Η back to school shopping list με όλα όσα χρειάζονται τα μικρά μας

Όλα όσα βρήκαμε στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos!

Η back to school shopping list με όλα όσα χρειάζονται τα μικρά μας

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το πρώτο σχολικό κουδούνι και είτε το μικρό σου θα πάει για πρώτη φορά σχολείο, είτε θα επιστρέψει και πάλι στις σχολικές αίθουσες, ξέρεις ότι θα κληθείς να κάνεις άμεσα τις απαραίτητες shopping εξορμήσεις για να προμηθευτείς ό,τι θα χρειαστεί το παιδί στο σχολείο αυτήν τη σεζόν.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που χρειάζεσαι λίγη έμπνευση για να βρεις τα πιο πρακτικά, ευφάνταστα και στυλάτα ρούχα, υποδήματα, αξεσουάρ και σχολικά σακίδια για την back to school καθημερινότητα, ρίξε μία ματιά στον οδηγό αγορών που ετοιμάσαμε, με έμπνευση από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos.

Τα υποδήματα για τις σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητες και εξορμήσεις

Μπορεί το παιδάκι σου να ανυπομονεί να βρει την πιο ιδιαίτερη σχολική τσάντα με τα πιο ευφάνταστα σχέδια και χρώματα όμως, στην πραγματικότητα μία από τις πιο σημαντικές αγορές της back to school εποχής, είναι εκείνη που αφορά στα υποδήματα που θα το συνοδεύουν με άνεση και στυλ στις δραστηριότητες εντός και εκτός σχολείου. Τι λες για τα αναπαυτικά, εύκολα στην εφαρμογή και πολύ ιδιαίτερα παπούτσια με τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών, Spider-Man, που θα βρεις στο κατάστημα Baby Nak στο Mediterranean Cosmos;

Τα outfit που θα συνοδεύουν το παιδί με άνεση στο σχολείο το φθινόπωρο

Μερικά άνετα σετ ρούχων για το σχολείο, αλλά και τις απογευματινές δραστηριότητες είναι απαραίτητα -και καλό είναι να μην λείπουν από τη λίστα με τα παιδικά must-have της σεζόν. Προτίμησε ρουχαλάκια με έντονα χρώμα, που γενικά ενθουσιάζουν περισσότερο τα παιδιά, αλλά κυρίως προσπάθησε να βρεις επιλογές που θα είναι όσο το δυνατόν πιο άνετες, δηλαδή θα χαρίζουν ελευθερία κινήσεων στο μικρό σου.

Τι αξίζει να προτιμήσεις; Σίγουρα φούτερ και μπουφάν για τις πρώτες βροχερές και κρύες μέρες, καθώς και άνετα παντελονάκια και κολάν, που θα μπορεί να φορά εύκολα το παιδί. Εμείς, στο κατάστημα Gap Kids ξεχωρίσαμε για τις μικρές fashionista ένα ροζ μπουφάν, ένα τζιν παντελόνι και μία γκρι ζακέτα με κουκούλα, με έμπνευση από τη Minnie Mouse!

Αν η μικρή σου προτιμά το athleisure στυλ και θέλει να είναι in fashion, αλλά και άνετη κάθε μέρα στο σχολείο, τι λες να επιλέξεις για εκείνη το παιδικό, ροζ φόρεμα με κουκούλα και τύπωμα λογότυπου Karl Lagerfeld Kids, που βρήκαμε στο Lapin House στο Mediterranean Cosmos;

Φόρμες και φούτερ θα χρειαστεί -φυσικά- και ο μικρός σου με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Αν θέλεις να κάνεις το πρωινό ξύπνημα λίγο πιο περιπετειώδες για εκείνον, τι λες να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα του με το πολύ ιδιαίτερο σετ ρούχων, που βρήκαμε στην DPAM; Περιλαμβάνει ένα παιδικό, cargo παντελόνι φόρμας σε κίτρινο χρώμα, με λάστιχο στη μέση και κορδόνια για αυξομείωση και έξτρα άνεση. Θα το συνδυάσεις με την παιδική ζακέτα με φερμουάρ, κουκούλα και ιδιαίτερα σχέδια με δεινόσαυρους, που θα βρεις στο κατάστημα!

Ώρα για τη σχολική τσάντα και τα must-have για την τάξη

Ένα μεγάλο και σημαντικό «κεφάλαιο» της back to school λίστας, είναι η εύρεση της σχολικής τσάντας για το παιδί, καθώς και των απαραίτητων αξεσουάρ και σχολικών ειδών για την τάξη.

Αν ψάχνεις, λοιπόν, τα απαραίτητα για τη μικρή σου που πηγαίνει φέτος πρώτη φορά στο Δημοτικό, σου προτείνουμε μία άνετη τσάντα που θα την εμπνέει και δεν θα τη βαραίνει. Τι λες για το σακίδιο τρόλεϊ Disney Minnie Bow με τις πλαϊνές θήκες για παγούρια, τους ενισχυμένους ιμάντες πλάτης και τη λαβή χειρός, που βρήκαμε στο κατάστημα Comfuzio στο Mediterranean Cosmos;

Στην περίπτωση, βέβαια, που το παιδάκι σου θα πάει σύντομα παιδικό σταθμό ή νηπιαγωγείο, σου έχουμε μία passe-partout πρόταση που είναι ιδανική τόσο για τις στιγμές στο σχολείο, όσο και για τις οικογενειακές βόλτες και δραστηριότητες. Ο λόγος για το σακίδιο πλάτης Hello Hossy από το FLEXA.

Αν αναζητάς μία τσάντα για παιδί προσχολικής ηλικίας, σου έχουμε δύο προτάσεις από το κατάστημα Μουστάκας, που εκτός από όμορφες, είναι και πολύ άνετες, ενώ περιλαμβάνουν δύο αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Για τον μικρό σου, λοιπόν, που θα πάει στο νηπιαγωγείο μπορείς να επιλέξεις το Sonic σακίδιο τρόλεϊ, με τις πλαϊνές θήκες για παγούρια και τον διπλό μηχανισμό μεταφοράς. Όσο για τη μικρή σου, το ροζ σακίδιο πλάτης Gabby με το υπέροχο σχέδιο, το glitter φινίρισμα, το μπρελόκ pom-pom και την ανατομική πλάτη με τους ενισχυμένους ιμάντες, είναι η stylish προσθήκη που θα τη συνοδεύει κάθε μέρα με άνεση και ευκολία.

Μήπως η κόρη σου πηγαίνει Δημοτικό και αγαπάει πολύ την Barbie ή παρακολούθησε την ομώνυμη ταινία μαζί σου φέτος το καλοκαίρι; Τι λες να την εκπλήξεις με την τσάντα τρόλεϊ Barbie από το κατάστημα Public;

Οι back to school αγορές και η κατάλληλη προετοιμασία είναι το Α και το Ω για μία ανέμελη και επιτυχημένη σχολική χρονιά. Και μπορεί το μικρό σου να μην νιώθει ακόμη έτοιμο να επιστρέψει ή να πάει για πρώτη φορά σχολείο όμως, μία σχολική αγορά, μία τσάντα, μία κασετίνα, ένα φούτερ με τον αγαπημένου του ήρωα, μπορεί να το κάνει να ανυπομονεί για την πρώτη στην τάξη. Κάνε και εσύ, λοιπόν, την έρευνα αγοράς σου στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos για να βρεις τα must-have για κάθε μαθητή και μαθήτρια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved