Επιχείρηση μπουφάν - Με τι κριτήρια να το διαλέξετε για τα παιδιά σας

Πώς θα διαλέξετε το καλύτερο χειμωνιάτικο πανωφόρι για τα παιδιά σας

Επιχείρηση μπουφάν - Με τι κριτήρια να το διαλέξετε για τα παιδιά σας
Bigstock

Τα χειμωνιάτικα μπουφάν έχουν μόνο μία χρησιμότητα: να κρατήσουν τα παιδιά σας ζεστά και ασφαλή τους πιο κρύους μήνες. Ωστόσο, το τέλειο παιδικό χειμωνιάτικο μπουφάν δεν μπορεί να το διαλέξει κανείς με κλειστά μάτια. Ο γονιός θα πρέπει να λάβει υπόψη μερικά σημαντικά πράγματα συμπεριλαμβανομένου φυσικά και το πόσο ζεστό θα κρατήσει το παιδί του και πόσο άνετα θα το κάνει να νιώθει φορώντας το.

Παρακάτω ακολουθούν πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν διαλέγετε μπουφάν για τα παιδιά σας.

Το σωστό νούμερο

Ο μήκος του μπουφάν εξαρτάται από την θερμοκρασία που υπάρχει έξω ή για ποια δραστηριότητα προορίζεται. Θα το φορέσει στο χιονοδρομικό κέντρο, στο κέντρο της πόλης που θα πάτε για ψώνια ή για να συναντήσεις τους φίλους του; Ένα μακρύ μπουφάν θα προστατέψει το σώμα του παιδιού. Αλλά αν πρόκειται να παίξει χιονοπόλεμο ή να κάνει δραστηριότητες έξω, ίσως το μακρύ μπουφάν να μην είναι η σωστή επιλογή. Διαλέξτε ένα πανωφόρι που αγκαλιάζει τη μέση του παιδιού και που δεν επιτρέπει στον αέρα να περάσει μέσα.

Επίσης να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι τα ρούχα που φορούν από μέσα τα παιδιά επηρεάζουν τη θερμοκρασία. Γι' αυτό θα πρέπει πάντα να διαλέγετε ρούχα που θα τα κάνουν να νιώθουν άνετα.

Σχέδιο και είδος μπουφάν

Δώστε προσοχή σε αυτό που αγαπά το παιδί σας να κάνει περισσότερο γιατί αυτό θα καθορίσει το είδος του μπουφάν που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες του. Ανεξάρτητα από το πανωφόρι που θα επιλέξετε, θα πρέπει να είναι άνετο και να αναπνέει ώστε να αφήνει χώρο στα παιδιά σας να πηδήξουν, να τρέξουν και να παίξουν.

Και πάλι, η θερμοκρασία και η δραστηριότητα παίζουν μεγάλο ρόλο στην απόφαση που θα πάρετε. Εάν οι θερμοκρασίες είναι εξαιρετικά χαμηλές και περιμένετε κάποια δράση διαλέξτε αδιάβροχα parka. Εκτός από το ότι είναι αδιάβροχα, έχουν και ρυθμιζόμενο κορδόνι στη μέση. Αν πάλι το παιδί σας πρόκειται να πάει σε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο ή να παίξει στα χιόνια, προτιμήστε μπουφάν χιονοδρομικά.

Εάν το μπουφάν προορίζεται για τις βόλτες στο πάρκο μια ηλιόλουστη χειμωνιάτικη μέρα, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα παιδικό μπουφάν με μόνωση.

Σχέδιο που του αρέσει

Για να είστε σίγουρη ότι θα το φορέσει το μπουφάν φροντίστε να το αγοράσετε μαζί ώστε να διαλέξει ένα σχέδιο που του αρέσει. Το χρώμα ίσως να είναι αυτό που θα τραβήξει την προσοχή του παιδιού περισσότερο από ο,τιδηποτε άλλο. Φροντίστε ΄να διαλέξτε ένα σχέδιο που θα αντικατοπτρίζει το προσωπικό του στιλ και που θα το κάνει να νιώθει άνετο και γεμάτο αυτοπεποίθηση.

με πληροφορίες από το landsend.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved