Τι συμβουλεύει το CDC για την επιστροφή στο σχολείο;

Το CDC συνιστά τη μάσκα σε εσωτερικούς χώρους για όλους τους μαθητές άνω των 2 ετών.

Τι συμβουλεύει το CDC για την επιστροφή στο σχολείο;

Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια στο σχολείο, το CDC συνιστά τη μάσκα σε εσωτερικούς χώρους για όλους τους μαθητές άνω των 2 ετών. Η χρήση μάσκας και η εφαρμογή πρόσθετων μέτρων πρόληψης, όπως ο σωστός αερισμός, το πλύσιμο των χεριών, η απολύμανση και τα self tests είναι όλα σημαντικά.

Εκτός από αυτά τα μέτρα πρόληψης, το CDC προτείνει επίσης στις τοπικές κοινότητες να παρακολουθούν τα ποσοστά μετάδοσης και ποσοστά εμβολισμένων, για να διασφαλίστει η ασφάλεια στο σχολείο.

Δυστυχώς, πολλοί γονείς ανησυχούν για πολλά πράγματα κατά την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο. "Θα προστατεύονται τα παιδιά από τον ιό", "θα φοράει τη μάσκα του το παιδί;", "Τα άλλα παιδιά θα φορούν την μάσκα τους;", "Τι θα γίνει αν υπάρξει κρούσμα σε μια τάξη;", "Στα διαλείμματα θα φορούν τις μάσκες τους;"

CDC symboyles epistrofi sto sxoleio 2

Σε πρόσφατο άρθρο των New York Times, η Dr. Liz Stuart από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Johns Hopkins Bloomberg School προτείνει την ασφάλεια του σχολείου: "Σκεφτείτε τι κάνετε εσείς για να έλεγχο και τι μπορείτε να κάνετε επιπλέον. Προσπαθήστε να ελαχιστοποιήσετε την περιττή έκθεση σε δημόσιους χώρους ή σε χώρους που συνωστίζεται κόσμος. Σκεφτείτε το σχολείο ως μια ουσιαστική δραστηριότητα. Το σχολείο μπορεί να είναι μια πηγή κινδύνου, αλλά ελαχιστοποιώντας τις άλλες πιθανές πηγές μόλυνσης, μειώνονται και οι πιθανότητες νόσησης", εξήγησε η Dr. Liz Stuart.

Εκτός από τη μάσκα στο σχολείο, τι άλλο μπορούν να κάνουν τα παιδιά για να παραμείνουν ασφαλή;

Η διατήρηση επικοινωνίας με το σχολείο του παιδιού σας είναι απαραίτητη για την ασφάλειά του. Το Houston Methodist Hospital εκτός από το να βεβαιωθείτε ότι το σχολείο του παιδιού σας τηρεί όλες τις επίσημες συστάσεις για τη δημόσια υγεία, μπορείτε να θέσετε τις ακόλουθες ερωτήσεις στο σχολείο του παιδιού σας για να μάθετε περισσότερα:

  1. Τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας;
  2. Έχουν εμβολιαστεί οι εκπαιδευτικοί;
  3. Υπάρχουν αντισηπτικά στον προαύλιο χώρο και τις αίθουσες σε σημεία όπου να έχουν εύκολη πρόσβαση τα παιδιά;
  4. Κάθε πότε απολυμαίνονται οι επιφάνειες και τα θρανία των παιδιών;
  5. Ποια διαδικασία ακολουθείται όταν κάποιο παιδί διαγνωστεί με COVID-19;
  6. Εσείς από την πλευρά σας, εφοδιάστε τα παιδιά σας με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται για να είναι ασφαλές.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved