Το παιδί βήχει ασταμάτητα - Τι να κάνετε

Το hack μιας μαμάς που θα σας βοηθήσει να σταματήσει ο βήχας του παιδιού μέσα σε λίγα λεπτά.

Μαργαρίτα Νικολάου
Το παιδί βήχει ασταμάτητα - Τι να κάνετε
Bigstock

Τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα και συχνά -ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες- εμφανίζουν ασταμάτητο βήχα. Πώς θα βοηθήσετε να σταματήσει ο βήχας του παιδιού σας, που αν και ακίνδυνος, μερικές φορές είναι πολύ κουραστικός;

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές φυσικές θεραπείες και συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να απαλύνετε τον βήχα του μικρού σας, μια μαμά ωστόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok μοιράστηκε το δικό της μυστικό.

vixas-sta-paidia.jpg

Η @aroseslimes, όπως είναι το όνομά της στην γνωστή πλατφόρμα, γράφει: «Θεέ μου... Αν έχετε παιδιά που δεν μπορούν να πάρουν κάποιο σιρόπι ή φάρμακο και έχουν αυτόν τον ενοχλητικό συνεχόμενο βήχα, αυτό θα σας σώσει».

To Hack που θα σταματήσει τον βήχα των παιδιών

Όπως θα δείτε και εσείς παίρνει ένα πορτοκάλι και βάζει επάνω μια πρέζα αλάτι, 1 κ.τ.σ. ζάχαρη, 1 κ.τ.σ. μέλι και το τοποθετεί στον φούρνο μικροκυμάτων. Έπειτα και αφού έχει ζεσταθεί καλά, στύβει το χυμό, το ανακατεύει και με μια σύριγγα το χορηγεί στην έφηβη κόρη της.

Όπως η ίδια αναφέρει στα σχόλιά της, αυτό το σιρόπι είναι κατάλληλο για τα παιδιά που με ασφάλεια καταναλώνουν μέλι, για παιδιά μεγαλύτερα καθώς και για ενήλικες.

Τα σχόλια που δέχτηκε ήταν διθυραμβικά μιας και πολλές μαμάδες την ευχαρίστησαν για το hack της.

«Το δοκίμασα στον γιο μου. Είναι καταπληκτικό. Σταμάτησε το βήχα του μέσα σε 20 λεπτά!», έγραψε μία ενώ μια άλλη συμπλήρωσε: «Το έφτιαξα για τον εξάχρονο εγγονό μου που έβηχε όλη μέρα και ο βήχας σταμάτησε μέσα σε μισή ώρα!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved