Στο σχολείο ολοταχώς: Η λίστα με τα σχολικά βοηθήματα που θα χρειαστείτε

Οδηγός για γονείς.

Στο σχολείο ολοταχώς: Η λίστα με τα σχολικά βοηθήματα που θα χρειαστείτε

Όπως είναι επόμενο, η προετοιμασία του μικρού μαθητή για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία πλευρά, ενθουσιάζεσαι που το μικρό σου θα ξεκινήσει ένα νέο «ταξίδι» στον συναρπαστικό κόσμο της γνώσης, από την άλλη πλευρά όμως, σε αγχώνει η συγκέντρωση του σχολικού εξοπλισμού, αλλά και ο χρόνος που αυτή απαιτεί.

Ειδικότερα αν το πρόγραμμά σου είναι επιβαρυμένο, πιθανότητα δυσκολεύεσαι να βρεις τον ελεύθερο χρόνο που χρειάζεται ο καθιερωμένος «μαραθώνιος» στα βιβλιοπωλεία και τα καταστήματα με είδη χαρτικής ύλης, πριν την μέρα του αγιασμού. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να εξοπλίσεις το μικρό σου έγκαιρα, εύκολα και κυρίως, παραμένοντας εντός του budget σου; Σε αυτήν την ερώτηση θα επιχειρήσουμε να δώσουμε απαντήσεις, μέσα από τα tips που έχουμε συγκεντρώσει στη λίστα που ακολουθεί!

Διότι ακολουθώντας τις συμβουλές μας και επιλέγοντας τις κατάλληλες back to school υπηρεσίες, το μικρό σου θα έχει άμεσα στη διάθεσή του ό,τι χρειάζεται για το νέο σχολικό έτος, ενώ εσύ θα έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πιο σημαντικά πράγματα, όπως η προετοιμασία του παιδιού για ένα δυνατό ξεκίνημα στα θρανία.

  1. Η επίσημη λίστα του σχολείου είναι αυτή που θα ορίσει το budget σου

Αν το μικρό σου είναι πρωτάκι και φέτος είναι η πρώτη φορά που μπαίνεις σε αυτήν τη διαδικασία, σίγουρα αναρωτιέσαι πόσα χρήματα θα χρειαστεί να διαθέσεις, για να συγκεντρώσεις ό,τι χρειάζεται το παιδί σου, προκειμένου να διανύσει μία καλή σχολική χρονιά με άριστες επιδόσεις. Ωστόσο, για να είσαι σίγουρη πως δεν θα κάνεις άσκοπες σπατάλες, αγοράζοντας πράγματα που δεν θα φανούν χρήσιμα στον μικρό μαθητή, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις κατά γράμμα τη λίστα με τα σχολικά είδη που σου δόθηκε από το σχολείο του, προσθέτοντας μερικά επιπλέον… δωράκια, στο πακέτο με τα σχολικά του βιβλία και βοηθήματα. Να ξέρεις πως μία κασετίνα με τον αγαπημένο του ήρωα, ένα παγούρι με σχέδια, μερικές χρωματιστές στάμπες και αυτοκόλλητα, είναι οι προσθήκες που θα ενθουσιάσουν το μικρό σου και θα το κάνουν να ανυπομονεί για τη στιγμή που θα τα χρησιμοποιήσει.

sxolika-voithimata-public-(5).jpg
  1. Δύο βήματα για να ξεγνοιάσεις με το περιεχόμενο της σχολικής τσάντας

Η επιλογή της σχολική τσάντας που θα συντροφεύει το παιδί στο σχολείο, είναι μία σημαντική στιγμή για κάθε μαθητή όμως, το περιεχόμενό της, δηλαδή τα σχολικά εγχειρίδια, τα ξενόγλωσσα βιβλία και τα βοηθήματα, είναι που προκαλούν… άγχος στη μαμά. Και για να γλιτώσεις εντελώς από αυτόν τον ετήσιο μπελά, αρκεί να πραγματοποιήσεις δύο βήματα. Τι μπορείς να κάνεις; Να επιλέξεις μέσα από μία λίστα 35 σχολείων που συνεργάζονται με τα Public, το σχολείο και την τάξη του μικρού σου, ώστε να βρεις την έτοιμη σχολική λίστα που αντιστοιχεί στις ανάγκες του παιδιού σου.

Εναλλακτικά, αφού προμηθευτείς από το σχολείο τη λίστα του σχολικού εξοπλισμού, θα επισκεφθείς την ιστοσελίδα των Public, θα συμπληρώσεις τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν στην ειδική φόρμα, θα αναρτήσεις τη σχετική λίστα και θα επιλέξεις τον τρόπο και τον τόπο παραλαβής των βιβλίων. Η ομάδα των Public θα έχει έτοιμο το σχολικό πακέτο του μικρού σου στην ώρα του, ενώ θα περιλαμβάνει «ντυμένα» βιβλία, τετράδια, είδη γραφικής ύλης και χειροτεχνίας. Με λίγα λόγια, θα σου «λύσει» τα χέρια! Μάλιστα, αν βρίσκεσαι εντός Αττικής, χάρη στην υπηρεσία Flex Day Delivery έχεις τη δυνατότητα να ορίσεις τη μέρα που επιθυμείς να λάβεις το πακέτο σου, ενώ αν πραγματοποιήσεις μία παραγγελία άνω των 35 ευρώ, η παράδοση θα γίνει δωρεάν.

Extra tip: Πραγματοποιώντας διαδικτυακά τις αγορές των σχολικών ειδών από το ψηφιακό κατάστημα των Public, μπορείς να επωφεληθείς από την υπηρεσία Public Now Pay Later, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα πληρωμής σε έως τρεις άτοκες δόσεις και χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, μέσω του «έξυπνου» τρόπου πληρωμών, Klarna.

sxolika-voithimata-public-(4).jpg
  1. Πηγαίνοντας το μικρό σου στον «νούμερο ένα» back to school προορισμό

Ακόμη και αν ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου, οφείλεις να «ξεκλέψεις» λίγες ώρες το Σαββατοκύριακο, για να πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη, παρέα με το μικρό σου, στον «νούμερο ένα» back to school προορισμό. Η συναρπαστική, οικογενειακή περιήγηση στους διαδρόμους, το δίλημμα μέχρι να καταλήξει το παιδί στην ιδανική σχολική τσάντα, είναι μία καθιερωμένη «ιεροτελεστία» που ανυπομονεί να ζήσει κάθε μικρός μαθητής, ειδικότερα όσα παιδιά ξεκινούν φέτος το Δημοτικό. Να είσαι σίγουρη, πάντως, πως στα ράφια των Pubic θα βρεις μία «πλούσια» γκάμα σχολικών ειδών, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την τάξη του παιδιού, από σχολικά βοηθήματα εκμάθησης μέχρι φαγητοδοχεία και από laptops, tablets, gadgets, μέχρι είδη γραφείου και εκπαιδευτικά και προσχολικά παιχνίδια, τα οποία θα κάνουν ακόμη πιο διασκεδαστική και εύκολη, τη σχολική εμπειρία του μικρού σου.

Extra tip: Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως επιλέγοντας τα Public για τα σχολικά είδη του μικρού μαθητή, συγχρόνως ενισχύεις τη σπουδαία πρωτοβουλία τους, για τη δημιουργία ψηφιακών βιβλιοθηκών σε απομακρυσμένα σημεία της χώρας!

sxolika-voithimata-public-(3).jpg

Τι κι αν έχουν μείνει μόνο μερικές ημέρες πριν την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς; Με λίγη οργάνωση και τις κατάλληλες back to school υπηρεσίες στη διάθεσή σου, θα έχεις ολοκληρώσει την προετοιμασία του μικρού μαθητή, πριν ακουστεί το πρώτο κουδούνι της χρονιάς.

sxolika-voithimata-public-(2).jpg

Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αναζητήσεις το σχολείο και την τάξη του παιδιού ή απλώς, να αναρτήσεις στην ιστοσελίδα των Public, τη λίστα που σας δόθηκε από το σχολείο. Σε κάθε περίπτωση, εμείς σας ευχόμαστε μία καλή και δημιουργική σχολική χρόνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved