Αγοράκι με αυτισμό συναντάει τη νεογέννητη αδελφή του! (Βίντεο)

Ο Τάιλερ, 2 ετών, διαγνώστηκε με σύνδρομο αυτισμού.

Αγοράκι με αυτισμό συναντάει τη νεογέννητη αδελφή του! (Βίντεο)

Ένα από τα συμπτώματα που βοήθησαν τους γονείς του να καταλάβουν από νωρίς ότι κάτι δεν «πήγαινε καλά» ήταν ότι περπατούσε με τις μύτες των ποδιών του συνεχώς καθώς επίσης και ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα με την ομιλία του. Έλεγε πολύ λίγα πράγματα και όταν ξεστόμιζε μία λέξη δεν σταματούσε να την επαναλαμβάνει. Έτσι οι γονείς του αποφάσισαν να του μάθουν τη νοηματική γλώσσα που τους βοήθησε αρκετά και κυρίως τον πιτσιρίκο. Τα αυτιστικά παιδιά είναι πάρα πολύ έξυπνα σε διάφορους τομείς και μπορούν να μάθουν αρκετά πράγματα.

Όταν η μητέρα του Τάιλερ έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά, αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της να μάθουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούσαν στον μεγαλύτερο γιο τους, για να τον προσαρμόσουν στη νέα πραγματικότητα με τον ερχομό του μωρού. Άρχισαν να παίζουν με μια κούκλα, την οποία ονόμασαν «μωρό», όσο καιρό η μητέρα του ήταν έγκυος. Ο Τάιλερ έμαθε να αγαπάει το μωρό, να το προσέχει και να μην το πετάει κάτω, να το βάζει για ύπνο ή στην κούνια του.

Αυτή ήταν η καθημερινότητα του Τάιλερ, μέχρι που τελικά η μητέρα του γέννησε και τον φώναξαν να γνωρίσει τη μικρή του αδελφή. Στην αρχή ο Τάιλερ έπαθε ένα μικρό σοκ καθώς αντί για την κούκλα αντίκρισε ένα πραγματικό μωρό στην κούνια όπου τόσο καιρό κοιμόταν το «μωρό» όπως είχαν ονομάσει την κούκλα. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αντίδραση του Τάιλερ την ώρα που συναντάει τη μικρή του αδελφή για πρώτη φορά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved