#Μένουμε_σπίτι:Επαναληπτικές ασκήσεις Γλώσσας για παιδιά E' και ΣΤ' Δημοτικού - Εκτυπώστε τις (pics)

Ασκήσεις που θα βοηθήσουν τα παιδιά της Ε' και ΣΤ' Δημοτικού να θυμηθούν και να καλύψουν τυχόν κενά στο μάθημα της Γλώσσας.

#Μένουμε_σπίτι:Επαναληπτικές ασκήσεις Γλώσσας για παιδιά E' και ΣΤ' Δημοτικού - Εκτυπώστε τις (pics)

Πολλοί μαθητές του Δημοτικού δυσκολεύονται με τη Γλώσσα και ειδικά με τους χρόνους των ρημάτων.

Μέχρι λοιπόν να ανακοινωθεί επίσημα πότε κι αν θα ανοίξουν τα Δημοτικά, αξιοποιήστε το χρόνο στο σπίτι κάνοντας κάποιες επαναληπτικές ασκήσεις.

'Ηδη από την προηγούμενη εβδομάδα, σας προτείνουμε ασκήσεις Μαθηματικών και Γλώσσας για όλες τις τάξεις του Δημοτικού, σε μια προσπάθεια να έχει το παιδί καθημερινή επαφή με την ύλη του σχολείου, εκτός από την εξ αποστάσεως διδασκαλία, φυσικά.

Ο γρίφος των σχολείων

Οι λοιμωξιολόγοι διατυπώνουν διαφορετικές απόψεις σε αυτή την περίπτωση.

Πάντως η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη για το σταδιακό άνοιγμα των σχολείων, με ημερομηνία πρώτου κουδουνιού για την Γ’ Λυκείου την 11η Μαϊου. Οι υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου και τα Γυμνάσια, όπως αναφέρει το newsbomb.gr προβλέπεται να ανοίξουν, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, σε μία ή δύο εβδομάδες από την 11η Μαϊου, ενώ για τις τάξεις του Δημοτικού, αν ανοίξουν, θα είναι μια εβδομάδα μετά.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η απόφαση για παράταση του σχολικού έτους μέχρι τέλος Ιουνίου θεωρείται ειλημμένη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρείτε ασκήσεις Γλώσσας για μαθητές της E'και ΣΤ' Δημοτικού τις οποίες μπορείτε να εκτυπώσετε.

Πηγή ασκήσεων: e-didaskalia.blogspot.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved