Δασκάλα διαβάζει στους μαθητές της μια μέρα μετά την επέμβαση στο κεφάλι

Η δασκάλα μέσω Facebook Live διάβασε στους μαθητές της θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους δείξει ότι είναι καλά.

 

Δασκάλα διαβάζει στους μαθητές της μια μέρα μετά την επέμβαση στο κεφάλι
φώτο: www.kltv.com

Η κυρία K.D.Meucci είναι δασκάλα της 4ης τάξης στο δημοτικό σχολείο Benjamin Franklin στο Bethel Park της Πενσιλβάνια.

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας έμαθε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο οπότε έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί.

Η επέμβαση έγινε την περασμένη Τετάρτη ( 13/10) και ο όγκος αφαιρέθηκε. Η δασκάλα, από το κρεβάτι της μονάδας εντατικής θεραπείας και μόλις ένα 24ωρο από το σοβαρό χειρουργείο, θέλησε να καληνυχτίσει τους μαθητές της, μια συνήθεια που έχει καθιερώσει εδώ και χρόνια χρόνια.

Και η τεχνολογία ήταν ο σύμμαχός της σε αυτή τη συνήθεια. Μέσω του Facebook Live λοιπόν διάβασε στους μαθητές της μια όμορφη ιστορία

Θέλησε να τους καθησυχάσει

«Ξέρω ότι φαίνομαι λίγο περίεργη και λυπάμαι γι΄αυτό. Το μάτι μου είναι μαυρισμένο γιατί μου άνοιξαν το κεφάλι εδώ για να βγάλουν τον όγκο που είχα », είπε στους μαθητές της, μόλις συνδέθηκε μαζί τους.Μάλιστα τους καθησύχασε λέγοντας ότι θα επιστρέψει στο σχολείο το συντομότερο δυνατό.

Η Meucci δημιούργησε την κλειστή ομάδα Facebook Franklin Bedtime Stories πριν από χρόνια, έτσι ώστε οι μαθητές και μερικές φορές οι δάσκαλοι να μπορούν να τους διαβάζουν μια ιστορία ύπνου. Έτσι, όταν πήγε στο νοσοκομείο, φρόντισε να έχει ένα βιβλίο μαζί της

«Είστε οι φίλοι μου, ένα σημαντικό μέρος της σχολικής μας κοινότητας, ένα σημαντικό μέρος του κόσμου μας. Είστε αγαπημένοι.Ήθελα να σας δω και να σας δείξω ότι είμαι καλά. Φαίνομαι λίγο αστεία, αλλά ήθελα να σας δείτε και να ξέρετε ότι είμαι εντάξει », είπε αυτή η φανταστική δασκάλα στους μαθητές της.

Η Meucci συνεχίζει να αναρρώσει και οι γιατροί πιστεύουν ότι μπόρεσαν να αφαιρέσουν ολόκληρο τον όγκο από το κεφάλι της.

Πηγή: kltv.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved