Επιστροφή στα θρανία; Πώς θα αποκτήσετε δωρεάν τους ιατρικούς ελέγχους μαθητών

Το Καλοκαίρι τελείωσε και η νέα σχολική χρονιά μόλις άρχισε, με τα παιδιά να ετοιμάζονται για νέες… «back to school» καταστάσεις και τους γονείς να οργανώνουν τις πρώτες σχολικές λίστες της σεζόν!

Επιστροφή στα θρανία; Πώς θα αποκτήσετε δωρεάν τους ιατρικούς ελέγχους μαθητών

Τσάντες, μολύβια, στυλό, τετράδια και αθλητικά είδη «φιγουράρουν» κάθε χρόνο στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα απαραίτητα!

Η αγορά των κατάλληλων σχολικών ειδών, ωστόσο, δεν είναι η μόνη υποχρέωση των γονιών! Η αλήθεια είναι πως με την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι γονείς καλούνται να φροντίσουν για πολλά ακόμη ζητήματα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα δελτία υγείας και ο καρδιολογικός και ιατρικός έλεγχος των παιδιών! Επειδή, λοιπόν, τα θέματα αυτά είναι άκρως σημαντικά για την υγεία των μικρών σας, σίγουρα αξίζει να «μελετήσετε» τις παρακάτω πληροφορίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε εύκολα όλα όσα χρειάζεται το παιδί, επιστρέφοντας στα θρανία και τις αγαπημένες εξωσχολικές του δραστηριότητες.

atomiko deltio ygeias mathiti

Τι πρέπει να ξέρετε για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε προς αυτή την κατεύθυνση είναι να μάθετε τα πάντα για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή! Το Ατομικό Δελτίο Υγείας του μαθητή είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό έγγραφο που θα προστατεύσει το παιδί σας σε περίπτωση που αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Πώς θα το κάνει αυτό; Προσφέροντας στο διδακτικό προσωπικό της σχολικής μονάδας -και φυσικά τους ιατρούς- την απαραίτητη και σωστή πληροφόρηση για θέματα που συνδέονται με την κατάσταση υγείας του παιδιού, όπως καρδιολογικά, νευρολογικά προβλήματα ή αλλεργίες. Με αυτόν τον τρόπο, οι αρμόδιοι επαγγελματίες υγείας μπορούν να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για το περιεχόμενό του και να παρέχουν στο παιδί την κατάλληλη θεραπεία και αντιμετώπιση, στην περίπτωση που προκύψει κάποιο θέμα υγείας.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που βάσει νόμου, το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή αποτελεί απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή των παιδιών στο Νηπιαγωγείο και στην Α΄ και Δ' Τάξη του Δημοτικού Σχολείου, στην Α’ τάξη του Γυμνασίου, την Α’ τάξη του Λυκείου καθώς και τη συμμετοχή τους στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής, στις σχολικές αθλητικές δραστηριότητες και γενικότερα στις σχολικές δραστηριότητες.

Τι γίνεται με το κόστος;

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως ενώ οι αγορές των απαραίτητων σχολικών ειδών μπορούν να γίνουν ελεγχόμενα, όταν έρχεται η ώρα του γιατρού τις περισσότερες φορές το κόστος… τρομάζει τους γονείς. Το γεγονός αυτό είναι σίγουρα αρνητικό, αν αναλογιστεί κάποιος ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα θέμα τόσο σημαντικό, όπως η υγεία των μαθητών!

Ευτυχώς, λύσεις υπάρχουν και μάλιστα, δωρεάν. Πράγματι, το Insurancemarket.gr σε συνεργασία με τη Eurolife ERB Ασφαλιστική προσφέρει εντελώς δωρεάν τον απαραίτητο προληπτικό έλεγχο για την υγεία των παιδιών σας.

Το μόνο που χρειάζεται για να αποκτήσετε και εσείς αυτή τη δυνατότητα είναι να είστε συνδρομητής της Vodafone και να αποκτήσετε το πρόγραμμα «Premium Διάγνωση για Όλους» της Eurolife ERB, μέσω του insurancemarket, που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες υγείας της κάθε οικογένειας.

Πρόκειται πραγματικά για μια προσφορά που θα σας «λύσει τα χέρια» σε πολλούς τομείς που αφορούν στην καθημερινότητα των παιδιών σας -από την εγγραφή τους στο σχολείο, την ένταξή τους στα τμήματα γυμναστικής ή τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς συλλόγους- ενώ την ίδια ώρα θα δώσει και σε εσάς τους ίδιους τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας!

Η προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε

Μην καθυστερείτε, λοιπόν! Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την υγεία των παιδιών σας και όταν το σχολείο ξεκινά, είναι σίγουρα το πρώτο ζήτημα με το οποίο αξίζει να ασχοληθείτε. Η προσφορά του Insurancemarket.gr σε συνεργασία με τη Eurolife ERB Ασφαλιστική ισχύει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου για το δίκτυο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και εκτός του απαραίτητου, δωρεάν ιατρικού και καρδιολογικού ελέγχου για την υγεία των παιδιών σας, περιλαμβάνει και έκπτωση 25% στο πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων και ιατρικών επισκέψεων και για εσάς τους γονείς!

Δείτε το κόστος και τις παροχές του προγράμματος

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved