Εκπαιδευτική Αναγέννηση: Πώς το Νηπιαγωγείο μπορεί να αναδείξει τις δυνατότητες του παιδιού σας

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναγνωρίζει τη μοναδικότητα του παιδιού σας.

Εκπαιδευτική Αναγέννηση: Πώς το Νηπιαγωγείο μπορεί να αναδείξει τις δυνατότητες του παιδιού σας

Αν το παιδάκι σας πλησιάζει τα τέσσερα,τότε σίγουρα ένα ερώτημα σας απασχολεί : «ποιό να είναι άραγε το πιο κατάλληλο Νηπιαγωγείο για το γιο μου ή την κόρη μου ; Σκέφτεστε ότι έφθασε η στιγμή για το πρώτο βήμα του παιδιού σας στο συναρπαστικό «ταξίδι» στον κόσμο της γνώσης και για αυτό θέλετε να είστε βέβαιοι ότι θα κάνετε την καλύτερη επιλογή .

Το Νηπιαγωγείο, λοιπόν, που μπορεί να του προσφέρει όλα τα εφόδια και τις ευκαιρίες για να εξελιχθεί υπάρχει , και δεν είναι άλλο από την Εκπαιδευτική Αναγέννηση. Μάλιστα, μία μόνο επίσκεψή σας εκεί, αρκεί για να καταλάβετε ότι πρόκειται για ένα πρότυπο σχολείο, το οποίο σε συνεργασία με εσάς, θα δείξει στο παιδάκι σας το «μονοπάτι» που οδηγεί στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του και θα του δώσει τις απαραίτητες βάσεις για να μπορέσει να «ανθίσει» στις υψηλότερες βαθμίδες εκπαίδευσης.

ekpaideftiki-anagennisi1.jpg

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναγνωρίζει τη μοναδικότητα του παιδιού σας

Το αίσθημα οικειότητας και ασφάλειας που θα αισθανθείτε με την πρώτη επίσκεψή σας σε συνδυασμό με την στοχευμένη προσέγγιση που ακολουθούν οι εκπαιδευτικοί είναι όλα όσα χρειάζονται για να σας πείσουν πως η Εκπαιδευτική Αναγέννηση πρόκειται να αποτελέσει το περιβάλλον που θα καλλιεργήσει το παιδί σας τις δεξιότητές του και τη δημιουργικότητά του.

Βλέπετε, στο συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο κάθε παιδί αντιμετωπίζεται ως μοναδικό, αφού το δίγλωσσο -ελληνόφωνο και αγγλόφωνο- εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως κύριο στόχο του να βοηθήσει τους μαθητές εξατομικευμένα να ανακαλύψουν τη γνώση, να πειραματιστούν, να εκφραστούν αυθόρμητα και να εκπαιδευτούν σε δεξιότητες ζωής μέσα από το παιχνίδι, ώστε να μπορέσουν να αξιοποιούν στο έπακρο τα ταλέντα τους.

ekpaideftiki-anagennisi2.jpg

Οι δραστηριότητες που βοηθούν στη εξέλιξη του μικρού σας

Ένας ακόμη λόγος που το Νηπιαγωγείο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς που θέλετε η κάθε μέρα του μικρού σας να είναι ξεχωριστή, είναι οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν κολυμβητήριο, θέατρο, γήπεδα, αίθουσες χορού και γυμναστήριο. Ταυτόχρονα, βέβαια, αξίζει να επισημάνουμε ότι κάθε δραστηριότητα υλοποιείται από έμπειρο προσωπικό που μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στις εκπαιδευτικές , όσο και στις συναισθηματικές ανάγκες κάθε παιδιού.

ekpaideftiki-anagennisi3.jpg

Κάπως έτσι, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι πως το παιδί σας θα έχει καθημερινώς στο πλευρό του ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι στις ανάγκες του και στις κλίσεις του και το ενθαρρύνουν να τις ανακαλύψει μέσα από τη συμμετοχή του τόσο σε ποικίλα αθλήματα όπως ποδόσφαιρο,καράτε και κολύμβηση όσο και σε μαθήματα χορού(μπαλέτο ) και θεατρικής αγωγής . Το παιδί θα εκτεθεί επίσης σε πλήθος δραστηριοτήτων όπως είναι το σκάκι, η μουσική , το πρόγραμμα για την καλλιέργεια της συναισθηματικής του ανθεκτικότητας και βεβαίως η Ρομποτική. Όλα τα παραπάνω είναι ενσωματωμένα στο βασικό πρόγραμμα όλων των παιδιών.

ekpaideftiki-anagennisi4.jpg

Η συνεργασία γονιών και εκπαιδευτικών είναι στόχος της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης

Πώς θα σας φαινόταν αν σε αυτό το «ταξίδι» της μάθησης που πρόκειται να ξεκινήσει τώρα για το μικρό σας, εσείς ως γονείς δεν μένετε απλώς θεατές, αλλά γίνεστε ουσιαστικοί συνοδοιπόροι του; Και αν αναρωτιέστε με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό, θα σας εξηγήσουμε αμέσως. Μέσα από δράσεις της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, όπως το καινοτόμο πρόγραμμα «Ας παίξουμε πάλι» με τα καθιερωμένα εβδομαδιαία παιχνίδια, καθώς και μέσα από συναντήσεις με ψυχολόγους και εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής, μπορείτε κι εσείς να «εκπαιδευτείτε» ώστε να έχετε όλα τα εφόδια, για να στηρίξετε το παιδί σας στην τρυφερή αυτή ηλικία.

ekpaideftiki-anagennisi5.jpg

Είστε γονείς και θέλετε το παιδί σας να ανυπομονεί να πηγαίνει καθημερινά στο πρώτο του σχολείο, να περνάει δημιουργικά και διασκεδαστικά τον χρόνο του, με ασφάλεια και να γυρνάει με ενθουσιασμό για να σας πει όλα όσα έκανε μέσα στην ημέρα του. Και επειδή θέλετε κάθε μέρα του παιδιού σας να είναι τόσο ξεχωριστή και μοναδική όσο και το ίδιο , έχει σημασία να εμπιστευτείτε τους κατάλληλους ανθρώπους, δηλαδή τους ανθρώπους της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης που στόχο έχουν να βοηθήσουν κάθε μαθητή να φτάσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Τηλ.: 22950 29840

info@anagennisi.edu.gr , www.anagennisi.edu.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved