Βρεφικό μασάζ για τη δυσκοιλιότητα, τους κολικούς και τα αέρια (vid)

Το βρεφικό μασάζ είναι ευρέως διαδεδομένο για την χαλάρωση και την ανακούφιση των μωρών. Ειδικά όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα κολικών, δυσκοιλιότητας και αερίων.

Βρεφικό μασάζ για τη δυσκοιλιότητα, τους κολικούς και τα αέρια (vid)

Η Lucy Johns μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της κανάλι στο YouTube, δείχνει σε όλους τους γονείς πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν με ένα χαλαρό μασάζ τη δυσκοιλιότητα που ταλαιπωρεί το μωρό τους, τους κολικούς, ακόμη και τα αέρια.

Πώς βοηθά το βρεφικό μασάζ τα μωρά;

Όταν τα μωρά κλαίνε ή τρώνε, μπορεί να καταπιούν πολύ αέρα. Αυτός ο αέρας προκαλεί τους έντονους κολικούς και τα αρκετά αέρια που δυσκολεύουν τα μωράκια και του προκαλούν πόνους, που δεν μπορούν τα ίδια να διαχειριστούν.

Αυτόν τον αέρα θα καταφέρετε να διώξετε με τον κατάλληλο τρόπο από το στομαχάκι του μωρού, ανακουφίζοντάς το σιγά-σιγά με μαλάξεις.

Με κατάλληλες μαλάξεις μπορεί ακόμη ένας γονιός να αντιμετωπίσει τη δυσκοιλιότητα του μωρού.

brefiko masaz diskoiliotita

Πριν αρχίσετε

  • Βεβαιωθείτε ότι έχουν περάσει 45 λεπτά από το τελευταίο γεύμα του παιδιού σας
  • Βρείτε μια άνετη θέση στο πάτωμα, το κρεβάτι ή την αλλαξιέρα.
  • Απενεργοποιήστε την τηλεόραση και το κινητό σας τηλέφωνο, ώστε να χαλαρώσετε δίχως να σας αποσπάσει τίποτε την προσοχή.
  • Τι λάδι να χρησιμοποιήσετε; Ένα baby oil με άρωμα λεβάντας ή λεμόνι είναι ιδανικό.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον σωστό τρόπο για να κάνετε μασάζ στα μωρά σας.© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved