Πράγματα που δεν χρειάζεται το νεογέννητο μωρό (pics)

Όσες από εμάς έχουμε κάνει παιδιά, ξέρουμε πολύ καλά, ότι σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης, κάνουμε τις αγορές για το νέο μέλος της οικογένειάς μας.

Πράγματα που δεν χρειάζεται το νεογέννητο μωρό (pics)

Κάποιες αυτές είναι χρήσιμες και κάποιες όχι! Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα 7 πράγματα τα οποία δεν θα σας χρειαστούν καθόλου, μόλις γεννηθεί το μωράκι σας!

Ειδική θήκη στο κάθισμα για IPad

Πρόκειται για ένα κάθισμα στο οποίο οι γονείς βάζουν το παιδάκι τους, από τη βρεφική κιόλας ηλικία, και έχει ειδική θέση για το Ipad. Κάτι βέβαια που δεν είναι καλό, μιας το μωρό εθίζεται σε κάτι που μπορεί να του κάνει ακόμη και κακό.

Βραστήρας για μπιμπερό

Μπορεί να φαίνεται υπέροχη ιδέα να δώσετε στο παιδάκι σας ζεστό γάλα κατευθείαν από τον βραστήρα, μερικοί όμως από αυτούς κάνουν 4-10 λεπτά για να το ζεστάνουν. Τι γίνεται λοιπόν στην περίπτωση που το μωρό ξυπνήσει στις 2 τα ξημερώματα, κλαίγοντας; Αρκετά παιδιά δεν νοιάζονται αν το μπιμπερό είναι ζεστό ή όχι. Εάν πραγματικά θέλετε να δώσετε στο μωράκι σας ένα ζεστό μπιμπερό, βάλτε το σε μπολ με ζεστό νερό!

Δεκάδες παιχνίδια και βίντεο για νήπια

Τα μωρά δεν χρειάζονται στρατιές παιχνιδιών. Πολύ λίγα από αυτά είναι για την βρεφική ηλικία. Τα υπόλοιπα είναι για πιο μεγάλα παιδιά, οπότε καλό είναι να μην σπαταλάτε χρήματα για παιχνίδια με τα οποία ούτε καν θα ασχοληθεί.

Έπιπλα ειδικά για μωρά

Μπορεί να σας αρέσουν τα μικροσκοπικά έπιπλα που απευθύνονται σε μωρά, προτού όμως τα αγοράσετε σκεφτείτε ότι μέρα με την ημέρα μεγαλώνουν και σε λίγο διάστημα θα είναι άχρηστα, μιας και δεν θα χωράνε!

Δείτε ακόμη τρία πράγματα που δεν χρειάζονται στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved