Έτσι χαιρετά με ασφάλεια μια δασκάλα τα παιδιά όταν φτάνουν στο σχολείο

Μπορεί τα δικά μας σχολεία να έχουν κλείσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, όμως κάποια άλλα σχολεία σε άλλες χώρες συνεχίζουν κανονικά το μάθημα!

Έτσι χαιρετά με ασφάλεια μια δασκάλα τα παιδιά όταν φτάνουν στο σχολείο

Όταν η Mary Schulz επέστρεψε στην τάξη της μήνες μετά την τηλεκπαίδευση εξαιτίας του κορονοϊού, ήθελε να συνεχίσει να χαιρετά τους μαθητές της, πάντα με ασφάλεια.

"Συνηθίζαμε να υποδεχόμαστε τους μαθητές μας το πρωί στην πόρτα και να τους χαιρετάμε είτε με "κόλλα 5" είχε με χειραψία", ανέφερε σε συνέντευξή της και συνέχισε, " Όταν επιστρέψαμε, είχαμε να δούμε καιρό ο ένας τον άλλο από κοντά και θέλαμε με κάποιο τρόπο να δείξουμε τη χαρά μας!".

Λίγο οι μάσκες και λίγο οι αποστάσεις κάνουν όλα τα παιδιά να νιώθουν περίεργα. Γι' αυτό και η Schulz βρήκε λύση. Ζήτησε από τους 20 μαθητές της να σκεφτούν μέσα στο Σαββατοκύριακο έναν ειδικό χαιρετισμό που θα πληροί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Έτσι θα μπορούσαν να τον δείξουν στη στην ίδια και εκείνη να τον αντιγράψει.

Έτσι κάθε πρωί έξω από την τάξη τα παιδιά κάνουν τον δικό τους χαιρετισμό και η δασκάλα τα μιμείται.

Κάποια παιδιά όπως θα δείτε και στο απίθανο βίντεο που κοινοποίησε η ίδια, εξέλιξαν τον χαιρετισμό τους και δημιούργησαν μια μικρή χορογραφία που κάνουν κάθε πρωί με την δασκάλα τους.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω:© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved