Μπουκωμένη μυτούλα στα μωρά: Άμεση ανακούφιση χωρίς πόνο και κλάματα

Η μπουκωμένη μυτούλα στα μωρά μας είναι μια από τις πιο συχνές και ταυτόχρονα πιο οδυνηρές καταστάσεις που ζούμε ως νέες μανούλες. Βλέπουμε τα μικρά μας να δυσανασχετούν, να ταράζονται και να είναι ανήσυχα, καθώς δεν μπορούν ούτε να θηλάσουν ή να πιουν το γάλα τους από το μπουκάλι τους, ούτε να κοιμηθούν.

Μπουκωμένη μυτούλα στα μωρά: Άμεση ανακούφιση χωρίς πόνο και κλάματα

Ουσιαστικά κι εμείς νιώθουμε ανήμπορες να τα βοηθήσουμε, καθώς τις περισσότερες φορές που επιχειρούμε να αγγίξουμε την περιοχή για να την ανακουφίσουμε με τους κλασικούς τρόπους, εκείνα ωρύονται φοβισμένα και αρνούνται να συνεργαστούν.

Γνωρίζοντας όμως καλά πως οι επιπλοκές από βουλωμένες μύτες των μωρών ενδέχεται να είναι πολύ σοβαρές, προχωράμε σε όποια επιλογή κρίνουμε αποτελεσματικότερη και ζούμε – κάθε φορά – μια από τις πιο δυσάρεστες οπτικές της μητρότητας: Προσπαθούμε να ακινητοποιήσουμε το μικρό επί ώρα, να καθαρίσουμε τη μύτη είτε με πλύσεις, είτε με άλλες μεθόδους και πολλές φορές αισθανόμαστε πως αντί για καλό, κάνουμε τελικά κακό στο μωράκι μας που σπαράζει καθώς περνά μια άβολη, άγνωστη και ταραχώδη εμπειρία.

Ηρεμία, αποτελεσματικότητα, ταχύτητα

Ουσιαστικά, όταν το μωράκι μας ή το μεγαλύτερο παιδάκι μας υποφέρει από βουλωμένη μυτούλα και εμείς πρέπει να το ανακουφίσουμε άμεσα, ζητάμε αυτή η διαδικασία να γίνεται με ηρεμία, με ταχύτητα και φυσικά, με αποτελεσματικότητα, ώστε πράγματι να αποφεύγουμε τις τυχόν επιπλοκές μιας τέτοιας κατάστασης. Πράγματι, ο ρινικός αποφρακτήρας Benny καθαρίζει γρήγορα, υγιεινά και αποτελεσματικά τη μύτη του παιδιού, προσφέροντας την ηρεμία που χρειαζόμαστε και εμείς και εκείνο.

mutoula-22.JPG

Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο μοναδικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου αποφρακτήρα, που δεν είναι άλλο από την αξιοποίηση της ηλεκτρικής σκούπας του σπιτιού μας! Μπορεί σε όσους δεν έχουν αποκτήσει ακόμα παιδιά να φαίνεται περίεργο το τι σχέση έχει ένα μωράκι με την ηλεκτρική μας σκούπα, όμως, όπως κάθε μαμά μπορεί να διαβεβαιώσει, η σχέση όχι μόνο υπάρχει, αλλά συνήθως είναι και σχέση… λατρείας! Δύο είναι οι λόγοι που εξηγούν -κατά βάση- πώς προκύπτει αυτό: Ο πρώτος είναι ο θόρυβος της σκούπας, που ανήκει στους λεγόμενους «λευκούς θορύβους» που αγαπούν τα μωρά καθώς τους προκαλούν ηρεμία. Ο δεύτερος διότι αμέσως μόλις αντιλαμβάνονται τον κόσμο γύρω τους και παρατηρούν «κάτι» που κινείται μέσα στο σπίτι, η περιέργειά τους εξάπτεται και επιδιώκουν να παίξουν με αυτό το «κάτι».

Τώρα έχουν έναν τρίτο λόγο να «αγαπήσουν» την ηλεκτρική σκούπα του σπιτιού, καθώς χάρη στον ρινικό αποφρακτήρα Benny, τα βοηθά να αναπνέουν καλύτερα!

Πώς λειτουργεί ο ρινικός αποφρακτήρας Benny

Εμείς ως μαμάδες το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε αυτή τη μοναδική συσκευή που συστήνουν παιδίατροι σε όλο τον κόσμο, καθώς είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματική, κατά πρώτον και κατά δεύτερον, διότι έχει δημιουργηθεί από εξειδικευμένη ιατρική ομάδα. Από εκεί και πέρα, συνδέουμε τον αποφρακτήρα με την ηλεκτρική σκούπα και αξιοποιούμε την ισχύ της για να καθαρίσει άμεσα και πλήρως η μυτούλα του παιδιού. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην ιδιότητα του Benny να συνδέεται με το ένα άκρο του στον εύκαμπτο σωλήνα της οικιακής ηλεκτρικής σκούπας όταν είναι σε λειτουργία και με το άλλο άκρο, σε σχήμα ρύγχους από σιλικόνη, να αναρροφά απαλά, σταθερά, γρήγορα και εύκολα τη βλέννα και όλους τους μολυσματικούς παράγοντες από την μπουκωμένη μυτούλα του μωρού.

Πρέπει να γνωρίζουμε, φυσικά, ότι η διαρκής και σταθερή ικανότητα αναρρόφησης της ηλεκτρικής σκούπας, κατά τη σύνδεσή της με την ειδικής κατασκευής συσκευή, μειώνεται στα επιθυμητά και ασφαλή επίπεδα των 0,2bar – τόσο όσο ακριβώς χρειάζεται ώστε η μύτη του παιδιού να αποσυμφορείται ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα ο ρινικός αποφρακτήρας Benny να είναι απόλυτα ασφαλής για χρήση ακόμη και στα νεογέννητα μωράκια, που ανακουφίζονται αμέσως, ηρεμούν καθώς αναπνέουν καλύτερα και μπορούν πλέον να θηλάσουν και να κοιμηθούν.

Όσον αφορά στην υγιεινή της συσκευής, που μας απασχολεί όλες πολύ, αρκεί να την αποσυναρμολογήσουμε και να πλύνουμε καλά τα μέρη της, μέχρι την επόμενη χρήση.

mutoula-3.png

Τα πέντε «χωρίς» και τα επτά πλεονεκτήματα του Benny για χαρούμενα μωρά

Συνοψίζοντας τους λόγους για τους οποίους ο ρινικός αποφρακτήρας Benny είναι η ιδανική επιλογή για καθαρές μυτούλες και ανεμπόδιστη αναπνοή στα μωρά μας, πρέπει να σταθούμε στα πέντε «χωρίς» και στα επτά πλεονεκτήματα της συσκευής.

Με τον Benny, λοιπόν, η απόφραξη της μπουκωμένης μυτούλας γίνεται χωρίς:

#1 πόνο
#2 κλάματα
#3 φάρμακα
#4 αντενδείξεις
#5 ανταλλακτικά.

Αντίθετα, τα επτά πολύ σημαντικά πλεονεκτήματά του, που πρέπει να κρατήσουμε, είναι τα εξής:

#1 Είναι εύκολο στη χρήση, καθώς δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από το να το συνδέσουμε στη μία άκρη στον εύκαμπτο σωλήνα της ηλεκτρικής σκούπας, να βάλουμε τη σκούπα σε λειτουργία και να φέρουμε το ρύγχος αναρρόφησης σε κάθε ρουθούνι του μωρού.

#2 Είναι υγιεινή επιλογή, αφού αναρροφά και καθαρίζει τις βλέννες και όλους τους μολυσματικούς παράγοντες από τη μύτη του παιδιού.

#3 Φέρνει γρήγορα αποτελέσματα, μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

#4 Είναι απολύτως οικολογικό, αφού όλα τα εξαρτήματά είναι 100% ανακυκλώσιμα, δεν χρειάζονται ανταλλακτικά και δεν παράγει απορρίμματα.

#5 Είναι διασκεδαστικό, καθώς κάνει τον καθαρισμό της μυτούλας του μωρού, παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους!

#6 Είναι οικονομική επιλογή, καθώς δεν χρειάζεται ανταλλακτικά και μπορεί να χρησιμοποιείται για πολλά χρόνια σε όλα τα παιδιά της οικογένειας.

#7 Είναι απολύτως ασφαλές στη χρήση, καθώς σχεδιάστηκε για να διατηρεί την ικανότητα αναρρόφησης της ηλεκτρικής οικιακής σκούπας σε σταθερό επιθυμητό επίπεδο, ακόμη και όταν η ηλεκτρική σκούπα λειτουργεί στο μέγιστο.

mutoula-4.png

Μια συσκευή που αποσυμφορεί, καθαρίζει, ανακουφίζει την μπουκωμένη μυτούλα του μωρού και ελευθερώνει την αναπνοή – αυτό που χρειάζεται κάθε μαμά για το παιδάκι της είναι ο ρινικός αποφρακτήρας Benny. Έτσι ώστε, η μπουκωμένη μυτούλα να μην είναι πρόβλημα και αφορμή για δυσαρέσκεια, παρά μόνο για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με το μικρό μας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved