Μωρά στον ήλιο: Πώς θα φροντίσεις βρέφη, νήπια και παιδιά στην παραλία αλλά και στο σπίτι

Το παιδί σου δεν θα πάψει ποτέ να είναι το μωρό σου… Μάθε πώς θα το προστατεύσεις από τον ήλιο στην παραλία, αλλά και πώς θα φροντίσεις το δερματάκι του αφού επιστρέψετε στο σπίτι!

Μωρά στον ήλιο: Πώς θα φροντίσεις βρέφη, νήπια και παιδιά στην παραλία αλλά και στο σπίτι

Αφού γεννήσεις το παιδί σου, είσαι πάνω από όλα μητέρα (μανούλα, μαμά, μάνα, μάμη, mommy, μαμίκα κοκ). Είναι ένας τίτλος που φέρεις για όλη σου τη ζωή και ο πρωταρχικός σου ρόλος. Αντίστοιχα, το παιδί σου, ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα το μωρό σου. Θα γίνει νήπιο, έφηβος, ενήλικας, θα περάσει όλα τα φυσιολογικά στάδια της ζωής του αλλά για εσένα θα είναι το μωρό που λάτρεψες από την πρώτη στιγμή που άκουσες το κλάμα του. Θα είναι αυτό που γέννησε πρωτόγνωρα συναισθήματα μέσα σου και πολλές, πάρα πολλές απορίες!

mustela frontida kalokairi 2

Τι χρειάζεται; Πώς θα το φροντίσεις; Πώς θα του προσφέρεις το καλύτερο; Και τώρα που καλοκαίριασε: Πώς θα το προστατεύσεις από τον ήλιο; Αν είσαι νέα μητέρα είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Αν το μωρό σου δεν είναι πλέον μωρό αλλά νήπιο ή παιδί και πάλι χρειάζεται να ακούσεις αυτά που έχουμε να πούμε. Ο ήλιος βλέπεις δεν είναι παιχνίδι. Στον ήλιο παίζουμε και διασκεδάζουμε αλλά δεν παίζουμε με αυτόν. Το βρεφικό και παιδικό δέρμα χρειάζεται εξειδικευμένη προστασία στην παραλία και φροντίδα στο σπίτι. Μην ανησυχείς, όπως σου είπαμε, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και έχουμε την καλύτερη παρέα!

mustela frontida kalokairi 3

Μαζί μας, όπως και κάθε καλοκαίρι, είναι η Mustela®, νούμερο #1 επιλογή στη Γαλλία στα βρεφικά και παιδικά προϊόντα! Μία μάρκα που -πάνω από όλα- εμπνέει ασφάλεια και έχει γίνει συνώνυμο με την βρεφική και παιδική φροντίδα. Αυτά ακριβώς είναι που χρειαζόμαστε το καλοκαίρι και τα βρίσκουμε στην ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας Mustela®. Από ποια ηλικία λοιπόν μπορείς να αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς για να προστατεύσεις το μωρό σου; Από την πρώτη μέρα της γέννησης!

mustela frontida kalokairi 4

Όλα τα προϊόντα Mustela®, και φυσικά η αντηλιακή σειρά, είναι απόλυτα ασφαλή για χρήση από την πρώτη μέρα της γέννησης του μωρού σου και για όλους τους τύπους επιδερμίδας (κανονικό, ξηρό, ευαίσθητο, ατοπικό). Φυσικά, το τελευταίο πράγμα που θα θελήσεις να κάνεις είναι να βγάλεις ένα νεογέννητο στον ήλιο, αλλά είναι καλό να ξέρεις ότι με τη Mustela®, ακόμα και αν χρειαστεί να βγεις μπορείς να του παρέχεις ολοκληρωμένη και απόλυτη προστασία στη θάλασσα αλλά και στην πόλη ή την εξοχή!

mustela frontida kalokairi 5

Ναι, μπορεί ενόψει διακοπών και καλοκαιριού να μιλάμε για προστασία στην παραλία και φροντίδα μετά από αυτή, αλλά ο υπέροχος ελληνικός ήλιος λάμπει και στην πόλη και στην εξοχή. Στην εκδρομή, στην παιδική χαρά, στη βόλτα… Το μωρό και το παιδί σου χρειάζονται προστασία παντού. Ας ξεκινήσουμε όμως με την παραλία, το μέρος που τα παιδιά ξεφαντώνουν και οι μαμάδες… τρέχουν!

mustela frontida kalokairi 6

Οι μαμάδες τρέχουν για να παίξουν και να δημιουργήσουν αναμνήσεις (περνούν τόσο γρήγορα τα καλοκαίρια), αλλά τρέχουν και για να προστατεύσουν. Το Αντηλιακό Σώματος & Προσώπου υψηλής προστασίας Mustela® High Protection Sun Spray με δείκτη SPF 50 θα κάνει αυτό το μέρος του τρεξίματος σαφώς ευκολότερο και πιο ξέγνοιαστο. Η πρακτική του συσκευασία σε μορφή σπρέι εξασφαλίζει ομοιόμορφη και πανεύκολη εφαρμογή, ακόμα και ανάποδα! Μπορεί να εφαρμοστεί με ένα… φσσστ, στο πρόσωπο και στο σώμα και η φόρμουλά του είναι ανθεκτική στην άμμο, στο θαλασσινό αλλά και στο νερό της πισίνας (με χλώριο). Μάλιστα, τα φίλτρα UV του συμμορφώνονται με τη συμφωνία της Χαβάης για τη διατήρηση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των κοραλλιογενών υφάλων. Αυτό σημαίνει ότι προστατεύεις το μωρό σου αλλά και τον κόσμο μέσα στον οποίο θα μεγαλώσει

mustela frontida kalokairi 7

Με το Αντηλιακό Σώματος & Προσώπου υψηλής προστασίας Mustela® High Protection Sun Spray με δείκτη SPF 50, θα αφιερώσεις ελάχιστο χρόνο στην εφαρμογή (και θα έχεις ελάχιστη γκρίνια), θα φτιάξεις πύργους στην άμμο και θα απολαύσεις βουτιές ξέροντας ότι το μωρό σου θα είναι απόλυτα προστατευμένο και ασφαλές. Ας περάσουμε τώρα στην πόλη και στην εξοχή…

mustela frontida kalokairi 8

Πάρκα, παιδικές χαρές, πικ νικ στην εξοχή, μονοήμερες εκδρομές, ποδήλατο, ποδόσφαιρο, κρυφτό… Να συνεχίσουμε; Οι δραστηριότητες και τα παιχνίδια με τα παιδιά είναι ατελείωτες και όλες γίνονται στην υπέροχη λιακάδα. Όπως είπαμε όμως, παίζουμε στον ήλιο, δεν παίζουμε με αυτόν, γι’ αυτό, στην τσάντα σου καλό είναι να υπάρχει πάντα το Αντηλιακό Προσώπου πολύ υψηλής προστασίας Mustela® Very High Protection Face Sun Lotion με δείκτη SPF 50+. Η πρακτική του συσκευασία (40ml) δεν θα πάρει πολύ χώρο στην τσάντα σου και μπορείς να το απλώσεις πανεύκολα. Δεν αφήνει υπολείμματα, μπορείς να το βάλεις στο πρόσωπο ή και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο είναι εκτεθειμένο (ποδαράκια και χεράκια) και η φόρμουλά του αντέχει στα πάντα (ιδρώτα, άμμο, νερό κοκ).

mustela frontida kalokairi 9

Extra tip: Εφάρμοσε το αντηλιακό στο σπίτι, πριν βγείτε στον ήλιο και μην ξεχνάς να το ανανεώνεις κάθε 2 ώρες. Το καπέλο και το μπλουζάκι με UV προστασία είναι δεδομένα…Άσε το παιδάκι σου να απολαύσει τον ήλιο και απόλαυσε και εσύ τις στιγμές μαζί του χωρίς άγχος και με απόλυτη ασφάλεια. Περίμενε όμως, η φροντίδα συνεχίζεται στο σπίτι! Όπως εμείς, μετά τον ήλιο, φοράμε κρέμα ή ένα after sun, έτσι πρέπει να κάνουμε και στο μωρό μας. Το βρεφικό και το παιδικό δέρμα μάλιστα, έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη για θρέψη, ενυδάτωση και φροντίδα μετά από το παιχνίδι στον ήλιο. Γι’ αυτό στο μπάνιο σου πρέπει να υπάρχει η Ενυδατική Λοσιόν για μετά τον ήλιο Mustela® After-Sun Spray!

mustela frontida kalokairi 10

Είναι μία ελαφριά, δροσερή λοσιόν που μυρίζει υπέροχα (θα μπεις στον πειρασμό να τη χρησιμοποιήσεις). Ενυδατώνει, δροσίζει και καταπραΰνει την ευαίσθητη βρεφική και παιδική επιδερμίδα και αποτελείται από 97% συστατικά φυσικής προέλευσης. Ψέκασε λίγη στα χέρια σου και κάνε απαλό μασάζ στο δερματάκι του μωρού σου μέχρι να απορροφηθεί.

mustela frontida kalokairi 11

Extra tip: Φύλαξε την ενυδατική λοσιόν για μετά τον ήλιο στο… ψυγείο για ακόμα πιο δροσερή και διασκεδαστική φροντίδα!

Έχεις λοιπόν μία ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας (στη θάλασσα, στην πόλη και στην εξοχή) αλλά και φροντίδας στο σπίτι, που είναι διαμορφωμένη ειδικά για το δέρμα του μωρού σου, με την υπογραφή του νούμερο #1 brand στη Γαλλία: Mustela®. Προστατεύει το δέρμα του μωρού σου, αλλά και το περιβάλλον, έτσι ώστε να μεγαλώσει σε έναν όμορφο κόσμο! Μην παραγεμίζεις λοιπόν την τσάντα της θάλασσας με αντηλιακά ακατάλληλα για το παιδί σου. Εμπιστεύσου την Mustela®, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για βρέφη και παιδιά και ξέρει τι ακριβώς έχει ανάγκη το δερματάκι τους. Και ναι, αν θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις και εσύ στην παραλία ή στην πόλη μπορείς!

Αναζήτησέ τα στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και ακολούθησε τους επίσημους λογαριασμούς Mustela® στο facebook, στο Instagram και στο YouTube για να είσαι πάντα ενημερωμένη και να μαθαίνεις πολύτιμα tips και συμβουλές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved