Πώς θα πλύνετε τα βρεφικά ρούχα

Συμβουλές για τη φροντίδα και το πλύσιμο των μωρουδιακών ρούχων.

Πώς θα πλύνετε τα βρεφικά ρούχα

Έγκυος διπλώνει τα βρεφικά ρούχα που έπλυνε

Bigstock

Ενώ είναι εύκολο να διαλέξετε ρούχα για το μωράκι σας, ίσως να σκέφτεστε πώς θα τα πλένετε και θα τα φροντίζετε. Από τη μια φαντάζεστε το μικρό σας πόσο χαριτωμένο θα δείχνει με τα ρουχαλάκια του και από την άλλη πώς θα τα φροντίσετε και θα τα πλύνετε σωστά.

Ορίστε ένας οδηγός για το πώς θα πλύνετε τα ρούχα του παιδιού σας.

Πρέπει να πλύνω τα καινούρια ρούχα του μωρού;

Πολλά βιβλία εγκυμοσύνης και site για γονείς θα σας συμβουλέψουν να πλύνετε τα ρούχα του μωρού πριν του τα φορέσετε και αυτό γιατί τα ρούχα υπήρχαν κάπου αλλού πριν τα αγοράσετε και φορεθούν από το μικρό σας. Έχουν μείνει σε αποθήκες και στα ράφια των καταστημάτων και πιθανόν να έχουν υποστεί επεξεργασία με χημικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής.

Για αυτό και μόνο θα πρέπει όλα τα βρεφικά ρούχα να πλένονται πριν φορεθούν από τα μωρά.

Πλυμένα, καθαρά και διπλωμένα βρεφικά ρούχα

Bigstock

Τι χρειάζεστε για να πλύνετε τα βρεφικά ρούχα

Ένα πλυντήριο ρούχων και ένα στεγνωτήριο είναι ότι χρειάζεστε για να πλύνετε και να στεγνώσετε τα βρεφικά ρούχα.

Εκτός από αυτές τις συσκευές, θα πρέπει να βρείτε ένα απαλό απορρυπαντικό σχεδιασμένο ειδικά για ευαίσθητο δέρμα. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε κάποιο προϊόν ειδικά για μωρά, αλλά να αγοράσετε ένα προϊόν χωρίς άρωμα, υποαλλεργικό και χωρίς χρώμα.

Επιπλέον αξίζει να γνωρίζετε ότι αν χρειαστεί να αφαιρέσετε κάποιον δύσκολο λεκέ από το ρούχο του μωρού, καλύτερα να το μουλιάσετε σε ένα διάλυμα που θα αποτελείται από 50% ξύδι και 50% νερό. Για δύσκολους λεκέδες, χρησιμοποιήστε και μαγειρική σόδα αν χρειαστεί σε συνδυασμό με το λευκό ξίδι.

με πληροφορίες από το verywellfamily.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved