Fun in the sun: Tips για να επιλέξεις σωστά αντηλιακό για το παιδί σου και να χαρείτε τον ήλιο άφοβα

Ώρα να μάθεις ποιες είναι οι ιδιαίτερες ανάγκες που έχει η επιδερμίδα των βρεφών και των παιδιών στον ήλιο, καθώς και πώς η σειρά NIVEA SUN BABIES & KIDS είναι ειδικά διαμορφωμένη ώστε να ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες.

 

Fun in the sun: Tips για να επιλέξεις σωστά αντηλιακό για το παιδί σου και να χαρείτε τον ήλιο άφοβα

Ο Μάιος είναι εδώ και κάθε ημέρα που περνάει σημαίνει ότι το καλοκαίρι έρχεται ολοένα και πιο κοντά. Η όρεξη για εκδρομές και παιχνίδι στον ήλιο αυξάνεται και ετοιμαζόμαστε αργά αλλά σταθερά για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Κάθε γονιός ωστόσο, γνωρίζει πόσο δύσκολη είναι η εφαρμογή αντηλιακού σε ενθουσιασμένα ή κουρασμένα παιδιά. Είναι ίσως το μοναδικό «μελανό σημείο» των εκδρομών της άνοιξης και των διακοπών το καλοκαίρι. Είναι όμως παράλληλα και το πιο σημαντικό, καθώς ο ήλιος δεν είναι «φίλος» της επιδερμίδας μας, και ιδιαίτερα της παιδικής. Στόχος, λοιπόν, είναι να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το σωστό αντηλιακό για το παιδί σου, αλλά και να το εφαρμόσεις σωστά, ώστε να χαρείτε όλοι (μεγάλοι και μικροί) τον ήλιο άφοβα. Έχουμε και λέμε…

nivea1.jpg

Το σωστό αντηλιακό

Η παιδική και βρεφική επιδερμίδα δεν μοιάζει με αυτή των ενηλίκων. Είναι λεπτότερη και πολύ πιο ευαίσθητη, τόσο στη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία, όσο και στις αλλεργίες που μπορεί να προκαλέσει η έκθεση σε αυτή. Βλέπεις, οι μηχανισμοί προστασίας της επιδερμίδας κατά της ακτινοβολίας UV δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένοι στα παιδιά και τα βρέφη, επομένως έχουν ανάγκη από επιπλέον προστασία και ειδικά μελετημένες συνθέσεις. Περίμενε όμως. Η επιδερμίδα των βρεφών και παιδιών (από 6 μηνών έως 3 ετών αντίστοιχα) έχει διαφορετικές ανάγκες από εκείνη των παιδιών άνω των 3 ετών. Πώς θα επιλέξεις, λοιπόν, το σωστό αντηλιακό για το δικό σου παιδί; Δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι, η NIVEA, το brand που αντιπροσωπεύει για πάνω από 100 χρόνια τη φροντίδα της επιδερμίδας, λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των μωρών, των παιδιών και φυσικά των νέων γονιών.

nivea2.jpg

Γι’ αυτό έχει δημιουργήσει δύο ξεχωριστές σειρές, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των παιδιών και των βρεφών: Τη σειρά NIVEA SUN BABIES & KIDS για την ευαίσθητη παιδική και βρεφική επιδερμίδα παιδιών άνω των 6 μηνών. Και τη σειρά NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE για την επιδερμίδα παιδιών άνω των 3 ετών. Και οι δύο σειρές παιδικών και βρεφικών αντηλιακών NIVEA SUN είναι πλήρεις και αποτελούνται από προϊόντα σε μορφή σε μορφή λοσιόν, σπρέι, trigger ή roll-on, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη.

Εμείς ωστόσο –για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο- ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας, ώστε να τα βάλεις στην τσάντα σου άμεσα.

Για βρέφη άνω των 6 μηνών

ΝΙVEA SUN BABIES & KIDS SENSITIVE PROTECT SPF 50+ με πρακτική συσκευασία trigger spray

nivea3.jpg

Εφαρμόζεται πανεύκολα με ένα ψέκασμα και έχει πρωτοποριακή υφή που απορροφάται άμεσα. Είναι σούπερ ανθεκτικό στο νερό και προστατεύει το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα από τις ακτίνες UVA και UVB, τα ηλιακά εγκαύματα και τις μακροχρόνιες βλάβες της επιδερμίδας.

Για παιδιά άνω των 3 ετών

NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE SPF SPF 50+ με πρακτική συσκευασία trigger spray

nivea4.jpg

Η αντλία trigger διασφαλίζει την άμεση και πανεύκολη εφαρμογή, ενώ η σύνθεσή του προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB, τα ηλιακά εγκαύματα και τις μακροχρόνιες βλάβες της επιδερμίδας, αλλά δεν σταματά εκεί. Αυτό το αντηλιακό, έχει στόχο να περιορίσει το ρίσκο των αλλεργιών που προκαλούνται από τον ήλιο, ενώ παράλληλα ενισχύει τον δερματικό φραγμό και ενυδατώνει.

NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE ROLL-ON

nivea5.jpg

Είναι ένα πρωτοποριακό αντηλιακό, το οποίο συνδυάζει την προστασία και την φροντίδα της παιδικής επιδερμίδας, με τον πιο fun τρόπο εφαρμογής. Είναι ιδανικό για μικρότερες επιφάνειες του σώματος και του προσώπου όπως τα αυτιά και τα πέλματα, και μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου, ακόμα και στην πόλη.

Fun fact: Η NIVEA, όπως φροντίζει για την επιδερμίδα του παιδιού σου, έτσι φροντίζει και για το περιβάλλον. Γι’ αυτό η σύνθεση των αντηλιακών NIVEA SUN είναι απαλλαγμένη από φίλτρα UV Octinoxate, Oxybenzone & Octocrylene και χωρίς μικροπλαστικά.

Η σωστή εφαρμογή

Και αφού καταλήξαμε στα τέλεια αντηλιακά για τη φροντίδα της ευαίσθητης και απαιτητικής βρεφικής και παιδικής ηλικίας, ας περάσουμε στα tips για εύκολη εφαρμογή. Αρχικά, τα πρακτικά trigger sprays των αντηλιακών NIVEA SUN, αλλά και το πρωτοποριακό roll-on κάνουν την προστασία παιχνίδι. Έπειτα, παίζει ρόλο η προσέγγιση της εφαρμογής.

nivea6.jpg

Για να μην αναγκάζεσαι να δίνεις «μάχη» κάθε φορά, κάνε τη διαδικασία ακόμα πιο διασκεδαστική, συνδυάζοντάς τη με μία μικρή ιστορία ή δείχνοντας στο παιδί πώς να κάνει την εφαρμογή μόνο του αν είναι σε κατάλληλη ηλικία. Αυτό που πρέπει να καταστήσεις σαφές από πολύ μικρή ηλικία, είναι ότι η διασκέδαση στον ήλιο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προστασία, και η προστασία δεν είναι μία ανιαρή ή δυσάρεστη εμπειρία, αφού έχεις στο πλευρό σου τη NIVEA.

nivea7.jpg

Αναζήτησε τις πλήρεις συλλογές αντηλιακών NIVEA SUN BABIES & KIDS και NIVEA SUN KIDS PROTECT & CARE στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα καλλυντικών και λιανικής, και μην παραλείψεις να ακολουθήσεις τον επίσημο λογαριασμό @nivea στο Instagram αλλά και @nivea στο facebook.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved