Κάπως έτσι θα κάνουν τα παιδιά αν φορούν μάσκα στο σχολείο

Το ξεκαρδιστικό βίντεο μιας μαμάς που μας έκανε να ταυτιστούμε και συνάμα να ξεκαρδιστούμε στα γέλια!

Κάπως έτσι θα κάνουν τα παιδιά αν φορούν μάσκα στο σχολείο

Εντάξει, ας πάρουμε τα πράγματα στα σοβαρά. Όλο αυτό που βιώνουμε είναι δύσκολο πολύ. Από τη μια στιγμή στην άλλη ο κορονοϊός άλλαξε τις ζωές όλων μας. Μικρών και μεγάλων. Γονιών, παιδιών, παππούδων, γιαγιάδων, δασκάλων κ.ο.κ.

Κάποιοι πιστεύουν τις ιστορίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν (ότι δεν υπάρχει ο Covid-19), κάποιοι άλλοι λίγο πιο λογικοί ακούνε όλες τις συστάσεις και τις τηρούν ευλαβικά, θέλοντας να προστατέψουν όχι μόνο τους γύρω τους αλλά και τους ίδιους τους τους εαυτούς και την οικογένειά τους, για να βγουν από αυτή τη δύσκολη κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σε λίγες μέρες τα παιδιά θα πρέπει να επιστρέψουν στο σχολείο και όπως ανέφερε και η Νίκη Κεραμέως πριν μερικές ημέρες, ανάμεσα στα μέτρα που αποφασίστηκαν είναι τα διαφορετικά διαλείμματα, ο καθαρισμός στις σχολικές αίθουσες, η χορήγηση αντισηπτικών από τους δήμους και η χρήση μάσκας.

«Η μάσκα θα είναι υποχρεωτική για εκπαιδευτικούς και μαθητές» δήλωσε η υπουργός και συμπλήρωσε: «Υπό συζήτηση είναι από ποια ηλικία θα φορούν μάσκα οι μαθητές».

Μια μαμά, θέλοντας να δώσει μια άλλη, πιο ευχάριστη νότα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, διακωμώδησε το πώς θα συμπεριφέρονται τα παιδιά -ειδικά μικρότερων ηλικιών- αν φορούν μάσκα στο σχολείο και πραγματικά όχι μόνο ταυτιστήκαμε αλλά μας έκανε να πέσουμε κάτω από τα γέλια... γιατί καλώς ή κακώς κάποια από αυτά σίγουρα θα συμβούν και θα τύχουν σε κάποιους εκπαιδευτικούς.

Οι τύποι παιδιών με μάσκα που θα συναντήσει μια δασκάλα...

Δείτε τους ένα προς ένα στο βίντεο που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved