Σπιτικές μάσκες περιποίησης προσώπου για παιδιά

Φτιάξτε με αγνά υλικά που έχετε στο ντουλάπι της κουζίνας μάσκα προσώπου για τις μικρές σας πριγκίπισσες που θέλουν να περάσουν μια μέρα κάνοντας beauté ή απλά για να καθαρίσετε από τους ρύπους στο πρόσωπό τους.

Σπιτικές μάσκες περιποίησης προσώπου για παιδιά

Ανακατέψτε υλικά που έχετε στην κουζίνα και φτιάξτε μια ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο του παιδιού σας.

Bigstock

Τα παιδιά εκτίθενται καθημερινά στη σκόνη, τη ρύπανση και άλλους ερεθιστικούς παράγοντες του δέρματος. Επομένως, με μια καλή σπιτική μάσκα προσώπου, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε και να προστατέψετε το δέρμα τους, κάνοντάς το υγιές και ελαστικό.

Όπως εσείς απολαμβάνετε μια χαλαρωτική μάσκα προσώπου, τα παιδιά σας μπορούν να απολαύσουν την ευτυχία της αναζωογόνησης επίσης.

Η χρήση σπιτικών μασκών προσώπου DIY είναι επίσης ασφαλής για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Παρακάτω θα βρείτε μερικές σπιτικές συνταγές.

omorfia-gia-mamades-proionta-kallintika-(6).jpg

Μαμά και κόρη περιποιούνται το πρόσωπό τους

Bigstock

Μάσκα προσώπου για παιδιά με αγγούρι

Βάλτε σε ένα μπλέντερ, μερικές κουταλιές γιαούρτι, 1/2 αγγουράκι και 1 κ.τ.σ. μέλι. Πολτοποιήστε καλά και απλώστε στο πρόσωπο. Ξεπλύνετε έπειτα με δροσερό νερό και σκουπίστε απαλά με μια πετσέτα.

Μάσκα προσώπου με αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, B1, B2, D, E και άλλα αιθέρια έλαια. Αν το παιδί σας έχει ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, το αβοκάντο είναι η καλύτερη σπιτική μάσκα. Απλά πιέστε μισό αβοκάντο με ένα πιρούνι και απλώστε το στο πρόσωπο. Ξεπλύνετε έπειτα με δροσερό νερό και σκουπίστε απαλά με μια πετσέτα.

Μάσκα με βρόμη και μέλι

Ακόμη μια μάσκα που θα ενυδατώσει και θα θρέψει το πρόσωπο του παιδιού είναι η αυτή που θα φτιάξετε με μέλι και βρόμη. Βάλτε 1/4 κούπας βρόμη, 1 κούπα νερό και 1 κ.τ.γ. μέλι σε ένα μπολ. Ανακατέψτε καλά και απλώστε τη στο πρόσωπο. Ξεπλύνετε έπειτα με δροσερό νερό και σκουπίστε απαλά με μια πετσέτα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved