Γιατί τα μωρομάντηλα είναι εκεί σε κάθε στιγμή φροντίδας της οικογένειάς σου;

Λένε πως ο ρόλος μίας μαμάς είναι «full time job».

Γιατί τα μωρομάντηλα είναι εκεί σε κάθε στιγμή φροντίδας της οικογένειάς σου;

Πόσο εύκολο είναι όμως, για κάθε νέα μανούλα να διαχειριστεί αυτήν την πρωτόγνωρη συνθήκη, μέσα στους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και συγχρόνως να αντεπεξέλθει στους επιπλέον ρόλους της, ως σύζυγος, κόρη, επαγγελματίας και μητέρα;

Κι όμως είναι, αρκεί να ανακαλύψει έναν «σύμμαχο», που θα είναι δίπλα της σε κάθε στιγμή φροντίδας, δίνοντάς της μία λύση, που θα μπορεί να έχει μαζί της πάντα και παντού: Από κάθε δωμάτιο του σπιτιού της, μέχρι το αυτοκίνητο, το ταξίδι, το σχολείο και τη βόλτα στο πάρκο, με ή χωρίς το μικρό της.

Αναρωτιέσαι ποιος είναι αυτός ο «σύμμαχος» που θα δώσει σε κάθε μανούλα τις super δυνάμεις που χρειάζεται στις στιγμές που περνάει με το μικρό της; Μα φυσικά, τα μωρομάντηλα Septona, που είναι εκεί, για να φροντίσουν με το απαλό τους άγγιγμα τις ανάγκες όλης της οικογένειας, καθαρίζοντάς το πρόσωπο, τα χέρια ή ακόμη και τα πόδια από το κατοικίδιό της. Και επειδή, κάθε νέα γνωριμία χρειάζεται και τις κατάλληλες «συστάσεις», ιδού τέσσερις λόγοι που τα μωρομάντηλα είναι η σύγχρονη και έξυπνη επιλογή κάθε μαμάς.

#1. Δημιουργούν αίσθημα φροντίδας

Αν είσαι νέα μανούλα, τότε γνωρίζεις ήδη πως ο ερχομός του μωρού σου άλλαξε για τα καλά τα δεδομένα της καθημερινότητάς σου. Αυτό σημαίνει πως πλέον, η ανάγκη να προσφέρεις το καλύτερο στο μικρό σου, είναι πριν και πάνω από όλα. Κι αυτό, διότι γνωρίζεις πως η ευαίσθητη επιδερμίδα του χρειάζεται έναν «φύλακα-άγγελο», που θα είναι εκεί σε κάθε του «βήμα», από την πρωινή του βόλτα στο πάρκο, μέχρι τα παιχνίδια στις κούνιες και τη βραδινή του ρουτίνα, λίγο πριν βρεθεί στην «αγκαλιά» του Μορφέα.

Κάπως έτσι, προέκυψε και η γνωριμία σου με τα μωρομάντηλα Septona, που άλλαξαν την καθημερινότητά σου προς το καλύτερο. Ποια από εμάς άλλωστε, θα μπορούσε να θεωρήσει αμελητέο το γεγονός πως τα συγκεκριμένα μωρομάντηλα συνίστανται από το εξειδικευμένο Ιατρείο Δερματολογίας Παίδων του νοσοκομείου Α. Συγγρός;

septona-3.jpg

#2. Εξειδικεύονται στη βρεφική και παιδική φροντίδα

Η αλήθεια είναι πως η μεγαλύτερη ανησυχία κάθε νέας μανούλας είναι να καταφέρει να φροντίζει σωστά το παιδί της, καθόλη τη διάρκεια της ζωής του. Όπως σε καθετί νέο στη ζωή σου, ωστόσο, έτσι και στη μητρότητα, οι πρώτοι μήνες είναι πάντα οι πιο απαιτητικοί, με αποτέλεσμα να αναζητάς λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες για κάθε ανάγκη του μικρού σου.

Για εσένα λοιπόν, που θέλεις να προσφέρεις στο μικρό σου αγγελούδι, αρκεί να εντάξεις στην καθημερινή φροντίδα και περιποίησή του, τα μωρομάντηλα Septona Calm n’ Care Sensitive για βρέφη, με τα συστατικά της προστατευτικής κρέμας συγκάματος της Septona, που είναι απαλλαγμένα από parabens και οινόπνευμα και είναι ασφαλή από την πρώτη μέχρι την τελευταία χρήση. Η Septona άλλωστε, έχει αποδεδειγμένη πορεία στη βρεφική και παιδική φροντίδα, μέσα από εξειδικευμένα προϊόντα, που είναι δερματολογικά ελεγμένα, ενώ συγχρόνως δεν προσθέτει έντονα αρώματα στα προϊόντα της, μιας και το υπέροχο, μοναδικό άρωμα ενός ευτυχισμένου μωρού είναι υπεραρκετό!

septona-2.jpg

#3. Είναι δίπλα σου σε κάθε στιγμή φροντίδας

Αν υπάρχει ένα «μυστικό», που κάθε μανούλα ζητάει από τα προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά για το μωρό της, είναι η ευκολία και η πρακτικότητά τους. Αρκεί να σου πω πως για τη Septona, «εάν δεν έχεις βρύση έχεις μωρομάντηλο» και αμέσως θα συνειδητοποιήσεις ότι τα μωρομάντηλα Septona Calm n’ Care, έχουν την ικανότητα να καθαρίζουν το δερματάκι του μωρού σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

Είτε επιλέξεις τα μωρομάντηλα Septona Calm n’ Care Baby Αλόη, που έχουν σύνθεση με aloe vera και βιταμίνη Ε και προσφέρουν «φυσική» εμπειρία καθαριότητας κάθε ώρα της ημέρας, είτε τα μωρομάντηλα Septona Calm n’ Care Baby Χαμομήλι, ένα είναι το σίγουρο: Το δέρμα του μωρού σου θα είναι πάντα καθαρό. Μην ξεχνάς ότι όλα τα μωρομάντηλα Septona είναι απαλλαγμένα από parabens και οινόπνευμα.

#4. Χαρίζουν καθαριότητα και απαλότητα σε όλη την οικογένεια

Σίγουρα, γνωρίζεις πως η καθημερινότητα με ένα παιδί μπορεί να φέρει πολλά ευτράπελα στον δρόμο της: Από το να λερωθούν τα ρούχα του λίγο πριν το σχολείο, να κυλιστεί στα χώματα μαζί με το αγαπημένο του κατοικίδιο ή να μουτζουρωθεί στα χέρια του με πολύχρωμες μπογιές. Ωστόσο, ό,τι και εάν συμβεί μέσα σε ένα 24ωρο με το παιδί σου, να θυμάσαι πως κάθε στιγμή μαζί του μπορεί να μετατραπεί σε μία ευχάριστη περιπέτεια, αρκεί να είσαι εξοπλισμένη με τους κατάλληλους «συμμάχους».

Διότι, μπορεί όλες αυτές οι στιγμές να είναι που θα τον γεμίσουν γέλιο και χαρά στην καθημερινότητά του, ωστόσο στο τέλος κάθε παιχνιδιού ή απρόοπτου, που συμβαίνει, χρειάζεται ένας «σύμμαχος» που θα φροντίσει, έτσι ώστε η επιδερμίδα του παιδιού να είναι καθαρή. Μάθε λοιπόν, πως τα μωρομάντηλα Septona Calm n’ Care Kids έχουν ήπια σύνθεση με πανθενόλη, 96% νερό και 0% πλαστικό, καθαρίζοντας απαλά και αποτελεσματικά την επιδερμίδα του παιδιού σου.

septona-4.jpg

Τέλος, η Septona προσφέρει τα μωρομάντηλα Septona Dermasoft Family τα οποία αποτελούν έναν «σύμμαχο» για εσένα που είσαι σε εγρήγορση καθ' όλη τη διάρκεια ενός απαιτητικού 24ωρου. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, με χαμομήλι, χωρίς παραβένες, χωρίς οινόπνευμα και με 96% νερό είναι κατάλληλα για όλη την οικογένεια, για όλες τις ηλικίες και τις χρήσεις στο σπίτι, στην εργασία, στα ταξίδια.

Αναζήτησε τα μωρομάντηλα Septona στο κοντινότερο super market καθώς και οnline, και μην παραλείψεις να κάνεις follow το επίσημο account @septona_greece στο Instagram και like στην επίσημη σελίδα @Septona.Greece στο facebook.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved