μπορείς να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο και να μην αναστατώνεσαι σε κάθε πτώση. Ποια είναι τα «σύνεργά» σου και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να αντιμετωπίσεις τις πληγές;

Βήμα 1: Καθάρισε την πληγή

Προκειμένου να ανακουφίσεις το παιδάκι σου άμεσα και να σταματήσεις τις μικρές ενοχλήσεις και τα δάκρυα είναι σημαντικό, αφού το καθησυχάσεις να καθαρίσεις γρήγορα την πληγή. Αυτό θα βοηθήσει στη βέλτιστη φροντίδα και επούλωσή της. Παράλληλα, ο καθαρισμός της πληγής είναι εξίσου σημαντικός προκειμένου να αποφύγεις τις μολύνσεις, καθώς όταν τραυματιζόμαστε η προστατευτική εξωτερική στιβάδα γίνεται εύθραυστη και τότε η σκόνη και τα βακτήρια μπορούν να εισέλθουν στο σώμα μας, επιδεινώνοντας το πρόβλημα.

HANSAPLAST 3

Καθάρισε λοιπόν, ανώδυνα την πληγή από βρωμιά και σκόνη με το νέο Hansaplast Σπρέυ Καθαρισμού Πληγών, που είναι η πιο πρακτική λύση για τον αντισηπτικό καθαρισμό πληγών, όπως τα κοψίματα, οι εκδορές και οι ανοικτές φουσκάλες. Εφαρμόζεται ανώδυνα και είναι κατάλληλο για χρήση στα παιδιά και την ευαίσθητη επιδερμίδα, για αυτό τα μικρά σου θα το αγαπήσουν.

Βήμα 2: Εφάρμοσε το κατάλληλο επίθεμα

Μην ξεχνάς ότι όσο η πληγή βρίσκεται εκτεθειμένη είναι ευάλωτη σε διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι το νερό και τα βακτήρια, που μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση, πρήξιμο και άλλες επιπλοκές. Πώς λοιπόν θα είσαι σίγουρη ότι το παιδάκι σου δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα; Το «μυστικό» για την ομαλή επούλωση της πληγής είναι τα επιθέματα, που θα προστατέψουν το σημεία από τα βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς. Το μόνο που πρέπει να κάνεις λοιπόν, είναι να την καλύψεις με ένα ανθεκτικό επίθεμα Hansaplast, που θα παρέχει στα παιδιά σου την προστασία που χρειάζονται.

HANSAPLAST 10

Βήμα 3: Διασφάλισε την ασφαλή και γρήγορη επούλωση

Προκειμένου να μην γεμίσει το παιδάκι σου σημάδια και ουλές, είναι σημαντικό να διασφαλίσεις την ασφαλή και γρήγορη επούλωση της πληγής. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη κρέμα. Εμείς ξεχωρίζουμε τη νέα Hansaplast Κρέμα Επούλωσης Πληγών που μπορείς να χρησιμοποιείς καθημερινά χωρίς δεύτερες σκέψεις μέχρι να επουλωθεί η πληγή. Το καλύτερο; Είναι κατάλληλη ακόμη και για χρήση σε βρέφη, καθώς δεν περιέχει αρώματα, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά.

HANSAPLAST 9

Ακολουθώντας τα τρία απλά παραπάνω βήματα μπορείς να επιτύχεις ακόμη και δύο φορές ταχύτερη επούλωση και βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας των παιδιών σου και να αποφύγεις μολύνσεις που θα τα ταλαιπωρήσουν.

Φέτος, μην αφήσεις τίποτα να καταστρέψει τη διάθεση τη δική σου και των παιδιών σου! Ζήσε μία νέα περιπέτεια κάθε ημέρα με τους μικρούς σου μπόμπιρες, πάντα όμως με προσοχή. Κάνε λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητα της οικογένειάς σου, χρησιμοποιώντας το πιο χρήσιμο kit σε κάθε σου εξόρμηση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved