Για τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής μας

Αυτοί οι πρώτοι μήνες που κρατάς το βρεφάκι σου στα χέρια σου, είναι πιο οι τρυφερές στιγμές της ζωής σου.

Για τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής μας

Δεν ξεχνάς ποτέ την πρώτη μυρωδιά, το πρώτο χάδι, το πρώτο γελάκι, τις πρώτες λεξούλες. Κι αυτό το τρυφερό δερματάκι που είναι τόσο εύθραυστο και νομίζεις ότι με μία απότομη κίνηση θα το πληγώσεις.

Πόσες μαμάδες έχουν προβληματιστεί για το πώς θα περιποιηθούν και θα προστατέψουν το δέρμα του μωρού τους; Πόσες από εσάς έχετε αλλάξει δεκάδες γνώμες για το ποια προϊόντα θα χρησιμοποιήσετε για τη φροντίδα του μωρού σας τους πρώτους μήνες;

Όλα ξεκινούν από το πρώτο μπανάκι. Στην αρχή φοβάσαι ότι θα γλιστρήσει το μωρό μέσα από τα χέρια σου. Ότι μπορεί να τραυματιστεί ή να ενοχληθεί από το νερό στο πρόσωπό του, στη μυτούλα και στα μάτια. Όλα όμως σιγά σιγά παίρνουν τον δρόμο τους και η νέα μαμά συνηθίζει. Έχει όμως τον ιδανικό σύμμαχο. Το σαμπουάν & αφρόλουτρο 0-12 μηνών της Προδέρμ με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, καθαρίζει υγιεινά το κεφαλάκι και το σώμα του μωρού. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα, ιδανικό για συχνή χρήση, υποαλλεργικό και φυσικά χωρίς Parabens.

Μετά το μπανάκι το μωράκι μας θα χαλαρώσει με ένα μασαζάκι! Ειδικά αν έχει κολλικούς. Με την ενυδατική κρέμα της Προδέρμ με εκχύλισμα χαμομηλιού τα χέρια σας θα γλιστρήσουν απαλά στο δερματάκι του. Χάρη στην ειδική της σύνθεση απλώνεται αμέσως, χωρίς ίχνος λιπαρότητας, ενώ ενυδατώνει και αναζωογονεί την βρεφική επιδερμίδα. Είναι δερματολογικά ελεγμένη, έχει ουδέτερο pH για το δέρμα και είναι υποαλλεργική.

Προτού βάλουμε την πάνα στο μωρό δεν ξεχνάμε να απλώσουμε μία ποσότητα κρέμας συγκαμάτων άμεσης ανακούφισης στην ευαίσθητη περιοχή. Η σύνθεση της κρέμας συγκαμάτων άμεσης ανακούφισης Proderm προσφέρει εντατική φροντίδα και βοηθά στην προστασία από αίτια που προκαλούν κοκκινίλες και ερεθισμούς που δημιουργούνται στην ευαίσθητη περιοχή της πάνας.

Με υψηλή περιεκτικότητα σε οξείδιο του ψευδαργύρου δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας, ενώ παράλληλα εξουδετερώνει τη δράση της αμμωνίας που περιέχεται στα ούρα του μωρού. Είναι υποαλλεργική, χωρίς οινόπνευμα και χρωστικές ουσίες και χωρίς parabens. Καταπραΰνει και δρα άμεσα! Και φυσικά είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved