Οι υπηρεσίες που με βοήθησαν να κάνω την επιστροφή στα θρανία «παιχνιδάκι»

Μπορεί οι μικροί μαθητές να είναι εκείνοι που μουτρώνουν στη σκέψη ότι μέσα Σεπτεμβρίου θα πρέπει να επιστρέψουν πίσω στα θρανία, οι μανούλες όμως δεν δείχνουν να το ευχαριστιούνται περισσότερο! 

Οι υπηρεσίες που με βοήθησαν να κάνω την επιστροφή στα θρανία «παιχνιδάκι»

Ομολογουμένως μόνο ένας γονιός που έχει περάσει τον… Γολγοθά της σχολικής προετοιμασίας, μπορεί να γνωρίζει πόσο αγχωτικό και κουραστικό είναι να πρέπει να έχεις τα πάντα στην «πένα», πριν σε προλάβει και χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς. Δεν πάνε πολλά χρόνια που και εγώ είχα μία ανάλογη αντιμετώπιση απέναντι στο συγκεκριμένο ζήτημα. Με δύο κοριτσάκια στο Δημοτικό, η μία στα οκτώ και η άλλη στα έντεκα, είναι ζήτημα χρόνου να χάσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου αρχές Σεπτέμβρη. Έτσι, αποφασίσαμε με τον σύζυγο κάθε χρόνο ο καθένας μας να αναλαμβάνει την προετοιμασία για μία από τις δύο, ώστε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο και την καλύτερη δυνατή εποπτεία της κατάστασης. Αν, λοιπόν, σε κάποιους φαίνεται δύσκολο να προετοιμάσουν έναν μαθητή, φαντάσου πώς είναι όταν έχεις δύο!

public back to school 4

Αυτά βέβαια για εμάς, ανήκουν ευτυχώς στο παρελθόν! Μπορεί μέχρι πριν δύο χρόνια να τρέχαμε πανικόβλητοι από βιβλιοπωλείο σε χαρτοπωλείο για να βάλουμε όλα τα «τικ» που χρειάζεται η λίστα με τα σχολικά είδη και να συλλέξουμε τα βιβλία που χρειάζονται τα παιδιά, πλέον όμως χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των Public, μπορούμε και τακτοποιούμε κάθε εκκρεμότητα εύκολα, γρήγορα και χωρίς να κουραστούμε καθόλου. Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το οικογενειακό… μυστικό που μοιραζόμαστε, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να το ανακαλύψεις, είναι να συνεχίσεις να διαβάζεις το παρακάτω κείμενο!

Με ένα «κλικ» όλα στην πόρτα μας

Ο παράγοντας που κατέληγε να βγάζει τόσο εμένα όσο και το σύζυγο… νοκ άουτ, πριν καν το ημερολόγιο φτάσει την 11η Σεπτέμβρη, ήταν το γεγονός πως κάθε απόγευμα με το πέρας του 8ωρου στο γραφείο, παίρναμε τα παιδιά και πηγαίναμε όλοι μαζί οικογενειακώς στο εκάστοτε βιβλιοπωλείο μέχρι να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε όλα όσα χρειάζονται. Έτσι, μία διαδικασία που υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να κρατάει μισή ώρα, εμείς καταλήγαμε να τη διπλασιάζουμε και να την τριπλασιάζουμε χρονικά, γυρίζοντας αργά το βράδυ στο σπίτι κουρασμένοι και μην έχοντας καταφέρει να βρούμε ό,τι χρειαζόμασταν. Τελικά, η λύση στο παραπάνω πρόβλημα ήταν η πρωτοποριακή υπηρεσία «next day delivery», η οποία όχι μόνο μας «έλυσε» τα χέρια, αλλά μας βοήθησε να κερδίσουμε και μπόλικο πολύτιμο χρόνοΚαι μην ξεχνάς ότι τώρα το Public φέρνει όλα τα σχολικά στη πόρτα σου σε λίγες ώρες! Με τη νέα υπηρεσία Next Day Delivery του Public, μπορείς να έχεις όλα τα σχολικά που χρειάζεσαι, με παράδοση σε λιγότερο από 24 ώρες εντός Αττικής και χωρίς καμία έξτρα χρέωση!. Ούτε ατελείωτες διαδρομές από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη, ούτε ουρές στα ταμεία, ούτε άσκοπη σπατάλη χρόνου, όλα ήταν απλά, γρήγορα και εύκολα, με το πάτημα ενός «κλικ» από τον καναπέ του σαλονιού μας.

public back to school 1



Στα σχολικά πάμε «πακέτο»!

Το δυσκολότερο κομμάτι όταν έχεις να οργανώσεις τα σχολικά είδη δύο παιδιών, είναι πως πρέπει μέσα στο χάος από τίτλους και σχετικά παρεμφερή μεταξύ τους προϊόντα, να κρατήσεις οργανωμένες και τακτοποιημένες τις λίστες σου, αλλιώς είναι εξαιρετικά πιθανό να καταλήξεις με τα λάθος βιβλία, με τα μισά από όσα χρειάζεσαι και με κάποια αγορασμένα διπλά (μπορεί και τριπλά). Ευτυχώς, με τα νέα school pack, δηλαδή τα έτοιμα πακέτα που περιλαμβάνουν όλα τα σχολικά βιβλία χωρισμένα ανά τάξη, ξεκινώντας από την Α’ Δημοτικού και φτάνοντας στην Γ’ Λυκείου (καλύπτοντας ακόμη και μαθητές ιδιωτικών τμημάτων ΙΒ) και μάλιστα ντυμένα με το ειδικό διάφανο κάλυμμα, ήξερα πως είχα γλιτώσει το πιο χρονοβόρο κομμάτι από τη σχολική προετοιμασία. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ανακούφιση ένιωσα, όταν αντιλήφθηκα ότι δεν θα χρειαστεί για μία ακόμη χρονιά να δώσω «μάχη» προσπαθώντας να ντύσω, χωρίς να καταστρέψω, τα εξώφυλλα από τα σχολικά εγχειρίδια των μικρών μου! Επίσης, στο public.gr, μπορείς να βρεις ένα μοναδικό-εργαλείο wizard το οποίο με 3 ερωτήσεις θα σε βοηθήσει αν βρεις όλα όσα χρειάζεσαι – τόσο απλά!
Extra tip: Και μην ξεχνάς ότι με αγορές σχολικών άνω των 50€ κερδίζεις 20% επιστροφή της αξίας των αγορών σου, για προϊόντα τεχνολογίας στο public.gr*.

*ισχύει για επόμενη αγορά

public back to school 3



Αν φέτος, λοιπόν, θέλεις να κάνεις τη διαφορά στη σχολική προετοιμασία του μικρού σου, τα καταστήματα Public είναι αναμφίβολα το μέρος που πρέπει να επισκεφθείς! Να είσαι σίγουρη πως εκεί, η επιστροφή στα θρανία δεν θα είναι μόνο για σένα πολύ πιο ευχάριστη και… ανώδυνη, αλλά και για το παιδί σου. Συγκεκριμένα, μεταξύ 2 Σεπτέμβριου και 14 Σεπτέμβριου θα πραγματοποιηθούν μοναδικές εκδηλώσεις, όπου οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους ετικέτες για τσάντες και κασετίνας, να μάθουν την τέχνη της καλλιγραφικής και ζωγραφικά κόλπα με τη βοήθεια του έμπειρου σκιτσογράφου και να ανακαλύψουν το κρυφό ταλέντο τους στη… μαγειρική με τα πλαστοζυμαράκια. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει πιο δημιουργικός τρόπος να «πάρει» μπρος το νέο σχολικό έτος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved