Για να είσαι σίγουρη πως το μικρό σου είναι έτοιμο για τη νέα σχολική χρονιά

Καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς, εσύ τρέχεις να «κλείσεις» τις τελευταίες εκκρεμότητες, ώστε να είναι έτοιμο το μικρό σου, πριν την ημέρα του αγιασμού.

Για να είσαι σίγουρη πως το μικρό σου είναι έτοιμο για τη νέα σχολική χρονιά

Αυτό σημαίνει πως επισκέπτεσαι βιβλιοπωλεία, χαρτοπωλεία, μεγάλα πολυκαταστήματα, θέλοντας να βάλεις όλα τα απαραίτητα «τσεκ» στη λίστα του σχολικού εξοπλισμού. Ωστόσο, πόσο σίγουρη είσαι πως δεν έχεις παραβλέψει κάτι;

Είναι αλήθεια πως όσες μανούλες έχουμε περάσει ήδη μία φορά από αυτήν τη διαδικασία, γνωρίζουμε πόσα πράγματα χρειάζεται να γίνουν, ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένος ένας μικρός μαθητής για το νέο σχολικό έτος. Και αν υπάρχει κάτι που μας έχει διδάξει η εμπειρία, είναι πως το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνει μία μαμά, πριν αρχίσει να οργανώνει τον σχολικό εξοπλισμό του παιδιού, είναι να επισκεφθεί μαζί του ένα σύγχρονο διαγνωστικό κέντρο, για να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις για την υγεία του.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει όσα χρειάζεται να γνωρίζεις σχετικά με τις προληπτικές εξετάσεις υγείας του μικρού σου, καθώς και τα μέρη όπου θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις εύκολα, γρήγορα και on budget, όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Ένα απαραίτητο check up για μικρούς και μεγάλους πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Μπορεί το μικρό σου να μην εργάζεται σε μία απαιτητική θέση εργασίας όμως, οι σχολικές και οι εξωσχολικές δραστηριότητες που ακολουθεί σε συνδυασμό με την καθημερινή μελέτη και τις ώρες παιχνιδιού, αρκούν για να επιβαρύνουν τον οργανισμό του μακροπρόθεσμα. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να γνωρίζεις έγκαιρα αν ο οργανισμός του παιδιού είναι σε θέση να αντεπεξέλθει στο έντονο πρόγραμμά του.

Ένα ολοκληρωμένο, προληπτικό check up που περιλαμβάνει γενική αίματος και ούρων, έλεγχο των επιπέδων του σιδήρου, του σακχάρου, της ουρίας, της χοληστερίνης, των τριγλυκεριδίων, της φερριτίνης, μέτρηση της TSH, της HDL, της non-HDL και της LDL, είναι απαραίτητο στην παρούσα φάση.

Μάλιστα, πραγματοποιώντας μία επίσκεψη σε κάποιο από τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea, έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις ένα check up στο μικρό σου αλλά και σε εσένα, επιλέγοντας το ειδικό «πακέτο» που σου προσφέρεται σε προνομιακή τιμή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, χωρίς να απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού ή να έχεις κλείσει κάποιο ραντεβού.

affidea-2.jpg

Η ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει στο παιδί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μαζί με τα σχολεία θα ξεκινήσουν και οι εξωσχολικές, αθλητικές δραστηριότητες που ακολουθεί το παιδί σου. Αυτό σημαίνει πως το μικρό σου χρειάζεται να εξασφαλίσει απαραίτητα την ειδική ιατρική βεβαίωση, η οποία θα του επιτρέπει να παρευρίσκεται σε οργανωμένες, δημόσιες και ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και να συμμετέχει στις προπονήσεις του.

Για να μην χάνεις πολύτιμο χρόνο, ψάχνοντας κάποιο διαθέσιμο ραντεβού με τον γιατρό, να ξέρεις πως στις σύγχρονες μονάδες του Ομίλου Affidea θα βρεις ένα άνετο περιβάλλον, στελεχωμένο με καταρτισμένους ιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι θα προσφέρουν σε εσένα και το παιδί άριστη εξυπηρέτηση. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τη δερματολογική εκτίμηση και να αποκτήσεις την ιατρική βεβαίωση για τις αθλητικές δραστηριότητες του παιδιού στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου -αρκεί να επισκεφθείς τα Affidea Πολυιατρεία στην Αθήνα, το Περιστέρι ή το Ηράκλειο Κρήτης, καθώς και τα πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα City Med, στον Πύργο Αθηνών, τον Άλιμο, τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη και τα Χανιά.

affidea-3.jpg

Η υγεία χρειάζεται να είναι η πρώτη και η βασική σου προτεραιότητα, για να περάσετε και εσύ και το παιδάκι σου μια ξέγνοιαστη, ευχάριστη και πραγματικά «καλή» σχολική χρονιά! Πραγματοποιώντας έναν ολοκληρωμένο, προληπτικό έλεγχο υγείας για εσένα και το μικρό σου σε κάποιο από τα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea, θα είστε και οι δύο σίγουροι πως ό,τι και αν προκύψει τους επόμενους μήνες, όσο απαιτητική και αν γίνει η καθημερινότητά σας, εσείς θα μπορείτε να παραμείνετε συνεπείς στο πρόγραμμά σας, με δύναμη και αισιοδοξία. Έτσι και αλλιώς, ένας έλεγχος υγείας είναι το καλύτερο και πιο χρήσιμο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου αλλά και στο παιδί σου, πριν ξεκινήσουν τα σχολεία.

Δείτε τον διαγωνισμό που τρέχει στο Instagram

https://www.instagram.com/p/CiZcQrpqE4y
Όροι διαγωνισμού Affidea
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved