Tι να φοράει ένα μωρό στον ύπνο το καλοκαίρι

Ο ύπνος το καλοκαίρι μπορεί να είναι μια πρόκληση για πολλά μωρά και νήπια επειδή δεν έχουν τις κατάλληλες πιτζάμες.

Tι να φοράει ένα μωρό στον ύπνο το καλοκαίρι

Τα μικρά παιδιά φυσικά δυσκολεύονται να κοιμηθούν στη ζέστη και με τα άβολα ρούχα, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο άσχημα.

Έτσι, ένας καλός ύπνος θα είναι σχεδόν αδύνατο για το μωρό σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αγορά ρούχων που αναπνέουν και ελέγχουν τη θερμοκρασία είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την φροντίδα του μωρού σας.

Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για τα νήπια και τα μωρά, καθώς ένας καλός ύπνος προλαμβάνει τυχόν προβλήματα υγείας.

Ποια είναι τα καλύτερα πιτζαμάκια για το μωράκι σας;

Όλοι έχουμε το αγαπημένο μας ζευγάρι πιτζάμες, αλλά μπορεί να είναι φτιαγμένες από πολυεστέρα ή από υλικό που να μην μας δροσίζει τους θερινούς μήνες.

Αυτοί οι τύποι πιτζάμας είναι υπέροχα χριστουγεννιάτικα ρουχαλάκια, αλλά σίγουρα όχι τα ιδανικά για το καλοκαίρι.

Έτσι, για να βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας απολαμβάνει στο έπακρο το καλοκαίρι, ακολουθούν μερικές υπέροχες επιλογές μπαμπού πιτζάμας που θα εγγυηθούν ότι το μωρό σας θα παραμείνει χαρούμενο και δροσερό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής ζέστης.

ypnos mwrou

Κοντομάνικη πιτζάμα

Τα κοντά μανίκια διασφαλίζουν ότι το μωρό σας θα παραμείνει δροσερό, αλλά αρκετά ζεστό, ώστε να νιώθει άνετα και να μπορεί να κοιμάται καλά. Ενώ, και το σορτς είναι το πιο απαλό και βολικό παντελόνι.

Πιτζάμα μπαμπού που αναπνέει

Ο καλύτερος τρόπος για να νικήσετε τη ζέστη του καλοκαιριού είναι να φοράτε βρεφικά ρούχα που αναπνέουν και θα εμποδίσουν το μωρό σας να υπερθερμανθεί και να ξυπνήσει στη μέση της νύχτας.

Αν ρίξετε μια ματιά στις παιδικές πιτζάμες μπαμπού που υπάρχουν στην αγορά, θα διαπιστώσετε ότι είναι κατασκευασμένες από 95% βισκόζη μπαμπού.

Αυτό διασφαλίζει ότι τα πιτζαμάκια του μωρού σας θα έχουν την τέλεια ισορροπία τεντώματος και άνεσης, ώστε να μην έχουν προβλήματα με τον ύπνο.

Ως γονείς, πρέπει συνεχώς να θυσιάσετε τον ύπνο σας για να φροντίσετε το μωρό σας, επομένως μην αφήσετε μια κακή πιτζάμα να σας κάνει να θυσιάσετε περισσότερες ώρες ύπνου.

Τι κάνει τόσο τέλεια επιλογή της μπαμπού πιτζάμες

Αναπνέει:

Αν και άλλα υλικά μπορούν να αναπνέουν επίσης, η βισκόζη μπαμπού μπορεί να είναι καλύτερη σε αυτό για πολλούς λόγους.

Αν δεν το ξέρατε, η βισκόζη μπαμπού είναι το μπαμπού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή όλων των ρούχων. Το μπαμπού μπορεί να στεγνώσει πολύ πιο γρήγορα από το βαμβάκι, και δεν κολλάει τόσο πολύ στο σώμα.

Το διατηρεί δροσερό:

Η βισκόζη μπαμπού παραμένει φυσικά πιο δροσερή από άλλα υφάσματα, που σημαίνει ότι τα μωράκια σας θα είναι ζεστά το χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι.

Υποαλλεργικό:

Μόνο τα υφάσματα με φυσικές ίνες είναι υποαλλεργικά. Τα δύο πιο δημοφιλή είναι το βαμβάκι και το μπαμπού!

Διώχνει την υγρασία:

Καθώς το μπαμπού είναι 40% πιο απορροφητικό από το βαμβάκι, μπορεί να κρατήσει το σώμα στεγνό και δροσερό ακόμα και τις καυτές μέρες!

Με πληροφορίες από: freebirdees.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved