Μετρώ, ζωγραφίζω και μαθαίνω αριθμητική - Φύλλα εργασίας για παιδιά Δημοτικού (pics)

Εδώ και δύο περίπου μήνες ζούμε αλλιώς και βοηθούμε τα παιδιά μας με τα μαθήματα του σχολείου στο σπίτι.

Μετρώ, ζωγραφίζω και μαθαίνω αριθμητική - Φύλλα εργασίας για παιδιά Δημοτικού (pics)

Ο εγκλεισμός, ο κορονοϊός και η καραντίνα ανάγκασε πολλούς γονείς και πολλά παιδιά να μείνουν στο σπίτι, ξεχνώντας όλα όσα έκαναν πριν.

Κάπως έτσι δημιούργησαν μια νέα ρουτίνα και μια νέα καθημερινότητα για να βάλουν σε πρόγραμμα τη νέα τους πραγματικότητα.

Τα μικρότερα παιδιά άρχισαν να κάνουν κατασκευές και χειροτεχνίες με τις μαμάδες στο σπίτι, τα παιδιά του δημοτικού άρχισαν να κάνουν επαναλήψεις μέσα από την πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας και των φύλλων εργασιών που εκτύπωναν οι γονείς τους και τα μεγαλύτερα παιδιά παρακολουθούσαν μαθήματα online για να προετοιμαστούν τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Έχοντας και οι ίδιες παιδιά στο δημοτικό, ξέρουμε ότι είναι αρκετά δύσκολο να καταφέρει κανείς να το βάλει σε μια σειρά στο σπίτι, μιας και ο καλός καιρός και το «καθισιό» τα έχει κάνει να πιστεύουν ότι βρίσκονται σε παρατεταμένες διακοπές.

Για να τα βοηθήσετε να κρατήσουν μια επαφή με τις προσθέσεις, τις αφαιρέσεις, τους πολλαπλασιασμούς και τις διαιρέσεις, χωρίς ωστόσο να δυσανασχετήσουν, βρήκαμε διασκεδαστικά φύλλα εργασίας (χρωμοσελίδες) που θα τα κάνουν να αγαπήσουν τα μαθηματικά.

Το αποτέλεσμα των πράξεων θα τα κατευθύνει για το ποιο χρώμα να διαλέξουν ώστε να ολοκληρώσουν την ζωγραφιά τους.

Εκτυπώστε τες όλες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved