Καλοκαίρι 2020:Το Autan σου δίνει έναν λόγο λιγότερο για να αγχώνεσαι στις φετινές διακοπές

Φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές είναι εκ των πραγμάτων αλλιώτικες από τα προηγούμενα χρόνια.

Καλοκαίρι 2020:Το Autan σου δίνει έναν λόγο λιγότερο για να αγχώνεσαι στις φετινές διακοπές

Λιγότερο αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις, περισσότερο επιφυλακτικοί και προσεκτικοί οπλιζόμαστε με τα απαραίτητα και ετοιμαζόμαστε για τις εξορμήσεις μας στα νησιά και τις παραλίες, ελπίζοντας ότι…όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψουμε αλώβητοι.

Σ’ αυτό, λοιπόν, το ελαφρώς πιο αμφιλεγόμενο φετινό background διακοπών αυτό που πρωτίστως μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερους λόγους να αγχωνόμαστε. Και τα κουνούπια είναι σίγουρα ένας από αυτούς.

Όπου και να πάμε κάθε μέρα, όσο όμορφα και να περάσουμε, δεν μπορεί η δύση του ηλίου να μας βρει ποτέ χαλαρούς στην παραλία, τη βεράντα ή στη βόλτα, καθώς τα κουνούπια βρίσκονται παντού και είναι αποφασισμένα να μην επιτρέψουν σε τίποτα και κανέναν να διαταράξει το high season τους και να τους χαλάσει το…γεύμα τους.

Εκτός αν μιλάμε για το Autan που εδώ, αλλάζει το πράγμα.

Έχοντας μετατραπεί σε απόλυτο συνώνυμο της αποτελεσματικής εντομοαπωθητικής δράσης στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια, το Autan και η εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων του είναι εδώ και προσφέρουν λύσεις για όλες τις ανάγκες ενάντια στο ζήτημα των κουνουπιών.

Με συσκευασίες σε μορφή σπρέι, λοσιόν ή τζελ, κατάλληλα για όλη την οικογένεια ή ειδικά για παιδιά, οι επιλογές Autan δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ανικανοποίητο.

Ένα από αυτά είναι και η νέα άφιξη στην πανίσχυρη ομάδα του Autan, η σειρά Autan Defense Plant Based, για όλη την οικογένεια, με όπλο της το έλαιο Eucalyptus Citriodiora, το πιο αποτελεσματικό εντομοαπωθητικό της φύσης. Διαθέσιμα σε μορφή Spray και Lotion, με συσκευασία από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό και 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό, η σειρά Autan Defense Plant Based αντιμετωπίζει όχι μόνο τα απλά κουνούπια, αλλά και τα κουνούπια τίγρης, τα τσιμπούρια και τις σκνίπες, προσφέροντας την πλέον αποτελεσματική προστασία φυτικής προέλευσης.

SCJOH 149 edited

Αυτό το καλοκαίρι, οι διακοπές μας μπορεί να έχουν λίγες παραπάνω σκέψεις, λίγο περισσότερο φόβο, λίγη περισσότερη ταλαιπωρία, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι με το Autan στις αποσκευές μας δεν θα έχει κουνούπια. Και αυτό είναι από μόνο του ανεκτίμητο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved