Πώς να διπλώσω τα βρεφικά ρούχα

Ένας χρήσιμος οδηγός βήμα- βήμα.

Πώς να διπλώσω τα βρεφικά ρούχα
Bigstock

Οι νέοι γονείς έχουν τόσα πολλά πράγματα να σκεφτούν, ξεκινώντας από το πώς να φροντίζουν το μικρό τους μωρό! Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο τα πράγματα που μπορεί να φαίνονται ασήμαντα, όπως το πώς να διπλώσουν καλύτερα τα ρούχα ή να στρώσουν το παιδικό κρεβάτι να τα παραμελούν.

Το να διατηρείτε τα συρτάρια του μωρού σας τακτοποιημένα και οργανωμένα μπορεί πραγματικά να κάνει θαύματα για την ψυχή σας - ειδικά εκείνες τις πρώτες μέρες.

Οφέλη από τα διπλωμένα και τακτοποιημένα βρεφικά ρούχα

Μια τακτοποιημένη συρταρίερα είναι ένα επιπλέον όφελος για τα επίπεδα άγχους σας.

Το να διατηρείτε τα ρούχα του μωρού τακτοποιημένα και οργανωμένα μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο όταν στην νύχτα αλλάζετε την πάνα και ψάχνεται νέες πιτζάμες.

Αφιερώνοντας χρόνο για να διπλώσετε τα ρούχα του μωρού σας βοηθά επίσης στην καταπολέμηση μιας από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς: την εξάντληση .

Με άλλα λόγια, διατηρώντας τα ρούχα του μωρού τακτοποιημένα και οργανωμένα εξοικονομείτε πολύ χρόνο και ενέργεια!

Μέθοδοι διπλώματος για βρεφικά ρούχα

Υπάρχουν δύο κοινές μέθοδοι για το δίπλωμα των βρεφικών ρούχων —η παραδοσιακή μέθοδος και η μέθοδος KonMari ( από την δημοφιλή συγγραφέα του «The Life-Changing Magic of Tidying Up» Marie Kondo). Η παραδοσιακή μέθοδος αφορά στα διπλωμένα ρούχα τα οποία στοιβάζονται σε μία σωρό μέσα στο συρτάρι ενώ η μέθοδος KonMari δίνει προτεραιότητα στο να μπορείτε να βλέπετε όλα τα ρούχα στο συρτάρι ταυτόχρονα.

Εκτός από το ότι σας βοηθά να παραμένετε οργανωμένοι, η μέθοδος αναδίπλωσης KonMari είναι μια εξαιρετική εξοικονόμηση χώρου.

Πώς να διπλώσετε την βρεφική φόρμα ύπνου

  • Ακουμπήστε την φόρμα του μωρού, με την όψη προς τα κάτω, σε μια επίπεδη επιφάνεια και εξομαλύνετε οποιαδήποτε τσάκιση.
  • Διπλώστε στη μέση κάθετα, πόδι με πόδι και μανίκι με μανίκι.
  • Διπλώστε τα χέρια προς τα μέσα.
  • Διπλώστε την στη μέση οριζόντια, με τα πόδια στο γιακά.
  • Διπλώστε ξανά στη μέση οριζόντια (αν μπορείτε).

Πώς να διπλώσετε το βρεφικό παντελόνι

Τα βρεφικά παντελόνια και σορτς μπορούν να διπλωθούν με τη μέθοδο KonMari επίσης.

  • Τοποθετήστε το παντελόνι σε μια επίπεδη επιφάνεια και λειάνετε τις τσακίσεις.
  • Διπλώστε το στη μέση κάθετα, πόδι με πόδι.
  • Διπλώστε στη μέση οριζόντια, από τον αστράγαλο μέχρι τη μέση.
  • Διπλώστε ξανά στη μέση οριζόντια (έτσι το παντελόνι είναι στα τέταρτα).

Η αλήθεια είναι ότι όταν έχετε ένα νεογέννητο μωρό στο σπίτι πρέπει να μάθετε πώς θα το ταΐζετε, πώς θα το κάνετε μπάνιο κτλ. Το πώς να διπλώσετε τα βρεφικά ρούχα μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας.

Παρόλα αυτά, το να μάθετε πώς να οργανώνετε αυτά τα μικροσκοπικά ρούχα σε τακτοποιημένα συρτάρια μπορεί να σας γλιτώσει από κάποια μεταμεσονύχτια κούραση.

Εάν έχετε σύντροφο, ενθαρρύνετέ τον να μάθει αυτές τις μεθόδους, ώστε να μπορεί να σας βοηθήσει.

Στο τέλος της ημέρας, ένα υγιές, χαρούμενο και ταϊσμένο μωρό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο οποίο πρέπει να εστιάσετε. Εάν αυτά τα τέλεια τακτοποιημένα συρτάρια πρέπει μείνουν πίσω προς το παρόν δεν πειράζει. Απολαύστε τις αγκαλιές με το μωρό σας, τα ρούχα μπορούν να περιμένουν.

Πηγή: parents.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved