Θόρυβοι που χαλαρώνουν και κοιμίζουν τα μωρά (vids)

  • Τι είναι οι λευκοί θόρυβοι και γιατί κοιμίζουν τα παιδιά
  • Βίντεο με θορύβους που χαλαρώνουν τα μωρά
Θόρυβοι που χαλαρώνουν και κοιμίζουν τα μωρά (vids)
Photo by Dominika Roseclay from Pexels

Τα μωρά τείνουν να αγαπούν τους λευκούς θορύβους. Τους έχουν συνηθίσει. Πριν κάνουν το μεγαλειώδες ντεμπούτο τους, τα μωρά σας περνούσαν τις μέρες και τις νύχτες μέσα στο καθησυχαστικό βουητό της ανθρώπινης ζωής. Η καρδιά σας που χτυπά, ο ήχος του αίματος που τρέχει γύρω από το σώμα σας και η ρυθμική σας αναπνοή καθώς και οι συσκευές που χρησιμοποιούσατε, δημιούργησαν μια παρηγορητική "μελωδία" για τα μικρά σας.

Τι είναι ο λευκός θόρυβος;

Ο ήχος από την ηλεκτρική σκούπα, της βροχής, τα ραδιοκύματα, ο χτύπος της καρδιάς της μαμάς, ο απορροφητήρας, το σεσουάρ μαλλιών και το τζάκι, είναι μερικά μόνο παραδείγματα που μπορούν να αναφερθούν για το τι είναι ο λευκός θόρυβος. Με απλά λόγια , ο λευκός θόρυβος είναι ένας συνεχής ήχος που περιλαμβάνει κάθε συχνότητα, την οποία μπορεί να εντοπίσει το ανθρώπινο αυτί, σε υψηλούς και χαμηλούς τόνους.

Η γέννηση του μωρού και η ανάγκη για τους λευκούς ήχους

Μόλις γεννιούνται τα μικρά σας, ξαφνικά βρίσκουν τον εαυτό τους σε έναν ανησυχητικό κόσμο με ήχους που δεν έχουν συνηθίσει. Γι' αυτό και είναι ανήσυχα τις περισσότερες φορές. Τι τα παρηγορεί; Η αγκαλιά σας, η αναπνοή σας όταν το ακουμπάτε στο στήθος σας και φυσικά ο χτύπος της καρδιάς σας. Ήχοι, που είχαν συνηθίσει και είχαν μάθει να ακούνε εννέα μήνες μέσα στην κοιλιά σας.

Όμως, υπάρχουν φορές που θέλετε και εσείς να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα. Πώς μπορείτε να ηρεμήσετε το ανήσυχο μωρό σας; Μα φυσικά, βάζοντας στο replay τους παρακάτω ήχους που είναι αποτελεσματικοί και ηρεμούν ένα μωρό σε χρόνο dt.

Ήχος από ηλεκτική σκούπα



Ήχος από χτύπο καρδιάς



Ήχος μήτρας



Ήχος από τζάκι που καίει



Ήχος από θάλασσα



Ήχος από σεσουάρ μαλλιών



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved