Tips για να ντύσετε εύκολα το νεογέννητο μωράκι σας (vid)

Ένας χρήσιμος οδηγός με συμβουλές για το πώς θα ντύσει μια νέα μαμά το μωράκι της με ασφάλεια.

Tips για να ντύσετε εύκολα το νεογέννητο μωράκι σας (vid)

Επιτέλους κρατάτε στην αγκαλιά σας το μικρό σας αγγελούδι. Το μωρό που παρακολουθούσατε μήνα με τον μήνα μέσα από το υπερηχογράφημα, το μωρό που του μιλούσατε και του τραγουδούσατε.

Επιστρέψατε στο σπίτι και δεν έχετε κανέναν για βοήθεια πέρα από τον σύζυγό σας. Όλα σας φαίνονται καινούρια και πρωτόγνωρα.

"Πώς θα το πιάσω;", "Πώς θα το ντύσω" "Κι αν το τραυματίσω;", είναι μόνο μερικές από όλες εκείνες τις ερωτήσεις που περνούν από το μυαλό μιας νέας μαμάς και όχι άδικα.

ntinontas to neogennito me asfaleia 2

Ειδικά το θέμα με το ντύσιμο αποδεικνύεται αρκετά δύσκολο μιας και δεν είναι λίγες οι μανούλες που δυσκολεύονται να περάσουν από το λαιμό και από τα χεράκια του μωρού το φορμάκι του.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνα τα φορμάκια που έχουν παντού κουμπιά και γίνεται πιο εύκολα η τοποθέτησή του, όμως τα περισσότερα κορμάκια-φανελάκια περνιούνται από τον λαιμό.

Σίγουρα τα καλτσάκια και ο υπνόσακος φοριούνται πανεύκολα αλλά τα υπόλοιπα ρουχαλάκια, δυσκολεύουν κατά κάποιο τρόπο τους νέους γονείς.

Στο βίντεο που θα δείτε στο τέλος του άρθρου θα μάθετε πώς να τοποθετείτε το μωρό σας για να το ντύσετε καλύτερα και με ασφάλεια, πώς θα περνάτε τα ρούχα από το λαιμό και τα χέρια τους, καθώς και ποια ρούχα είναι κατάλληλα για τον πρώτο καιρό.

Πατήστε play δείτε τον πλήρη οδηγό και σίγουρα θα αποκτήσετε τη δεξιότητα να ντύνετε το μωρό σας χωρίς φόβο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved