Βίντεο στο TikTok θα κάνει τα παιδιά σας να πλένουν πιο συχνά τα χέρια τους

Ένας Βιετναμέζος TikToker, που είναι γνωστός με το όνομα Quang Dang, άρχισε να δημιουργεί χορευτικές κινήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό, θέλοντας να παρακινήσει όλα τα παιδιά να πλύνουν τα χέρια τους χορεύοντας.

Βίντεο στο TikTok θα κάνει τα παιδιά σας να πλένουν πιο συχνά τα χέρια τους

Η αλήθεια είναι ότι ο κορονοϊός έφερε στη ζωή την δική μας και των παιδιών μας το TikTok. Κάπως έτσι όλα τα παιδιά από 9 ετών και πάνω, έχουν λογαριασμούς, παρακολουθούν βιντεάκια και φυσικά όπου σταθούν και όπου βρεθούν κάνουν χορευτικές κινήσεις.

Με αφορμή αυτό το νέο trend ο Βιετναμέζος χορευτής, Quang Dang, δημιούργησε έναν χορό που μόνο σκοπό έχει να κάνει τα παιδιά να πλένουν πιο συχνά τα χέρια τους... χορεύοντας.

Όπως θα δείτε από τα likes και τα shares που έχει το βίντεό του, φαίνεται ότι πέτυχε τον σκοπό του. Μάλιστα δημιουργήθηκε και ειδικό hashtag #GhenCovyChallenge. Ο χορός, περιλαμβάνει 6 κινήσεις για πλήσιμο των χεριών, έτσι όπως τις έχει προτείνει το Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Όσο για τα λόγια του τραγουδιού; Φαίνεται ότι λένε για το πλύσιμο των χεριών. "Πλύνε τα χέρια σου, τρίψε, τρίψε, τρίψε, τρίψε σχολαστικά. Μην πιάνεις τα μάτια, τη μύτη και το στόμα. Περιόρισε τις επισκέψεις σε πολυσύχναστα μέρη. Διώξε τον κορονοϊό. Φρόντισε την υγεία σου. Καθάρισε τον προσωπικό σου χώρο. Διώξε τον κορονοϊό!".

Αυτό είναι το δικό του βίντεο...


https://www.instagram.com/p/B8wTW_BllKj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και αυτά μερικά από τα βιντεάκια που δημιούργησαν χρήστες ανά τον κόσμο, ακολουθώντας το παράδειγμά του.


https://www.instagram.com/p/CCY-5X8h69S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B9bWiaCHHOF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/CPrjJJnH7di/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B_gCi8tnI4z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved