Τα πιο “Cotton Soft” Χριστούγεννα με το μωρό σας

Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στα Χριστούγεννα και η ανυπομονησία κάθε νέας μανούλας δεν μπορεί να κρυφτεί.

Τα πιο “Cotton Soft” Χριστούγεννα με το μωρό σας
eugene barmin

Όχι μόνο γιατί η περίοδος των γιορτών είναι ευκαιρία για να απολαύσετε τη ζεστασιά του σπιτιού σας, αλλά και επειδή γνωρίζετε πως είναι οι πρώτες γιορτές με τα μωράκια σας για να απολαύσετε τις πιο αγνές και απαλές αγκαλιές μαζί τους.

Τα μωράκια σας, άλλωστε, είναι οι «πρωταγωνιστές» των Χριστουγέννων και θέλετε να είναι τόσο τρυφερά και αγνά, όπως… το δερματάκι τους. Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε, λοιπόν, τις πιο τρυφερές γιορτές με τα μικρά σας; Βρείτε τις πιο “cotton soft” συμβουλές από τις αγαπημένες σας πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft, που υπόσχονται να είναι δίπλα σε εσάς και στο μωρό σας για τη δημιουργία των πιο μοναδικών αναμνήσεων.

Ο στολισμός του δέντρου γίνεται πιο cotton soft από ποτέ

Η αντίστροφη μέτρηση για τα φετινά Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και μαζί και όλες οι προετοιμασίες, με νούμερο ένα φυσικά τον στολισμό του δέντρου. Αποτελεί την αγαπημένη διαδικασία όλης της οικογένειας, πόσο μάλλον των μωρών που τρελαίνονται για την αγκαλιά σας, ενώ πλησιάζετε το πολύχρωμο και φωτισμένο δέντρο, που εξάπτει τις αισθήσεις του!

Ως προς αυτό, βέβαια, προσέξτε να επιλέξετε μαλακά στολίδια, απαλά που θα μπορούν να αγγίζουν με ασφάλεια τα μωρά, στολίδια με τρυφερές φωτογραφίες, δικές σας ή του ίδιου του μωρού, ώστε να αναγνωρίσει τον εαυτό του και να αλληλεπιδρά.

Αρκεί, φυσικά, όλη αυτή η διαδικασία να μπορεί να γίνεται με ηρεμία, φροντίδα, τρυφερότητα και απαλότητα: Ακριβώς αυτό που προσφέρουν στα μωρά οι πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft.

SENSITIVE3.jpg

Οι κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft θα προσφέρουν αποδεδειγμένη Sensitive προστασία στα μωράκια σας, σε κάθε γιορτινή δραστηριότητα. Τι τις κάνει ξεχωριστές; Διαθέτουν cotton soft κάλυμμα και χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία Dry Matrix που διαθέτουν, συγκρατούν τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρασίας από κάθε άλλη βρεφική πάνα*. Επιπλέον, έχουν και δείκτη υγρασίας σε όλα τα μεγέθη, για να γνωρίζετε αμέσως πότε έρχεται η ώρα για την αλλαγή.

Τι άλλο extra διαθέτουν; Ανατομικό σχεδιασμό για να έχουν τα μωρά ελευθερία κινήσεων και να κουνούν τα ποδαράκια τους άνετα από χαρά, κάθε φορά που ξετρελαίνονται με τα φωτεινά λαμπιόνια του δέντρου.

Η αγνή και ασφαλή φροντίδα που χρειαζόμαστε τις γιορτές

Πέραν, όμως, από τις γιορτινές προετοιμασίες, το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι είναι το πιο σημαντικό για να δημιουργηθεί μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, που θα αποτυπωθεί και στην μνήμη των μικρών σας. Η απέραντη αγάπη της μαμάς και του μπαμπά, που αποτυπώνεται με κάθε ευκαιρία, ειδικά στη φροντίδα του μωρού – κι εσείς, γνωρίζετε πολύ καλά πως οι κατάλληλες πάνες είναι το «κλειδί» για τη σωστή φροντίδα και υγιεινή των των μωρών, από την πρώτη ημέρα της γέννησής τους.

Με τις πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft, σχεδιασμένες με το σύστημα αγνής φροντίδας ‘Pure Care System’ νιώθετε ότι προστατεύετε με τον καλύτερο τρόπο το ευαίσθητο δερματάκι τους αφού βοηθούν στην προστασία από ερεθισμούς και κοκκινίλες.

Γιατί μπορείτε να νιώθετε σίγουρες για την προστασία τους; Διότι, οι πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft είναι και medically tested. Έχουν διακριθεί με βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ένα από τα ασφαλέστερα βρεφικά προϊόντα και διαθέτουν τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών. Χρειάζεστε κάτι άλλο για να πείτε το «ναι» στις πιο cotton soft πάνες;

SENSITIVE2.jpg

Αυτά τα Χριστούγεννα θα ζήσετε τις πιο όμορφες γιορτές, τις πρώτες με το μωράκι σας, παρέα με τις πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft. Με τον νέο τους σχεδιασμό, με σχεδιάκια εμπνευσμένα από τη φύση, ξετρελαίνουν μαμάδες και μωρά, ενώ εσείς μανούλες, που νοιάζεστε για το βιώσιμο μέλλον του πλανήτη μας, πρέπει να γνωρίζετε πως έτσι κάνετε μια επιλογή που σέβεται το περιβάλλον, αφού οι πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft κυκλοφορούν σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, πιστές στην Act Green στρατηγική τους.

Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι τα πιο cotton soft, απαλά και τρυφερά Χριστούγεννα που έχετε ζήσει: Θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό σας!

*Immersion in 0.9% saline solution for 50 minutes, Centrifugation for 3 min @ 440g-force

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved