Αυτή η μαμά απέδειξε ότι δεν είναι όλες οι φωτογραφίες της 1ης μέρας στο σχολείο χαρούμενες (pics)

Το συγκινητικό ποστ αυτής της μαμάς, αποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πίσω από την πρώτη μέρα στο σχολείο εκτός από τα γέλια και τις χαρές.

Αυτή η μαμά απέδειξε ότι δεν είναι όλες οι φωτογραφίες της 1ης μέρας στο σχολείο χαρούμενες (pics)

Η Carolyn Moore, μητέρα και αρθρογράφος στο Assignment: Mom έκανε την ωραιότερη και πιο αληθινή αποκάλυψη στον λογαριασμό στης στο Facebook, δημοσιεύοντας φωτογραφία της κόρης της.

«Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα δείτε αμέτρητες φωτογραφίες με χαμογελαστά παιδιά στην πρώτη τους μέρα στο σχολείο. Εγώ έχω τρία παιδιά που άρχισαν σχολείο αυτό το πρωί. Πέμπτη τάξη, τρίτη και νηπιαγωγείο!», έγραψε στην αρχή του post της και συνέχισε.

«Βγάλαμε εκείνη την περιβόητη και χαμογελαστή φωτογραφία πριν φύγουμε, αλλά ο μεγαλύτερος γιος μου έβγαλε και αυτή εδώ κάποια στιγμή μέσα στο πρωινό τρέξιμο που είχαμε καθώς ετοιμαζόμασταν.

Και κάπως έτσι μοιάζει... το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά.

Εδώ. Στο πάτωμα της κουζίνας, όπου το μωρό που γεννήθηκε μόλις χθες, έπρεπε να πάει σήμερα στο νηπιαγωγείο.

Είναι εδώ, ανάμεσα στα κατσαρολικά, όπου η μητέρα που γεννήθηκε επίσης χθες, πρέπει να παρατήσει ακόμη ένα κομμάτι της καρδιάς της. Και οι δύο κλαίγαμε.

Περάσαμε ένα λεπτό μαζί στο πάτωμα, ένα λεπτό πριν βάλουμε τα κλάματα. Αυτή έκλαιγε καθώς της ψιθύριζα λόγια ενθαρρυντικά, που δεν ήμουν σίγουρη αν έφταναν στα αυτιά της. Κράτησα σταθερή την αναπνοή μου και μάζεψα το κουράγιο της.

Τότε, κάναμε ένα βήμα στο επόμενο κεφάλαιο... μαζί!

Υπάρχουν τόσες όμορφες στιγμές μπροστά για τα παιδιά μου, για εμένα, για την οικογένειά μας καθώς μεγαλώνουμε και αλλάζουμε και ανοίγουμε τα φτερά μας.

Αλλά ξέρω πώς θα κρατήσω σαν θησαυρό αυτή τη φωτογραφία για το υπόλοιπο της ζωής μου!».

Δείτε τη φωτογραφία της παρακάτω:

πηγή φωτογραφιών: Assignment: Mom

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved