Πώς θα βάλετε το μωρό σας να κοιμηθεί όλο το βράδυ (vid)

... και μάλιστα ΧΩΡΙΣ να κλάψει!

Πώς θα βάλετε το μωρό σας να κοιμηθεί όλο το βράδυ (vid)

Συμβουλές για να κοιμηθεί το μωρό σας καλά και εσείς καλύτερα!

Το να βάλει μια μαμά το μωρό της για ύπνο και μάλιστα αυτό να κοιμηθεί όλη τη νύχτα είναι μια κοινή πρόκληση για όλους τους γονείς.

Καθώς τα μωρά και τα νεογέννητα κοιμούνται και ξυπνάνε ανά τρεις ώρες για να φάνε. Αν η κοιλίτσα τους είναι αρκετά χορτάτα πιθανότατα να μην ξυπνήσουν μέσα στην νύχτα! Οι περισσότεροι γονείς περιμένουν τα μωρά τους να κοιμούνται όλο το βράδυ, όμως λίγο η πείνα, λίγο η ανησυχία και λίγο το νέο περιβάλλον, τα κάνει να ξυπνούν και να αναζητούν την αγκαλιά της μαμάς.

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι ο ύπνος και δη ο βρεφικός είναι κάτι εσείς θα το μάθετε στο παιδί σας. Αν εκπαιδεύσετε σωστά τα μωρά σας να κοιμούνται, τότε δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η Jordan Page είναι μαμά έξι παιδιών και πριν λίγο καιρό και μετά από απαίτηση των διαδικτυακών της φίλων, αποφάσισε να μοιραστεί τα μυστικά για έναν βραδινό ύπνο χωρίς απρόοπτα και ξενύχτια. Δείτε τι έγραψε στο βίντεο που δημοσίευσε στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube.

"Μετά από 8 χρόνια και 6 παιδιά, έχω γίνει κατά κάποιο τρόπο ειδικός σε θέματα ύπνου. Χα! Ορίστε όλα τα καλύτερα μυστικά και κόλπα μου για να βάλετε και εσείς για ύπνο το μωρό σας και μάλιστα χωρίς να ξυπνήσει κατά τη διάρκεια της νύχτας και χωρίς να κλάψει καθόλου".

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και δοκιμάστε και εσείς αυτά τα μικρά κόλπα. Θα δείτε ότι το το μωρό σας θα κοιμηθεί καλά και εσείς καλύτερα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved