Βρεφικό δερματάκι: Ο σωστός τρόπος για τον καλύτερο καθαρισμό του μωρού μας

Υπάρχει ένα προϊόν που είναι πιο καθαρό από το νερό, πιο απαλό από το βαμβάκι και 100% βιοδιασπώμενο!

Βρεφικό δερματάκι: Ο σωστός τρόπος για τον καλύτερο καθαρισμό του μωρού μας

Η διαφορά ανάμεσα σε ένα μωρό 5 ημερών, 5 εβδομάδων και 5 μηνών είναι –πραγματικά- τεράστια. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα και μας εκπλήσσουν με κάθε τι που κάνουν έχουν όμως ένα κοινό: Το ευαίσθητο δέρμα. Μπορεί ένα μωρό ημερών να έχει τεράστια διαφορά με ένα μωρό που μετρά κάποιους μήνες ζωής, όμως το σαπούνι και το πλύσιμο θα ερεθίσει εξίσου το δερματάκι τους.

frodida morou1

Το βρεφικό δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο και διαφέρει πολύ από αυτό ενός ενήλικα. Αρχικά, η δική μας επιδερμίδα έχει εκτεθεί σε πολλαπλά πράγματα (κλίμα, περιβάλλον, χημικά) και έτσι έχει μάθει να αμύνεται ενάντια σε αυτά. Το βρεφικό δέρμα από την άλλη, βρίσκεται σε ένα μόνιμο –σχεδόν- στάδιο ανάπτυξης. Αρκεί να σκεφτείς ότι η επιδερμίδα ενός βρέφους έχει το ένα τρίτο του πάχους της επιδερμίδας ενός ενήλικα. Ακόμα, το δερματάκι τού μωρού απορροφά πολύ εύκολα την υγρασία, αλλά τη χάνει και εύκολα, κάτι που αποδεικνύει ότι μπορεί να αφυδατωθεί με το παραμικρό.

frodida morou2

Όπως αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, ο καθαρισμός της ευαίσθητης, βρεφικής επιδερμίδας δεν είναι κάτι που απαιτεί προσοχή. Τα συνεχόμενα μπάνια με νερό μπορεί να αφυδατώσουν το δερματάκι του, ενώ τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε εμείς οι ενήλικες, πολύ απλά, δεν κάνουν για τα μωρά μας. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν; Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για τον καλύτερο καθαρισμό του μωρού μας;

frodida morou3

Ο παιδίατρός σου θα το αφήσει πάνω σου. Ξεκάθαρα, θα σε συμβουλεύσει να χρησιμοποιείς αποκλειστικά, εξειδικευμένα προϊόντα (σαπούνι και γαλάκτωμα) ειδικά για το βρεφικό δέρμα, αλλά το θέμα καθαρισμός και μπάνιο είναι στη δική σου κρίση. Εμείς έχουμε… τη δική μας πρόταση όμως. Υπάρχει βλέπεις ένα προϊόν που είναι 100% βιοδιασπώμενο και πιο αγνό, ακόμα και από το νερό. Ετοιμάσου να καλωσορίσεις τα WaterWipes στη ζωή του μωρού σου, αλλά και στη δική σου!

frodida morou4

Τα απόλυτα βιοδιασπώμενα WaterWipes, αποτελούνται από 99,9% νερό και μία σταγόνα γκρέιπφρουτ! Μάλιστα, το νερό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία των WaterWipes έχει περάσει από μία ειδική επεξεργασία 7 βημάτων. Μέσα από αυτά τα 7 βήματα κάθαρσης, το νερό απαλλάσσεται απόλυτα από ρύπους και γίνεται πιο απαλό. Αυτή η επιτυχία ήρθε μετά από 4 χρόνια εντατικών προσπαθειών, με τη συμβολή πολλών ειδικών, δερματολόγων και μικροβιολόγων. Πρόκειται λοιπόν για το πρώτο και μοναδικό προϊόν που συνδυάζει την αγνότητα του νερού και του βαμβακιού σε ένα μαντηλάκι και προσφέρει μια «καθαρή» λύση για την υγιεινή του μωρού, αλλά και για τη σχέση που έχουμε με το περιβάλλον.

frodida morou5

Τα WaterWipes βλέπεις είναι –όπως είπαμε- και 100% βιοδιασπώμενα. Αυτό σημαίνει ότι, όσο φροντίζεις το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πόσο επιβαρύνεις τον πλανήτη. Ενώ άλλα μαντηλάκια καθαρισμού απλά θα συσσωρεύονταν και θα προσέθεταν στο πρόβλημα της ρύπανσης του περιβάλλοντος, τα WaterWipes γίνονται ένα με αυτό. Έτσι, με μία κίνηση, προσφέρεις το καλύτερο στο μωρό σου και φροντίζεις ώστε, ο κόσμος στον οποίο θα μεγαλώσει, να είναι ασφαλής και καθαρός. Τα 100% βιοδιασπώμενα WaterWipes λοιπόν είναι ό,τι πιο αγνό μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι, είναι ιδανικά για χρήση ακόμα και για πρόωρα μωρά, των οποίων το δέρμα είναι ακόμα πιο ευαίσθητο. Είναι άλλωστε τα μόνα μαντηλάκια, εγκεκριμένα από Allergy UK, AFPRAL, DHA και τον Αμερικάνικο Σύνδεσμο Εκζέματος.

frodida morou6

Χρησιμοποιώντας λοιπόν τα βιοδιασπώμενα WaterWipes μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα προσφέρεις στο μωρό σου την πιο αγνή φροντίδα ενώ παράλληλα, θα έχεις βρει τη «χρυσή τομή» στο θέμα μπάνιο, που διχάζει τους παιδιάτρους! Μπορείς να κάνεις μπάνιο το μωράκι σου μέρα παρά μέρα, και τις ημέρες ανάμεσα στο μπάνιο, να καθαρίζεις το δερματάκι του αποκλειστικά με τα 100% βιοδιασπώμενα WaterWipes. Έτσι, το νερό και τα προϊόντα δεν θα ερεθίσουν την επιδερμίδα του και εσύ θα κάνεις καλό στο περιβάλλον.

frodida morou7

Κλείνοντας, θέλουμε να θυμάσαι το εξής: Το δερματάκι του μωρού σου είναι τελείως διαφορετικό από το δικό σου και τα WaterWipes έχουν αφιερώσει χρόνια έρευνας και ανάπτυξης ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα προϊόν πιο απαλό από το νερό, πιο ελαφρύ και από το βαμβάκι και 100% βιοδιασπώμενο. Ο σωστός τρόπος για τον καλύτερο καθαρισμό του μωρού σου είναι τα WaterWipes και δεν το λέμε μόνο εμείς… Το λέει και το 97% των μαιευτήρων!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved